catering zevenaar bestellen
Catering Zevenaar

Catering Zevenaar op locatie

Catering in Zevenaar op locatie laten verzorgen? Woodies Eten en Drinken is dé cateraar voor kleine en hele grote groepen in Zevenaar. Heb jij iets te vieren of een speciale gelegenheid? Woodies ontzorgt je van A tot Z en maakt er zeker een succes van. In dit artikel lichten we enkele mogelijkheden van catering op locatie in Zevenaar uit.

Catering in Zevenaar – Wij denken mee in het totale plaatje

Wij bieden foodarrangementen aan voor groepen vanaf 15 personen. Dit kan zijn voor een vriendengroep, bedrijfsgroep, vereniging of buurt, Woodies regelt het! Wij werken met verse producten en ingrediënten, waarbij we samenwerkingen aangaan met zo veel mogelijk lokale bedrijven. Dus ben jij niet op zoek naar de goedkoopste cateraar, maar wil jij verrassende gerechten bereid door goede koks en tegen een acceptabele prijs? Dan kunnen wij jou hierbij helpen!

Wij vinden het geweldig, om met je mee te denken. Om dit te kunnen beschikken wij dan ook over enorm veel materiaal, om op een externe locatie een uniek sfeertje neer te zetten! Denk hierbij aan stoelen, banken, foodtrucks, trouwprieel, bijzondere verlichting, hangmatten, hooibalen en nog veel meer! Ook hebben we vaste samenwerkingspartners die we kunnen benaderen voor entertainment en muziek. Bijvoorbeeld een platenbus met 90’s muziek, een akoestisch zangduo, een circus area voor de kinderen of een karikatuurtekenaar. Van een klein opgezette bbq tot een volledig georganiseerd bedrijfsevenement en alles wat daar tussenzit. Voor iedere gelegenheid dat te maken heeft met lekker eten, drinken en een gezellige sfeer ben je bij Woodies Eten en Drinken aan het goede adres!

De cateraar voor feesten en partijen in Zevenaar

Woodies is al meer dan 10 jaar werkzaam in zevenaar en de Achterhoek met diverse catering arrangementen voor allerlei soorten (doel)groepen. Wij zijn gevestigd in Doetinchem waar we een grote keuken in gebruik hebben. Vanuit hier verzorgen onze koks alle cateringopdrachten in zevenaar en omstreken. Verder beheren wij een eigen restaurant op de outdoorlocatie van Markant Outdoorcentrum. Dus ben jij met jouw groep op zoek naar een mooie locatie waar je heerlijk kunt eten, drinken of borrelen op het terras langs de waterkant? Dan kunnen wij jou ook hier ontvangen! Dit eventueel gecombineerd met een leuke groepsactiviteit of overnachting! Hieronder beschrijven wij de diverse cateringmogelijkheden in zevenaar.

Bedrijfscatering Zevenaar

Wij verzorgen de catering voor zowel grote als kleine bedrijven in zevenaar en omstreken! Hierbij leveren we het eten voor allerlei gelegenheden zoals een bedrijfsuitje op een externe locatie of een personeelsfeest. Bij catering voor bedrijven denk je al snel aan onze verschillende BBQ arrangementen of buffetten. Op deze pagina’s staan verschillende mogelijkheden voor een diner vanaf € 18,50 en oplopend tot € 30,00 + p.p. Wil jij écht uitpakken voor jouw collega’s of personeel tijdens een diner? Dan hebben we ook prachtige kleine gerechtjes bij onze proeverijen, gezonde en unieke vegan arrangementen, en live cooking mogelijkheden. Bij dit laatste zullen de koks het eten live voor jouw gasten klaarmaken.

Uiteraard verzorgen wij niet alleen een diner en hebben we ook diverse mogelijkheden voor een ontbijt, lunch of brunch. En zoals al eerder op deze pagina te lezen was, kunnen we los van enkel het eten ook een compleet event verzorgen met aankleding, zitplekken, muziek en entertainment! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden over bedrijfscatering!

Bruiloft catering in Zevenaar organiseren?

Bruiloft catering laten verzorgen in zevenaar of omgeving? Hierbij denken we graag met je mee voor voor een geweldig resultaat. Bruiloft aanvragen zijn voor ons één van de leukste aanvragen, waarbij we vaak flink kunnen uitpakken met unieke gerechten, om jouw bruiloftsgasten een onvergetelijk diner voor te schotelen. Kleine culinaire gerechten op mooi servies, afgewisseld met gesuikerde sweet tables gevuld met ijs en zoete heerlijkheden. Daar worden wij nou vrolijk van! Naast het diner en het eten kunnen wij jou ook helpen, om een bruiloft geheel te verzorgen. Denk hierbij aan:

 • Faciliteiten die verzorgt moeten worden om de bruiloft heen zoals bijvoorbeeld stoelen, een trouwprieel, toiletvoorzieningen en stretchtent
 • Het zoeken naar de beste weddingplanners
 • Mogelijkheden voor sfeer en muziek
 • Het verzorgen van de drankjes en cocktails
 • Het personaliseren van een bruiloft

Vier jij een bruiloft in zevenaar of omgeving en zoek jij een cateraar met de juiste kennis en ervaring? Neem dan contact met ons op!

Uitvaart catering Zevenaar

De catering voor een uitvaart kan enorm divers zijn, bijvoorbeeld een condoleance met een uitgebreide koffietafel en luxe broodjes. Maar een condoleance kan ook een luxe diner zijn met bijpassende wijnen. Dit is uiteraard helemaal afhankelijk van de wensen van de overledene en/of nabestaanden. Wij gaan hierover graag in gesprek om te achterhalen wat het best passende concept is en op basis daarvan maken wij een mooi voorstel.

Naast eten en drinken kunnen wij ook helpen bij de aankleding van de uitvaart. Zo helpen wij om jouw dierbare te begeleiden in de stijl die gewenst is. Hierbij kun je denken aan een knapperend vuurtje, fotoschermen, passende tafels en stoelen. Wij bieden een team van betrokken medewerkers, die de etiquette kennen die bij een uitvaart horen. Uitvaart catering verzorgen wij in zevenaar en de directe omgeving!

Foodtruck huren Zevenaar

De laatste jaren zijn concepten met foodtrucks enorm populair geworden. Het sfeertje dat bij foodtrucks hoort is laagdrempelig, gezellig en natuurlijk afgemaakt met heerlijk eten. Vaak in de vorm van kleine gerechtjes die uitgeserveerd worden vanuit de foodtrucks.

Wil jij een foodtruck huren in zevenaar? Wij verhuren onze foodtrucks alleen als een compleet concept. Dit houdt in dat er een menu bijzit én één of meerdere koks. Dit kan op grote schaal zijn met bijvoorbeeld 9 verschillende foodtruck concepten op één groot bedrijfsevent. Maar dit kan ook kleinschalig met bijvoorbeeld één foodtruck concept tijdens een feestavond.

Bij Woodies kun je kiezen uit verschillende soorten foodtrucks. Al deze foodtrucks hebben we in eigen beheer. Het leuke aan deze foodtrucks is is, dat je zelf een eigen stijl kunt kiezen. Een foodtruck met lekkere Thaise gerechten, een fingerfood truck, een Vegetarische foodtruck of een foodtruck met streekgerechten? Werkelijk alles is mogelijk! Ook kun je kiezen voor wat leuke kleinere concepten, zoals bijvoorbeeld een frietfiets en barista koffie foodcar.

Snackwagen huren Zevenaar

Wees eens eerlijk, soms is een vette snack gewoon de lekkerste optie. Of het nou tussendoor is of als afsluiting van een feest. Woodies Eten en Drinken kan een frietkraam verzorgen voor iedere gelegenheid, met diverse snacks en inclusief boerenfriet. Dit is perfect voor bijvoorbeeld een feestavond, carnavalsweekend, of bedrijfsevenement. Neem contact met op voor de beschikbaarheid en prijzen!

Barbecue laten bezorgen Zevenaar

Op zoek naar een catering BBQ in zevenaar? Wij verzorgen diverse barbecue arrangementen met gasbarbecues, kwalitatief vlees van de slager, vegetarische opties, diverse koude salades en eigen gemaakte Woodies broden. Deze barbecue arrangementen kun je bestellen van € 17,50 p.p tot € 25,50 p.p.

De opties zoals hierboven beschreven zijn exclusief kok(s), dit betekent dat de groep zelf het vlees gaat grillen en het materiaal later weer wordt opgehaald. Een ander barbecue concept die wij aanbieden is live cooking, waarbij een bbq wordt afgenomen inclusief één of meerdere koks, die het eten ter plaatse voor jouw gasten klaarmaken. Dit doen wij niet op gasbarbecues maar met bijzondere bbq concepten Denk hierbij aan vuurschalen, orfy’s en Amerikaanse smokers, waaruit heerlijk eten bereid wordt met een perfecte garing. Perfect om een feestavond of bedrijfsdag een uniek en smaakvol tintje te geven.

Warm en koud buffet bestellen Zevenaar

Naast een barbecue kun je natuurlijk ook een buffet bestellen bij Woodies Eten en Drinken. Hier heb je de keuze uit allerlei soorten buffetten in zevenaar en omgeving. De prijs hiervan ligt tussen de € 19,50 p.p en € 29,50 p.p. Veel gekozen opties zijn: een Frans buffet, een biologisch buffet, een bites buffet, winters buffet en een Gelders buffet.

Wij serveren onze buffetten met verse producten en ingrediënten afkomstig van zo veel mogelijk lokale leveranciers en (boeren) bedrijven. De Achterhoek is onze regio en dit willen we graag laten zien!

Kerstdiner laten bezorgen Zevenaar

Ookal duurt het slechts enkele dagen, wij pakken jaarlijks groots uit tijdens de kerstdagen waardoor jij een overheerlijk kerstdiner kan bestellen in de omgeving van zevenaar! Enkele voorbeeld gerechten zijn:

 • Wildstoofschotel met 3 soorten wortel, sjalotten en appel.
 • Spies van kip met een saus van zoete paprika en pecorino.
 • Bonbon van gerookte zalm, gevuld met een frisse salade van avocado, garnalen en coquille.
 • Salade van stoofpeer en ricotta met een krokantje van prosciutto en oude kaas.
 • Brownie met pompoen, frisse hangop en een crème van witte chocolade en baileys.
 • Curry van zoete aardappel en pompoen.
 • Sukade van kalf met een jus van paddenstoelen en truffel.

Catering Zevenaar

De verscheidenheid aan opties voor catering in zevenaar zijn groot zoals we hierboven hebben beschreven. Van foodtrucks tot frietkraam en van buffetten tot live cooking. Toch hebben we nog niet alles benoemd, enkele catering mogelijkheden die wij nog meer aanbieden in zevenaar zijn:

Veelgestelde vragen over catering Zevenaar

Voor hoeveel personen en tot hoeveel personen kunnen wij catering bestellen in zevenaar?

Je kunt catering bestellen vanaf 15 personen. Op zoek naar een specialist voor een bedrijfscatering of bruiloft voor een hele grote groep? Woodies verzorgt catering voor de grootste bedrijven en bruiloften uit Gelderland.

Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen en allergieën?

Wij vinden dit erg belangrijk en houden altijd rekening met dieetwensen en allergieën. Je kunt tot een week van te voren bij ons het definitieve aantal gasten doorgeven. Tot deze tijd ben je ook in de gelegenheid om dieetwensen en allergieën door te geven. Wij houden hier ten alle tijden rekening mee.

Rekenen jullie ook vervoerskosten bij catering in zevenaar?

Wij brengen geen vervoerskosten in rekening, je kunt de prijs P.P. aanhouden, die wij communiceren op onze website of aangeven in de offerte

Kan ik ook afwijken van de standaard arrangementen bij catering in zevenaar?

Dit kan zeker, wij communiceren op onze website allerlei verschillende arrangementen inclusief de prijs. Als hier gerechten tussen zitten, die jij aangepast wilt hebben (bijvoorbeeld een vlees optie veranderen in een vegetarische optie) dan kan dit geregeld worden.

Leveren jullie ook catering buiten zevenaar?

Natuurlijk kun je ook bij ons bestellen buiten zevenaar. In principe beschouwen wij heel de Achterhoek en Liemers als ons werkgebied.