festival-bruiloft-aankleding
Catering in Aalten

Catering in Aalten bestellen?

Wij denken mee in het totale plaatje

Wij kunnen cateringarrangementen aanbieden voor groepen beginnend bij 30 personen. Dit kan zijn voor een vriendengroep, bedrijfsgroep, vereniging of buurt, Woodies regelt het! Wij werken altijd met verse producten en ingrediënten, waar we samenwerken met zo veel mogelijk partners uit de regio Achterhoek. Dus ben jij niet op zoek naar de allergoedkoopste catering partij, maar wil jij verrassende gerechten bereid door goede koks en tegen een acceptabele prijs? Dan kunnen wij jou van dienst zijn!

Catering-bestellen-Aalten
We denken graag mee in het totaalplaatje inclusief aankleding

Dé cateraar in Aalten en omgeving

Woodies is al meer dan 10 jaar werkzaam in heel Gelderland met diverse soorten cateringarrangementen voor allerlei soorten (doel)groepen. Wij hebben ons bedrijf gevestigd in Doetinchem waar we een grote keuken in gebruik hebben. Vanuit hier verzorgen onze koks alle cateringopdrachten in Aalten, Aalten en omstreken. Verder beheren wij een eigen restaurant op de outdoorlocatie van Markant Outdoorcentrum in Braamt. Dus ben jij met jouw groep op zoek naar een mooie locatie waar je heerlijk kunt eten, drinken of borrelen op het terras langs de waterkant? Dan willen wij jou hier graag ontvangen! Dit kun je eventueel combineren met een leuk groepsarrangement of overnachting! Verder op deze pagina beschrijven wij de verschillende cateringmogelijkheden in Aalten.

Bedrijfscatering Aalten

Wij verzorgen de catering voor zowel grote als kleine bedrijven in Aalten en omstreken! Hierbij leveren we het eten voor een bepaalde gelegenheid zoals een bedrijfsuitje op een externe locatie of een personeelsfeest. Bij bedrijfscatering denk je al snel aan onze verschillende BBQ arrangementen of buffetten. Hier staan verschillende mogelijkheden voor heerlijke cateringmogelijkheden vanaf € 18,50 en oplopend tot € 30,00 + p.p. Wil jij écht uitpakken voor jouw collega’s of personeel tijdens een diner? Dan hebben we ook prachtige kleine gerechtjes bij onze proeverijen, gezonde en unieke vegan arrangementen, en live cooking mogelijkheden. Bij dit laatste zullen de koks het eten live voor jouw gasten klaarmaken.

Uiteraard verzorgen wij meer dan alleen een diner en hebben we ook diverse mogelijkheden voor een ontbijt, lunch of brunch. En zoals al eerder op deze pagina te lezen was, kunnen we naast het eten ook een compleet evenement verzorgen met aankleding, zitplekken, muziek en entertainment! Neem bij interesse gerust contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden!

Bruiloft Catering in Aalten

Bruiloft catering laten verzorgen in Aalten of omgeving? Hierbij denken we graag met je mee voor het beste resultaat. Bruiloften zijn voor ons één van de leukste aangelegenheden, waarbij we meestal flink mogen uitpakken met unieke gerechten, om jouw bruiloftsgasten een onvergetelijk diner voor te schotelen. Kleine culinaire gerechten op mooi servies, afgewisseld met gekleurde sweet tables gevuld met ijs en zoete heerlijkheden. Daar wordt je toch vrolijk van? Wij kunnen jou ook helpen, om een bruiloft geheel te verzorgen. Denk hierbij aan:

  • De faciliteiten zoals bijvoorbeeld stoelen, een trouwprieel, toiletwagens en een stretchtent
  • Het zoeken naar goede weddingplanners
  • Sfeer en muziek
  • Het verzorgen van de drank
  • Het personaliseren van een bruiloft

Wil jij een bruiloft organiseren in Aalten of omgeving en ben jij op zoek naar een cateraar met de juiste kennis en ervaring? Neem dan contact met ons op!

Bruiloft catering in Aalten en omgeving | Woodies eten en drinken
Bruiloft catering op locatie

Uitvaart catering Aalten

De catering voor een uitvaart kan enorm verschillen, bijvoorbeeld een condoleance met een uitgebreide koffietafel en luxe broodjes. Maar het is ook mogelijk, om een diner met bijpassende wijnen te serveren. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van de wensen van de overledene en/of naaste familie. Wij gaan hierover graag in gesprek om te achterhalen wat het best passende concept is en aan de hand daarvan maken wij een uitgeschreven voorstel.

Naast eten en drinken kunnen wij ook assisteren bij de ”look & feel” van de uitvaart. Zo helpen wij om jouw dierbare te begeleiden in de stijl die gewenst is. Hierbij kun je denken aan een knapperend vuurtje, schermen versierd met foto’s, stoelen en tafels. Wij bieden een team van betrokken medewerkers, die de etiquette kennen die je bij een uitvaart kunt verwachten. Uitvaart catering verzorgen wij in Aalten en de directe omgeving!

Foodtruck huren in Aalten

De laatste jaren zijn foodtruck concepten enorm populair geworden. Het sfeertje dat hierbij hoort is laagdrempelig, gezellig en natuurlijk afgemaakt met heerlijk eten. Vaak in de vorm van mini gerechtjes die uitgeserveerd worden vanuit allerlei verschillende foodtrucks.

Wil jij een foodtruck huren in Aalten? Wij verhuren onze foodtrucks alleen als een compleet concept. Dit betekent inclusief menu en één of meerdere koks. Dit foodtruck concept kan op grote schaal opgezet worden met bijvoorbeeld 8 verschillende foodtruck concepten op één groot bedrijfsevenement. Maar dit kan ook kleinschalig zijn zoals bijvoorbeeld één foodtruck concept tijdens een feestavond.

Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten foodtrucks. Wij hebben zelf meerdere foodtrucks in eigen beheer. Het leuke aan deze foodtrucks is is, dat je zelf een eigen food-stijl kunt kiezen. Een foodtruck met lekkere Thaise gerechten, een fingerfood truck, een vega foodtruck of een foodtruck met streekgerechten? Werkelijk alles is mogelijk! Ook kun je kiezen voor wat leuke kleinere concepten, zoals bijvoorbeeld een frietfiets en barista koffie foodtruck. 

Frietkraam huren in Aalten

Laten we eerlijk zijn, zo nu en dan is een vette snack gewoon de lekkerste optie. Of het nou als tussendoortje is of als afsluiting van de avond. Wij kunnen een frietkraam verzorgen voor iedere gelegenheid, met diverse snacks en inclusief boerenfriet. Dit is perfect voor bijvoorbeeld een feestavond, carnavalsweekend, of bedrijfsevenement. Bel of mail ons voor de beschikbaarheid en prijzen!

Barbecue Aalten

Op zoek naar een catering BBQ in Aalten? Wij leveren verschillende barbecue arrangementen met gasbarbecues, vers vlees van de slager, vegetarische en veganistische opties, verschillende koude salades en eigen gemaakte Woodies broden. Deze BBQ opties zijn te bestellen variërend van € 17,50 p.p tot € 25,50 p.p.

De barbecues zoals hierboven uitgelegd zijn exclusief kok(s), dit houdt in dat de groep zelf het vlees gaat grillen en het materiaal later weer wordt opgehaald. Een andere vorm hiervan is live cooking, waarbij een bbq wordt afgenomen inclusief één of meerdere koks, die het eten live voor jouw gasten klaarmaken. Dit doen wij niet op gasbarbecues maar met bijzondere bbq concepten. Denk hierbij aan vuurschalen, orfy’s en Amerikaanse smokers, waaruit heerlijk eten bereid wordt met een perfecte garing. Perfect om een bruiloft feest of bedrijfsdag een bijzonder en smaakvol tintje te geven. 

Barbecue catering in Aalten en omgeving | Woodies eten en drinken
Live cooking bbq arrangementen op locatie

Buffet bestellen Aalten

Naast een barbecue kun je natuurlijk ook een buffet bestellen bij Woodies Eten en Drinken. Hierbij kun je kiezen uit allerlei verschillende buffetten in Aalten en omgeving. De prijs van deze buffetten ligt tussen de € 19,50 p.p en € 29,50 p.p. Veel gekozen opties zijn: een Italiaans buffet, een biologisch buffet, een bites buffet, winters buffet en een Gelders buffet.

Wij serveren onze buffetten met verse producten en ingrediënten afkomstig van zo veel mogelijk lokale leveranciers en bedrijven. De Achterhoek is onze streek en dit willen we graag vertegenwoordigen!

Kerstdiner bestellen Aalten

Ook al duurt het slechts enkele dagen, wij pakken jaarlijks groots uit tijdens de kerstdagen waardoor jij een overheerlijk kerstdiner kan bestellen in de omgeving van Aalten! Enkele voorbeeld gerechten zijn:

•             Wildstoofschotel met 3 soorten wortel, sjalotten en appel.

•             Spies van kip met een saus van zoete paprika en pecorino.

•             Bonbon van gerookte zalm, gevuld met een frisse salade van avocado, garnalen en coquille.

•             Salade van stoofpeer en ricotta met een krokantje van prosciutto en oude kaas.

•             Brownie met pompoen, frisse hangop en een crème van witte chocolade en baileys.

•             Curry van zoete aardappel en pompoen.

•             Sukade van kalf met een jus van paddenstoelen en truffel.

Bestel een kerstdiner voor jouw familie, vrienden of bedrijf. geschikt voor groepen vanaf 30 personen en tot 1000 + personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Catering Aalten

De verschillende mogelijkheden voor catering in Aalten is groot zoals we hierboven hebben beschreven. Van foodtrucks tot kerstdiners en van buffetten tot barbecues. Toch hebben we nog niet alles benoemd, enkele catering mogelijkheden die wij nog meer aanbieden in Aalten zijn:

Voor hoeveel personen en tot hoeveel personen kunnen wij catering bestellen in Aalten?

Wij kunnen catering leveren vanaf 15 personen. Bij live cooking inclusief koks rekenen wij een minimum van 30 personen.

Leveren jullie ook catering buiten Aalten?

Uiteraard kun je ook catering bestellen buiten Aalten. In basis zien wij de gehele Achterhoek als ons werkgebied met Aalten als middelpunt.

Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen en allergieën?

Wij vinden dit erg belangrijk en houden altijd rekening met dieetwensen en allergieën. Je kunt tot een week van te voren bij ons het definitieve aantal gasten aan ons laten weten. Tot deze tijd ben je ook in de gelegenheid om dieetwensen en allergieën door te geven. Wij houden hier ten alle tijden rekening mee.

Rekenen jullie ook vervoerskosten bij catering in Aalten?

Wij brengen geen vervoerskosten in rekening, je kunt de prijs P.P. aanhouden, die wij communiceren op de website of aangeven in een offertebrief.

Kan ik ook afwijken van de standaard arrangementen bij catering in Aalten?

Dit kan zeker, wij laten op onze website allerlei verschillende arrangementen zien inclusief de prijs. Als hier gerechten tussen staan, die jij wilt veranderen (bijvoorbeeld een vlees gerecht veranderen in een vegetarische optie) dan gaan wij dit organiseren.