0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Uitvaart catering

Het samenzijn na een overlijden is een bijzonder moment voor alle aanwezigen. Het is intiem, persoonlijk en kan op verschillende manieren worden ingevuld.


Wij denken graag met u mee als het gaat om het verzorgen van de catering. Geheel naar wens van de overledene of naaste familie.

Uitvaart Catering 1

Uitvaart catering - Waarom Woodies

Het team. Ons team zorgt voor een professionele uitstraling die hoort bij deze gelegenheid. Op elke locatie. De cateringconcepten die geschikt zijn voor een uitvaart kunnen wij op elke locatie aanbieden.


Niet alleen de catering. Naast de catering van eten en drinken kunnen wij ook helpen bij de aankleding en styling. 


Divers aanbod eten en drinken. De mogelijkheden van eten en drinken zijn divers. Samen komen wij tot een passend aanbod. 


Maatwerk. Wij maken een advies op maat gebaseerd op uw wensen.

Uitvaart Catering 2
Uitvaart Catering 3

Uitvaart Catering met eigen invulling

Bij een uitvaart kunt u denken aan een condoleance met koffie of wijn, belegde sandwiches of een uitgeserveerd diner. Er worden drive-thru concepten met foodtrucks georganiseerd of men kiest voor een borrel en luxe hapjes.

Welk food- en drinkconcept er gekozen wordt is geheel afhankelijk van de wensen. Van kleinschalig en intiem tot uitgebreid en groots opgezet, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Catering uitvaart op een externe locatie

Ook kunnen wij u helpen bij de aankleding en styling tijdens de uitvaart. Het in stijl begeleiden van het laatste afscheid is iets speciaals. Wij vinden het bijzonder om hier aan te mogen bijdragen en zullen hier een passende invulling aan geven.


Wij kunnen dit organiseren op uw eigen locatie, maar ook in de kerk of een andere locatie waar de overledene graag kwam. Tafels, stoelen, verlichting en fotoschermen. Alles is hierin mogelijk!

 

Dit alles is in de handen van een zeer ervaren en betrokken team van medewerkers, die de etiquette van de uitvaartbranche kennen. Zij zorgen ervoor dat niemand iets tekort komt. Zichtbaar maar toch onzichtbaar zullen zij uw gasten voorzien van een drankje en een hapje. In overleg kijken we naar de specifieke wensen voor een memorabel afscheid.

Uitvaart Catering 4

Contact opnemen

Wil jij de mogelijkheden bespreken voor een uitvaart catering? Neem contact op. Wij helpen je graag met het organiseren van een passende uitvaart catering.

Uitvaart Catering 5

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl