0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Vers, snel en meestal nog gezond ook!


Onze foodtrucks

Voor iedere gelegenheid de juiste foodtruck, met een ruim aanbod in eigen beheer kunnen wij klussen van "klein" 10 tot 25000 personen in eigen beheer uitvoeren. Zo kunnen we vaak een mooie offerte neerleggen tegen een scherpe prijs!


Onze sterkste punten op een rijtje

Greenkey goud! Het restaurant heeft een organische bouwstijl en

is geheel met ecologisch verantwoorde materialen gebouwd.

Vers en live bereid! Wij maken zo veel mogelijk gebruik van producten uit de omgeving, die wij vers voor jullie bereiden, op onze vele manieren van live cooking .

Ons team! Met tal van vaste professionals, die de kneepjes van het vak kennen, kunnen wij uw gelegenheid net even wat extra aandacht geven!

Trends! Wij proberen zo veel mogelijk te vernieuwen en met de trends mee te gaan…… eten en drinken is beleving! Zo hebben wij een aantal foodtrucks, Orfy's, smokers, een braai, steenoven, maar ook ijsbelevings platen…… voor elke gelegenheid een unieke ervaring.

Voor iedere gelegenheid de juiste truck

Een begrafenis met koffie-to-go, dan ben je natuurlijk op zoek naar een koffietruck. Een bedrijfsfeest met 90% mannen, dan is SMOQE met een overdaad aan de lekkerste bbq gerechten natuurlijk de juiste keuze. Samen met jullie kijken we naar de wensen voor jullie bruiloft of jubileum.

Streektruck

Samen met een aantal mooie ,veelal biologisch geteelde producten kunnen wij een compleet aanbod met streekproducten aanbieden. De samenwerking met onder andere Wijngoed Montferland, de Goedgevulde, Landwinkel Smits, Landwinkel de Verse Kers en De Elsenhof staan garant voor een uitgebreid assortiment,met eerlijke producten.

Van streetfood tot aan een 9-gangen diner

Een foodtruck is niets anders dan een keuken op wielen. Van een vers puntzakje friet tot kreeft…….in onze rijdende keuken kunnen we bijna alles bereiden voor jullie gelegenheid.

Frietwagen aan huis

Gewoon lekker onbeperkt snacken? Of een puntzakje verse friet aan het einde van een feestavond? Natuurlijk kan dat! In tal van arrangementen kunnen wij uw Vette hap extra bijzonder maken!