0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Vers, snel en meestal nog gezond ook!


Unieke Foodtrucks

Met een ruim assortiment aan foodtrucks in eigen beheer kunnen wij voor elke gelegenheid een passend voorstel doen. Als organisator van Foodtruckfestival Achterhoek beschikken wij over een groot netwerk en kunnen wij ook klussen tot 25000 personen aannemen!

foodtrucks-bedrijfsfeest - catering didam

Onze sterkste punten op een rijtje

Greenkey goud! Het restaurant heeft een organische bouwstijl en

is geheel met ecologisch verantwoorde materialen gebouwd.

Vers en live bereid! Wij maken zo veel mogelijk gebruik van producten uit de omgeving, die wij vers voor jullie bereiden, op onze vele manieren van live cooking .

Ons team! Met tal van vaste professionals, die de kneepjes van het vak kennen, kunnen wij jouw gelegenheid net even wat extra aandacht geven!

Trends! Wij proberen zo veel mogelijk te vernieuwen en met de trends mee te gaan…… eten en drinken is beleving! Zo hebben wij een aantal foodtrucks, Orfy’s, smokers, een braai, steenoven, maar ook ijsbelevings platen…… voor elke gelegenheid een unieke ervaring.

Foodtruck op locatie

Onze foodtrucks zijn zo ingericht, dat wij hierin diverse concepten kunnen aanbieden. Om deze reden kunnen wij inspelen op elke gelegenheid en hierin een passend voorstel doen. Wil jij een foodtruck op locatie voor een chique bedrijfsopening? Dan doen wij een voorstel met mooie kleine gerechtjes, opgemaakt op sierlijke bordjes en geheel in stijl.

Heb jij een bedrijf met 90% mannen? Dan kunnen we grote amerikaanse smokers inzetten met een verscheidenheid aan Barbecuegerechten.

Liever geen standaard koffietafel bij een begrafenis? Wij verzorgen een barista koffie foodtruck.

Bovenstaande voorbeelden geeft aan dat wij alle kanten op kunnen met een foodtruck op locatie. Neem gerust contact met ons op zodat we hierin kunnen meedenken!

mooiste-foodtrucks
de-beste-foodtrucks-huren

Foodtruck aan huis

Bij foodtrucks denk je wellicht al snel aan een foodtruckfestival of lekker eten en drinken voor grote groepen. Echter is een foodtruck ook te boeken voor kleinschalige gelegenheden thuis. Dus ook voor een foodtruck aan huis kun je bij ons terecht!

Dit kan een bijzondere frietwagen of frietfiets zijn om de avond met een lekkere snack af te sluiten, of juist een foodtruck met bijzondere gerechten waar jouw vrienden, familie of collega’s heerlijk van kunnen genieten.

Foodtruck huren voor een feestje?

Geef jij een feestje bij jou thuis of op een externe locatie? Maak de avond nog specialer door bij ons een foodtruck te huren bomvol heerlijke gerechten! Een pizza foodtruck met unieke toppings, een lekkere vette hap of juist gezonde snacks? Alles is mogelijk!

Het eten uit een foodtruck op jouw feestje kunnen we geheel naar wens invullen. We kunnen er de hele avond staan en een verscheidenheid in gerechten aanbieden, of bijvoorbeeld een tijdsbestek van twee uur afspreken waarin mensen eten kunnen afhalen.

bedrijfsevent-feest
foodtruck-voor-een-feestje

Streek- foodtrucks. Lokale producten uit mobiele keukens!

Samen met een aantal mooie ,veelal biologisch geteelde producten kunnen wij een compleet aanbod met streekproducten aanbieden. De samenwerking met onder andere Wijngoed Montferland, de Goedgevulde, Landwinkel Smits, Landwinkel de Verse Kers en De Elsenhof staan garant voor een uitgebreid assortiment met eerlijke producten uit de omgeving Achterhoek. Producten met bijzondere verhalen die wij dan ook met plezier aan uw gasten willen vertellen!

Foodtrucks bruiloft

Een bruiloft is een unieke gebeurtenis die voor twee mensen dé dag van hun leven is. Het spreekt voor zich dat hier geen doorsnee foodtruck bij past. Wij hebben diverse foodtruck concepten speciaal ontwikkeld voor bruiloften. Dit indien gewenst compleet verzorgd met aankleding, verlichting en muziek.

Wij kunnen deze foodtrucks voor bruiloften aanbieden op zowel onze eigen locatie als externe locaties. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

foodtruck-evenement
poffertjes-foodtruck - zupthen

Wat zijn de kosten voor het huren van een foodtruck?

Wij begrijpen dat het lastig is dat er geen “kant en klare” foodtruck concepten beschreven staan met een vaste prijs. Dit komt doordat de prijs afhankelijk is van het aantal personen, de locatie en de datum. Je kunt het zo gek mogelijk maken als je zelf wilt, een foodtruck is te huren voor € 5,00 tot € 60,00 per persoon. Ben je geïnteresseerd? Doe dan een mailtje of belletje zodat wij een passende offerte kunnen opstellen!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het huren van een foodtruck?

Wij begrijpen dat het lastig is dat er geen “kant en klare” foodtruck concepten beschreven staan met een vaste prijs.Dit is omdat de prijs afhankelijk is van het aantal personen, de locatie en de datum. Je kunt het zo gek mogelijk maken als je zelf wilt, een foodtruck is te huren voor € 5,00 tot € 60,00 per persoon. Ben je geïnteresseerd? Doe dan een mailtje of belletje zodat wij een passende offerte kunnen opstellen!

Is er ook een foodtruck voor kleine groepen te boeken?

Ja! Het is mogelijk om ook voor kleinere groepen een foodtruck te boeken! Geef aan ons aan wat je voor ogen hebt dan kunnen bij een voorstel doen met de minimale prijs en/of afname.

Zijn er ook vegetarische foodtrucks?

Wij kunnen een foodtruck neerzetten met een geheel vegetarisch assortiment!

Mijn gasten hebben dieetwensen of allergieën, kan hier rekening mee gehouden worden?

Wij kunnen in alle gevallen rekening houden met de dieetwensen en allergieën. Deze kunnen tot een week van te voren doorgegeven worden!

foodtruck-huren
bedrijfscatering-op-locatie

Contact opnemen?

Wil jij de mogelijkheden bespreken voor het huren van een Foodtruck voor jouw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Neem contact op. Wij helpen je graag met het organiseren van jouw speciale gelegenheid.

Nieuwe

Website

12-06-2023

Maandag 12 juni zal onze nieuwe website online komen. Dit kan betekenen dat de website die dag in mindere mate bereikbaar is.

Wij zijn die dag uiteraard wel gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Zowel via de mail info@woodiesetenendrinken.nl als via de telefoon op 0315 239 746.