Catering

Bekijk hieronder al onze cateringmogelijkheden.

catering bestellen gelderland
Barbecue Catering
Catering 1
Brunch bestellen
buffet-bestellen-gelderland
Buffet bestellen
Catering 2
Dessertbuffet bestellen
Gerechten op kleine bordjes
Hapjes Catering
high-tea-high-bier-high-wine
High Tea Beer Wine
Catering 3
Live Cooking
Catering 4
Lunch bestellen
Catering 5
Ontbijt bestellen
Catering 6
Proeverijen
Catering 7
Vegan Catering
Catering 8
Winterbuffetten
Zakelijke markt doelgroepen.

Catering bestellen

Op zoek naar een catering met vers en kwalitatief goed eten, drinken, bediening en alle materialen die daarbij komen kijken? Wij ontzorgen u volledig bij het organiseren van een catering op locatie. Woodies eten & drinken staat hoog aangeschreven als een van de beste catering bedrijven. Wilt u een catering bestellen voor een feest, bedrijfsfeest, uitvaart, festival of andere speciale gelegenheid? Woodies! Eten & drinken biedt eindeloze mogelijkheden voor lekker eten en drinken op locatie.

Buffet catering

Een buffet catering met de lekkerste warme en koude gerechten laten bezorgen op locatie? Bestel vanaf €19,50 per persoon een volledig buffet, inclusief borden, bestek en toebehoren. Wij bieden onder andere de volgende buffetten: Achterhoeks buffet, Amerikaans buffet, Gelders buffet, Tapas buffet, Hollands buffet, Italiaans buffet, Frans buffet, Chicken & Burger buffet, Beenham buffet, Braamt buffet en een Biologisch buffet.

Een buffet catering uitbreiden met een dessert catering?

Maak uw catering compleet met een heerlijk dessert buffet na afloop van het voor- en hoofdgerecht. Hiervoor bieden wij onder andere de volgende arrangementen aan: IJswagen met vers schepijs, Omelet Sibérienne, Dessert buffet ijskoud en Proeverij van lekkernij.

Catering met Live Cooking

Een unieke catering op locatie met Live Cooking? Laat een kok aan huis komen voor uw feest of speciale gelegenheid. Met een Live Cooking arrangement kunt u onder andere kiezen voor de volgende arrangementen: Stoere burgers arrangement, Vuurschalen arrangement, Smoker arrangement, Tapas smoker arrangement, Smoker arrangement plus en het Go Wild arrangement. Live Cooking met een kok aan huis geeft jouw gasten een unieke ervaring met de lekkerste gerechten, vers bereid door een ervaren kok.

kleine hapjes als menu bruiloftcatering

Barbecue catering

Een BBQ catering is altijd een goed idee en de mogelijkheden van een goede barbecue zijn eindeloos. Laat een kok aan huis, bij uw bedrijf of evenement komen en laat uw gasten genieten van de beste barbecue catering. U kunt hierbij onder andere kiezen uit de volgende arrangementen: BBQ Stroombroek, Pannenbuffet, BBQ ‘t Loo, Tafel BBQ, Streek BBQ of een BBQ Bites. Een barbecue catering bestellen voor grote en kleine groepen op locatie? Neem contact op.

Catering 9

Ontbijt, brunch of lunch laten bezorgen?

Ontbijt, brunch of lunch laten bezorgen op uw werk, bij uw bedrijf, thuis of bij een speciale gelegenheid? Er zijn verschillende ontbijt, brunch en lunch arrangementen verkrijgbaar. Variërend van alleen belegde broodjes, lunchpakketten tot zeer uitgebreide lunches voor de grootste groepen. U kunt hierbij kiezen voor koude gerechten of een combinatie van warme en koude gerechten. Daarnaast kunt u uw ontbijt, lunch of brunch verrijken met verschillende sappen, salades, fruit, soep, tosti’s, sandwiches en nog veel meer. Neem contact op, om de mogelijkheden te bespreken.

Hapjes catering

Een hapjes catering is de perfecte oplossing, wanneer u uw gasten van wat lekkers wilt voorzien tijdens de borrel. U kunt een hapjes catering bestellen vanaf 10 personen. Hiervoor hebben wij verschillende borrelplanken samengesteld. Van eenvoudige hapjes tot een luxe hapjes catering met verschillende tapas. De hapjes catering bestaat uit warme en koude gerechten.

Bedrijfscatering op locatie met foodtrucks.

High tea – bier – wijn

Op zoek naar een origineel alternatief voor een hapjes catering? Kies dan voor een High tea (of bier of wijn). Laat uw gasten hierbij genieten van de lekkerste zoete en hartige hapjes. Wij hebben onder andere de volgende arrangement samengesteld voor een High tea – bier – wijn: High tea Rooibos, High tea Munt, High Wine, High Beer. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Stamppot buffet

Er is niets lekkerder in de winter dan een heerlijk stamppot buffet. Hiervoor hebben wij verschillende winterbuffetten samengesteld. U kunt onder andere kiezen voor het standaard stamppot buffet met boerenkool, zuurkool, hutspot, diverse soorten vlees en zuur. Daarnaast kunt u kiezen voor het Stamp uniek buffet, het top winter buffet met 3 gangen en het wild buffet.

Vegetarische en Veganistische catering

Op zoek naar een vegetarische catering of een veganistische catering? Bij Woodies! Eten & drinken denken we graag met u mee voor de perfecte vegetarische of veganistische oplossing. Hiervoor bieden we onder andere het veganistische buffet met linzen salade, wraps van savooiekool, curry van fles pompoen en basmati rijst, gevulde paprika’s en veel meer. Het vegetarische buffet bestaat uit: curry van fles pompoen, bospaddenstoelen ravioli, lasagne van gegrilde groentes, gevulde paprika en veel meer. Informeer naar de mogelijkheden.

Bedrijfscatering op locatie met foodtrucks.

Veelgestelde vragen

Wat kost een catering?

Bij Woodies eten & drinken bestelt u al een complete buffet catering vanaf 19,50 per persoon.

Leveren jullie ook vegetarische catering?

Ja. Bij Woodies! Eten & drinken bereiden we ook de lekkerste vegetarische én veganistische catering. Daarnaast is het ook als onderdeel van een andere catering te bestellen.

Kan ik ook lunch laten bezorgen?

Ja. Woodies! Eten & drinken heeft veel ervaring met het bereiden van ontbijt, brunch en lunch voor grote groepen. informeer naar de mogelijkheden.

Wat is Live Cooking?

Met Live Cooking huurt u een kok in op een speciale locatie of aan huis. De kok aan huis bereidt de lekkerste gerechten voor kleine of grote groepen. Hiervoor hebben wij verschillende arrangementen.

Leveren jullie ook een stamppot buffet?

Ja. Stamppot buffetten zijn zeer populair in de winterperiode. Wij kunnen voor kleine tot (hele) grote groepen het ideale stamppot buffet verzorgen.

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl