Barbecue catering

Toont alle 6 resultaten

Barbecue catering

Barbecue catering bestellen?

Heb jij een feestje of een evenement en wil jij een barbecue catering bestellen? Bij Woodies eten en drinken hebben we verschillende arrangementen en kun je jouw barbecue pakket bestellen voor kleine en (hele) grote groepen.

Barbecue bestellen

Een BBQ bestellen met het lekkerste vlees, huisgemaakte salades, brood en verschillende sauzen? Dat is voor ieder feest of evenement een goed idee. Bij Woodies eten en drinken vind je de volgende barbeque arrangementen:

  • BBQ Stroombroek
  • Pannenbuffet
  • BBQ ‘t Loo
  • Tafel BBQ
  • Streek BBQ
  • BBQ Bites

BBQ met streekproducten

Op zoek naar een barbecue catering, waarbij de lekkerste streekproducten uit de Achterhoek gebruikt worden? De Streek BBQ past dan perfect bij jouw feest of evenement. Hierbij worden Barbecuevlees, kaas en groenten gebruikt van lokale boeren en vis van een viskweker uit Beek. Bekijk hier waar de complete Streek barbecue uit de achterhoek uit bestaat.

BBQ op locatie met kok

Wil je niet zelf achter de barbecue staan, maar alles lekker laten bereiden door een ervaren kok? Hierdoor blijf jij zelf onderdeel van het feest en worden er veel zorgen uit handen genomen. 

Daarnaast is een Barbecue op locatie met kok met name geschikt voor BBQ’s met een grote groep. Denk hierbij aan een bedrijfsfeest, bruiloft of een evenement. Hierbij wordt er voor een grote groep mensen vlees bereidt. Om dit vlekkeloos te laten verlopen, is het noodzakelijk, om gebruik te maken van een ervaren kok.

De kok zorgt ervoor, dat alle gasten voorzien worden van vlees en dat salades, brood en sauzen op tijd aangevuld worden. Heb je een Barbecue op locatie voor een hele grote groep? Dan worden er uiteraard meerdere koks ingeschakeld.

Barbecue Doetinchem (omgeving)

Woodies is gevestigd in Braamt, vlakbij Doetinchem. Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van Barbecues voor bedrijfsfeesten, partijen en evenementen. Hierbij kun je gebruik maken van onze prachtige locatie in Braamt. Daarnaast verzorgen wij vaak een BBQ op locatie in andere delen van de Achterhoek (Gelderland).

Veelgestelde vragen over BBQ catering

Tot hoeveel personen kan ik een barbeque bestellen?

Bij Woodies eten en drinken kun je een BBQ bestellen vanaf 15 personen. Er zit geen maximum aan het aantal personen. Woodies heeft veel ervaring met het verzorgen van catering voor de grootste bedrijven uit Gelderland. Denk hierbij aan o.a. Mainfreight en Kaak Group. Wil je BBQ bestellen voor een hele grote groep? Dan zit je bij Woodies altijd goed.

Kan ik ook een barbeque op locatie met kok inhuren?

Ja. Zeker wanneer je een BBQ organiseert voor een grote groep, is het heel verstandig om hier een ervaren kok bij in te huren. Het scheelt veel zorgen en alle gasten worden op tijd voorzien van de lekkerste BBQ gerechten.

Kan ik ook een vegetarische of veganistische BBQ catering bestellen?

Voor vegetarische en veganistische gasten hebben wij altijd de lekkerste gerechten. Hiervoor hebben wij zelfs een aantal specifieke cateringopties. Informeer naar de mogelijkheden.

Nieuwe

Website

12-06-2023

Maandag 12 juni zal onze nieuwe website online komen. Dit kan betekenen dat de website die dag in mindere mate bereikbaar is.

Wij zijn die dag uiteraard wel gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Zowel via de mail info@woodiesetenendrinken.nl als via de telefoon op 0315 239 746.

Nieuwe

Website

12-06-2023

Maandag 12 juni zal onze nieuwe website online komen. Dit kan betekenen dat de website die dag in mindere mate bereikbaar is.

Wij zijn die dag uiteraard wel gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Zowel via de mail info@woodiesetenendrinken.nl als via de telefoon op 0315 239 746.