0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Bruiloft Catering

Allereerst - gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Bij Woodies weten we maar al te goed dat heerlijk eten en drinken het verschil kan maken tijdens jullie bruiloft. Al meer dan 10 jaar verzorgen wij de catering op bruiloften door heel Nederland. Wij bieden altijd maatwerk, en passen ons aanbod aan op jullie wensen. Neem contact met ons voor een kennismaking, zodat wij met een passend voorstel kunnen komen.

Liever een compleet verzorgde bruiloft van A tot Z inclusief aankleding en muziek? Bekijk dan onze pagina over festivalbruiloften!

echtpaar net getrouwd

Neem een kijkje ter inspiratie

waardering: 4.7 van 5

Bruiloft Catering: De sterke punten op een rijtje

Live cooking is ons ding! Het eten bereiden voor de ogen van jullie gasten. Sfeervol, gezellig, ambachtelijk en hét middel om een gezellig sfeertje te creëren.


Het team. Onze horeca professionals geven net dat beetje extra aandacht voor jullie onvergetelijke bruiloft. 


Ook op locatie. Een leeg weiland of tuin aan huis wordt omgetoverd tot een sprookjesachtige bruiloftlocatie met bijpassende catering. Een totaalconcept op locatie staat bij onze festivalbruiloften.


Divers aanbod. Van cateringarrangementen tot aan luxe foodtruckgerechtjes. Alles waar bruiloftsgasten van smullen. Tevens bieden wij altijd een passend drankarrangement aan.   


Maatwerk en trends. Wij maken een advies op maat dat gekoppeld is aan de laatste trends. Eten en drinken tijdens een bruiloft moet een beleving zijn!

Bruiloft Catering 2

Bruiloft catering op locatie

Op locatie wordt het eten en drinken tot in de puntjes verzorgd! Van traditionele cateringarrangementen tot unieke foodpoint-concepten. Een greep uit de mogelijkheden zijn:

  • Stoere streetfoodgerechten
  • Grote Amerikaanse smokers met vlees, vis en vega items
  • Kruiwagens gevuld met crushed ice en gekoelde dranken
  • Foodtrucks of foodpoints met kleine gerechtjes
  • Steenoven met verse pizza’s 
  • Borrelende prosecco om te proosten
  • Een assortiment met kleine gerechtjes (fingerfood)
  • Een sweet table of dessertbuffet met ijstaart en diverse nagerechten


Neem contact met ons op om de perfecte combinatie samen te stellen voor jullie bruiloft!

buffet buiten opgezet voor catering
Bruiloft Catering 3

Bruiloft catering op onze eigen locatie

Zoals hierboven beschreven kunnen wij een bruiloft van A tot Z organiseren. Dit is ook mogelijk op onze eigen locatie op het terrein van Markant Outdoorcentrum in Braamt. Hier organiseren wij festivalbruiloften met een intieme sfeer en lekker eten en drinken. Bekijk voor meer informatie en beschikbaarheid de website van Markant Outdoorcentrum.

Mentaliteit en kwaliteit op z’n Achterhoeks

Met passie en ambacht leveren wij gewoon “goed voer”. Althans, zo zou je het op z’n Achterhoeks kunnen omschrijven. Wij houden van kwalitatief goed eten dat nét een tikkeltje anders is. Huisgemaakte salades met een twist, kwalitatief vlees van de slager en bijzondere vegetarische gerechten!


Dus zijn jullie op zoek naar catering tijdens jullie bruiloft en lijken wij hierin de juiste partner? Dan zorgen wij voor de kwaliteit en service waar onze regio om bekend staat!

Bruiloft Catering 4

Veelgestelde vragen over bruiloft catering

Wat kost bruiloft catering?

Zoals hierboven aangegeven kan de catering geheel afgestemd worden op jouw specifieke wensen. Het is daarom niet te zeggen wat de catering precies kost. Dit kan verschillen tussen de €30,00 en €150,00 per persoon. Afhankelijk van het aantal gasten, wat je wilt afnemen en de inhoud hiervan (lunch, diner, dessert, dranken etc).

Kan er tijdens mijn bruiloft rekening worden gehouden met allergieën?

Wij kunnen altijd rekening houden met dieetwensen en allergieën, dit kan tot een week van te voren doorgegeven worden.

Voor hoeveel personen kan ik bruiloftscatering afnemen?

Wij houden bij onze catering doorgaans een minimum aantal aan van 20 personen. Verder is er in basis geen maximum aantal personen.

Woodies, specialist in catering voor bruiloften

Op een prachtige bruiloft locatie

Wil je meer informatie over een bruiloftscatering op locatie of de mogelijkheden bespreken voor een festival bruiloft? Neem geheel vrijblijvend contact op. Wij adviseren jullie graag over de mogelijkheden!

Bruiloft Catering 5

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl