0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Begrafenis catering


Uitvaart catering


Wij denken graag met je mee als het gaat om het verzorgen van de uitvaart catering van jouw dierbare. Geheel naar wens van de overledene of naaste familie. Het samenzijn na een overlijden, kan zo op verschillende manieren ingevuld worden en maakt het persoonlijk.

slangeburg-uitvaart-catering

Onze sterkste punten op een rijtje

Greenkey goud! Het restaurant heeft een organische bouwstijl en

is geheel met ecologisch verantwoorde materialen gebouwd.

Vers en live bereid! Wij maken zo veel mogelijk gebruik van producten uit de omgeving, die wij vers voor jullie bereiden ,op onze vele manieren van live cooking .

Ons team! Met tal van vaste professionals ,die de kneepjes van het vak kennen ,kunnen wij jouw gelegenheid net even wat extra aandacht geven!

Trends! Wij proberen zo veel mogelijk te vernieuwen en met de trends mee te gaan…… eten en drinken is beleving! Zo hebben wij een aantal foodtrucks, Orfy’s, smokers, een braai, steenoven maar ook ijsbelevings platen…… voor elke gelegenheid een unieke ervaring.

Uitvaart Catering met eigen invulling

Wij verzorgen een condoleance met koffie of wijn en met een goed belegde sandwich of uitgeserveerd diner. We organiseren een drive-thru met foodtrucks of een borrel met luxe hapjes. Alles geheel afgestemd op jouw specifieke wensen.

uitvaart-catering
begrafenis-catering

Catering uitvaart op een externe locatie

Naast de catering, kunnen wij voor de uitvaart ook helpen met aankleding. Wij kunnen in stijl het afscheid van jouw dierbare begeleiden op je eigen locatie, maar ook bijvoorbeeld in de kerk of op een plek waar de overledene graag was. Van tafels en stoelen, tot fotoschermen of een knapperende haard vuurtje.

Daarnaast bieden we een zeer ervaren en betrokken team van medewerkers, die de etiquette van de uitvaartbranche kennen. Zij zorgen ervoor dat niemand iets tekort komt. Zichtbaar maar toch onzichtbaar zullen onze medewerkers jouw gasten voorzien van een een drankje en een hapje. In overleg kijken we naar de specifieke wensen voor een onvergetelijk afscheid.

Contact opnemen

Wil jij de mogelijkheden bespreken voor een uitvaart catering? Neem contact op. Wij helpen je graag met het organiseren van een passende uitvaart catering.

uitvaart-catering-boeken

Nieuwe

Website

12-06-2023

Maandag 12 juni zal onze nieuwe website online komen. Dit kan betekenen dat de website die dag in mindere mate bereikbaar is.

Wij zijn die dag uiteraard wel gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Zowel via de mail info@woodiesetenendrinken.nl als via de telefoon op 0315 239 746.