0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

De lekkerste snacks op locatie


Frietkraam huren?

Een Frietkraam huren voor jouw feest, evenement of speciale gelegenheid? Met een frietkraam aan huis bezorg je jouw bezoekers de lekkerste snacks op locatie.

frietkraam huren gelderland

Onze sterkste punten op een rijtje

Greenkey goud! Het restaurant heeft een organische bouwstijl en

is geheel met ecologisch verantwoorde materialen gebouwd.

Vers en live bereid! Wij maken zo veel mogelijk gebruik van producten uit de omgeving, die wij vers voor jullie bereiden, op onze vele manieren van live cooking .

Ons team! Met tal van vaste professionals, die de kneepjes van het vak kennen, kunnen wij jouw gelegenheid net even wat extra aandacht geven!

Trends! Wij proberen zo veel mogelijk te vernieuwen en met de trends mee te gaan…….. eten en drinken is beleving! Zo hebben wij een aantal foodtrucks, Orfy’s, smokers, een braai, steenoven maar ook ijsbelevings platen…… voor elke gelegenheid een unieke ervaring.

De lekkerste friet en snacks op locatie

Bezoekers vinden niets lekkerder, dan tijdens een feest of evenement, een lekker frietje of een snack te bestellen bij de frietkraam. Van een snackwagen op locatie worden jouw bezoekers altijd enthousiast! Met ons concept “frietwagen aan huis” denken wij graag met je mee, zodat jij de ideale frietkar met de juiste snacks op jouw feestje hebt.

frietkraam snackwagen gelderland
snackwagen-luxe

Frietkar arrangementen

Als je een frietkar wilt huren, kun je kiezen uit een aantal verschillende arrangementen. Denk hierbij aan: een puntzak met friet en diverse sauzen en uitjes, een basis snack en friet buffet, een luxe snack en friet buffet, Snackwagen aan huis vitamine buffet en het Snackwagen aan huis vitamine buffet extra. Hieronder volgt een beschrijving met uitleg en kosten van de verschillende arrangementen.

Puntzak friet met diverse sauzen en uitjes

Tot 100 personen € 525,-

100 tot 150 personen € 4,00 per persoon

150 tot 250 personen € 3,75 per persoon

250 of meer personen € 3,00 per persoon

Basic snack en friet buffet

90 minuten lang onbeperkt genieten van: Verse friet, frikandel, kroket, bamischijf, kaassoufflé, broodje hamburger, broodje met snack, vietnamese loempia’s, sauzen en uitjes.


Prijzen:


Tot 60 personen € 525,-

60 tot 100 personen € 8.50,- per persoon

100 tot 200 personen € 8,00,- per persoon

200 of meer personen  € 7.50,- per persoonSnack en friet buffet de luxe

90 minute lang onbeperkt genieten van: Verse friet, frikandel, kroket, bamischijf, kaassoufflé, broodje hamburger van de grill, broodje kipschnitzel, broodje met snack, vietnamese loempia’s, sauzen en uitjes, broodje beenham van de grill en kipsaté van de grill.


Prijzen:


Tot 60 personen € 850,-

60 tot 100 personen € 12,95 per persoon

100 tot 200 personen € 12,45 per persoon

200 of meer personen € 11,95 per persoonSnackwagen aan huis vitamine buffet

Geleverd met borden en bestek. 2 uur lang onbeperkt genieten van: Tomatensalade met feta en bosui, komkommer salade met rode ui, luxe opgemaakte rundvleessalade, italiaanse pasta salade, salade van roseval aardappel met jonge prei en spekjes, witte koolsalade met rozijnen en appel en diverse soorten brood met kruidenboter.


Verse friet, frikandel, kroket, bamischijf, kaassoufflé, broodje hamburger van de grill, broodje kipschnitzel, broodje met snack, vietnamese loempia’s, sauzen en uitjes.


Prijzen

Tot 60 personen € 1050,-

60 tot 100 personen € 18,50 per persoon

100 tot 200 personen € 17,50 euro per persoon

200 of meer personen € 16,50 per persoon

Snackwagen aan huis vitamine buffet deluxe

Geleverd met borden en bestek. 2 uur lang onbeperkt genieten van: Tomatensalade met feta en bosui, komkommer salade met rode ui, luxe opgemaakte rundvleessalade, Italiaanse pasta salade, salade van roseval aardappel met jonge prei en spekjes, witte koolsalade met rozijnen en appel en diverse soorten brood met kruidenboter.


Verse friet, frikandel, kroket, bamischijf, kaassoufflé, broodje hamburger van de grill, broodje kipschnitzel, broodje met snack, vietnamese loempia’s, sauzen en uitjes, broodje beenham van de grill en kipsaté van de grill.


Prijzen


Tot 60 personen € 1200,-

60 tot 100 personen € 19,50 per persoon

100 tot 200 personen € 19,- euro per persoon

200 of meer personen  € 18,50 euro per persoon

Frietkraam bij jouw evenement?

Wil je een snackwagen huren voor jouw evenement? Festivals, sportevenementen, dorpsfeesten,buurtfeest, rally’s, beurzen of markten. Iedereen lust hier wel iets te eten en wat is er nou fijner dan kwaliteitsproducten met liefde gebakken? En het liefst zonder lange wachtrijen! Wij denken graag met je mee over de invulling van een frietkar op jouw evenement.

foodtrucks-bedrijfsfeest - catering didam
snackwagen-bruiloft

Frietkar bij jouw bruiloft?

Wil je jouw bruiloftgasten tijdens of na het feest lekker laten snacken? Of wil je het buffet uitbreiden met heerlijke snacks? Laat een frietkar komen op jouw bruiloft en veel gasten, van jong tot oud zullen dit zeker waarderen. Je kunt de de frietkar combineren met andere cateringsmogelijkheden.

Snackwagen bij jouw verjaardag?

Wil je met jouw verjaardag een snackwagen laten komen, zodat jij jouw gasten de lekkerste snacks kunt aanbieden? Laat een snackwagen komen op jouw verjaardag en geef je feest iets extra’s. Je kunt de snackwagen combineren met andere cateringsmogelijkheden.

de-beste-foodtrucks-huren
frietkraam-bedrijfsfeest

Frietkraam bij jouw bedrijf?

Laat een frietkraam komen tijdens jouw bedrijfsevenement, bedrijfsfeest of bedrijfsborrel. Verras medewerkers met de lekkerste patat en snacks op locatie. Je kunt de frietkraam ook combineren met ander cateringsmogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat kost een frietkraam huren?

Een frietkraam kun je huren vanaf €350,- voor 100 personen.

Voor hoeveel personen kan ik een frietkraam huren?

Je kunt bij Woodiesetenendrinken.nl een frietkraam huren voor de grootste evenementen. Wij kunnen eenvoudig opschalen naar grote aantallen. Informeer naar de mogelijkheden.

Huur ik de frietwagen inclusief personeel?

Ja. Als je een frietwagen huurt bij Woodies, dan worden de lekkerste snacks op locatie gebakken door een kok van Woodies.

Frietkar huren?

Een mobiele frietwagen huren voor jouw feest, evenement, bruiloft, verjaardag, bedrijf, voetbalclub, sportclub, buurtfeest, rommelmarkt, carnaval, kermis, Oktoberfest of andere speciale gelegenheid? Neem contact op en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Nieuwe

Website

12-06-2023

Maandag 12 juni zal onze nieuwe website online komen. Dit kan betekenen dat de website die dag in mindere mate bereikbaar is.

Wij zijn die dag uiteraard wel gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Zowel via de mail info@woodiesetenendrinken.nl als via de telefoon op 0315 239 746.