0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Foodtruck op locatie

Wij organiseren al jaren jaren het Foodtruckfestival Achterhoek en hebben daarnaast diverse foodtrucks in eigen beheer. Met deze ervaring en opgebouwd netwerk kunnen wij voor elke gelegenheid een passend voorstel maken. Dit ook voor (hele) grote groepen en events!

Foodtrucks 1

Neem een kijkje ter inspiratie

Waardering: 4.7 van 5. Bekijk hier al onze Google reviews.

Foodtrucks – Sterke punten op een rijtje

Live cooking is ons ding! Het eten bereiden voor de ogen van uw gasten. Sfeervol, ambachtelijk en hét middel om een gezellig sfeertje te creëren.


Het team. Onze horecaprofessionals geven net dat beetje extra aandacht voor uw buurtfeest, familiedag, bedrijfsevent, of open dag.

  

Inclusief aankleding. Een eventlocatie, bedrijfshal of weiland wordt omgetoverd tot een gezellig foodtruckfestival. Tenten, aankleding, stoelen en tafels. Wij regelen het. 


Divers aanbod. Wij hebben een breed assortiment aan foodtrucks. Van een koffie barista tot een Wok & Rol. Van een BBQ-truck tot een Car Paccio.


Maatwerk en trends! Wij maken een voorstel op maat, gekoppeld aan de laatste trends. Eten vanuit een foodtruck moet een beleving zijn! 

Foodtrucks 3
Foodtruck kleine gerechtjes

Foodtrucks – Wanneer in te zetten?

Het inzetten van foodtrucks is al lang geen hype meer. Het is een vaste waarde bij een heleboel gelegenheden. Het voordeel? Met één of meerdere foodtrucks zet u meteen een laagdrempelige en gezellige sfeer neer! Bijvoorbeeld in te zetten bij:

  • Een chique bedrijfsopening
  • Het jaarlijkse buurtfeest
  • Het bedrijfsfeest van de personeelsvereniging
  • Uw 50e verjaardag
  • Publieke evenementen
  • En nog veel meer... 

Foodtruck op uw locatie

Wilt u één of meerdere foodtrucks neerzetten op uw locatie? Dan zijn er verschillende foodtruckconcepten te bedenken, voor diverse gelegenheden. Wij denken hierin graag met u mee en doen een passend voorstel.

mooiste-foodtrucks
  • Foodtruck aan huis
  • Foodtruck huren voor een feestje?
  • Streek- foodtrucks. Lokale producten uit mobiele keukens!
  • Foodtruck bruiloft
Foodtruck aan huis

Foodtrucks worden snel gekoppeld aan een foodtruckfestival of eten en drinken voor grote groepen. Maar wist u dat een foodtruck ook te boeken is voor kleinschalige gelegenheden thuis? Bijvoorbeeld een frietwagen of frietfiets om de avond met een lekkere snack af te sluiten.

Foodtruck huren voor een feestje?

Geeft u een feestje thuis of op een externe locatie? Maak de avond nog specialer door bij ons een foodtruck te huren bomvol heerlijke gerechten! Een pizza foodtruck met unieke toppings, een lekkere vette hap of juist gezonde snacks? Alles is mogelijk!

Streek- foodtrucks. Lokale producten uit mobiele keukens!

Wij werken samen met een aantal mooie foodtrucks die biologisch producten gebruiken. Hiermee kunnen wij een compleet aanbod met streekproducten aanbieden! De samenwerking met onder andere Wijngoed Montferland, de Goedgevulde, Landwinkel Smits, Landwinkel de Verse Kers en De Elsenhof staan garant voor een uitgebreid assortiment aan eerlijke producten uit de Achterhoek en omgeving.

Foodtruck bruiloft

Een bruiloft is een unieke gebeurtenis en voor twee mensen dé dag van hun leven. Het spreekt voor zich dat hier geen doorsnee foodtruck bij past. Wij hebben diverse foodtruckconcepten speciaal ontwikkeld voor bruiloften. Eventueel compleet verzorgd met aankleding, verlichting en muziek. 

Wij kunnen deze foodtrucks voor bruiloften aanbieden op zowel onze eigen locatie als externe locaties. Informeer gerust naar de mogelijkheden of kijk bij onze festival bruiloft!

Veelgestelde vragen Foodtruck op locatie

Wat zijn de kosten voor het huren van een foodtruck?

Wij begrijpen dat het lastig is dat er geen “kant en klare” foodtruck concepten beschreven staan met een vaste prijs.Dit is omdat de prijs afhankelijk is van het aantal personen, de locatie en de datum. Je kunt het zo gek mogelijk maken als je zelf wilt, een foodtruck is te huren voor € 5,00 tot € 60,00 per persoon. Ben je geïnteresseerd? Doe dan een mailtje of belletje zodat wij een passende offerte kunnen opstellen!

Zijn er ook vegetarische foodtrucks?

Wij kunnen een foodtruck neerzetten met een geheel vegetarisch assortiment!

Is er ook een foodtruck voor kleine groepen te boeken?

Ja! Het is mogelijk om ook voor kleinere groepen een foodtruck te boeken! Geef aan ons aan wat je voor ogen hebt dan kunnen bij een voorstel doen met de minimale prijs en/of afname.

Mijn gasten hebben dieetwensen of allergieën, kan hier rekening mee gehouden worden?

Wij kunnen in alle gevallen rekening houden met de dieetwensen en allergieën. Deze kunnen tot een week van te voren doorgegeven worden!

Woodies, specialist in catering voor bedrijven

Op het bedrijf of onze unieke locatie

Wil je meer informatie over een bedrijfscatering op locatieof de mogelijkheden bespreken voor een bedrijfsevent? Neem geheel vrijblijvend contact op. Wij adviseren je graag over de catering voor jouw bedrijf.

Foodtrucks 4

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl