Wij worden door onze klanten gewaardeerd met een 4,7/5!
Wildproeverij
€64,50
Wildproeverij op locatie
- Georgius kerk Terborg 18, 19 en 20 oktober 18:00 uur
- Kasteel Slangenburg Doetinchem 25, 26 en 27 oktober 18:00 uur
Voorgerechten shared dining
- Carpaccio van hert met stroop van aceto balsamico / pittige oude geitenkaas / ingelegde vijgen / salade van wilde spinazie.
- Op de huid gebakken duivenborst / spitskool / pure chocolade / gekonfijte Granny Smith.
- Witlof salade / Bowland kaas / geroosterde pompoen / cashewnoten / rucola / frisse dressing van granaatappel
- Pastrami van gans / piccalilly / Amsterdamse ui / kwartelei / ingelegde puntpaprika
- Coppa van wildzwijn / bloedsinaasappel / geroosterde winterpeen / roggebrood kruim
- Rosé gebakken eend / geroosterde venkel / dressing van grapefruit
Soepen shared dining
- Wildbouillon / julienne van fijne groenten / bosui / uitgebakken wildzwijn spekjes
- Uiensoep / Madeira / zuurdesem croutons / oude kaas
Hoofdgerechten live cooking
- Roodpootpatrijs / veenbessenmosterdjus
- Burgertje van wild / kweepeer / gruyère / gekonfijte rode ui
- Hazenpeper / zilveruien / wortel / champignons
- Wildzwijn wangetjes / saus van appelstroop / ontbijtkoek / pruimen
- Wild zwijn medaillons / saus van rode port en truffel
- Rolleaux van parelhoen / kruidige roomkaas vulling / omwikkeld met zolderspek
- Hertenbiefstukjes / bospaddenstoelen / zwarte knoflookboter
Bijgerechten
- Puree van spruiten / oude kaas / spekjes
- Gratin van pastinaak
- Huisgemaakte rode kool
- Quiche van winterse groenten / notenkaas / vadouvan
Dessert shared dining
- Appel-peer crumble / karamel bavaroise / vanille-kaneel schuim
- Panna cotta van yoghurt / rood fruit compote / kletskop van munt
- Snickers dessert / donkere chocolade mousse / witte chocolade mousse / brownie / pinda / cocoshot
Afsluitend
Uitgebreide kaastafel met diverse soorten dips, vijgenbrood en geroosterde noten
Heerlijke shared dining gerechten met o.a:
- Op de huid gebakken duivenborst
- Coppa van wildzwijn
- Uiensoep
- Rolleaux van parelhoen
- Gratin van pastinaak
- Appel-peer crumble