0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Begrafenis catering


Uitvaart catering


Wij staan graag klaar voor u, als het gaat om de verzorging van de uitvaartcatering van uw dierbare.

Geheel naar wens van de overledene of naaste familie. Wij verzorgen een condoleance van koffie tot wijn en van muffin tot een uitgeserveerd diner. Een drive-thru met een foodtruck of een borrel met luxe hapjes. Het samenzijn na een overlijden kan zo op verschillende manieren ingevuld worden en maakt het persoonlijk.

Onze sterkste punten op een rijtje

Greenkey goud! Het restaurant heeft een organische bouwstijl en

is geheel met ecologisch verantwoorde materialen gebouwd.

Vers en live bereid! Wij maken zo veel mogelijk gebruik van producten uit de omgeving, die wij vers voor jullie bereiden ,op onze vele manieren van live cooking .

Ons team! Met tal van vaste professionals ,die de kneepjes van het vak kennen ,kunnen wij uw gelegenheid net even wat extra aandacht geven!

Trends! Wij proberen zo veel mogelijk te vernieuwen en met de trends mee te gaan…… eten en drinken is beleving! Zo hebben wij een aantal foodtrucks, Orfy's, smokers, een braai, steenoven maar ook ijsbelevings platen…… voor elke gelegenheid een unieke ervaring.

Aankleding

Wij kunnen in stijl de afscheid van uw dierbare begeleiden op uw eigen locatie, maar ook bijvoorbeeld in de kerk of op een plek waar de overledene graag was. Van tafels en stoelen tot aan fotoschermen ,in overleg kijken we naar uw wensen

Integer gastheerschap

Hoe aangenaam is het als de nabestaande en gasten correct worden voorzien van de nodige versnaperingen? Wij bieden een zeer ervaren en betrokken team van medewerkers, die ervoor zorgen dat niemand iets tekort komt. Zichtbaar maar toch onzichtbaar zullen onze medewerkers uw gasten voorzien van een een drankje en een hapje.

Culinaire invulling

Van koffie tot een goed glas wijn, van een meerdere-gangen diner tot een goed belegde sandwich, van een cocktail tot aan een advocaatje met slagroom. Samen met u kijken wij naar uw wensen voor de inwendige mens.