0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Catering voor jouw werknemers of collega’s


Bedrijfscatering

Op zoek naar een bedrijfscatering met vers en kwalitatief goed eten, drinken, bediening en alle materialen die daarbij komen kijken? Wij ontzorgen jou bij het organiseren van een catering op locatie.

bedrijfscatering-op-locatie

Onze sterkste punten op een rijtje

Greenkey goud! Het restaurant heeft een organische bouwstijl en

is geheel met ecologisch verantwoorde materialen gebouwd.

Vers en live bereid! Wij maken zo veel mogelijk gebruik van producten uit de omgeving, die wij vers voor jullie bereiden, op onze vele manieren van live cooking .

Ons team! Met tal van vaste professionals, die de kneepjes van het vak kennen, kunnen wij jouw gelegenheid net even wat extra aandacht geven!

Trends! Wij proberen zo veel mogelijk te vernieuwen en met de trends mee te gaan…….. eten en drinken is beleving! Zo hebben wij een aantal foodtrucks, Orfy’s, smokers, een braai, steenoven maar ook ijsbelevings platen…… voor elke gelegenheid een unieke ervaring.

Catering bedrijfsfeest

Wil je een catering organiseren voor een bedrijfsfeest, bedrijfsevenement, bedrijfsfestival, bedrijfsborrel of voor een kerstborrel? Laat je volledig ontzorgen door Woodies.

Wij verzorgen het buffet en de drank. Daarnaast helpen we jou met het regelen van de aankleding, muzikanten, toiletwagens en alle andere onderdelen die bij een catering voor jouw bedrijf horen.

Woodies heeft de capaciteit en de ervaring, om voor zowel kleine als grote groepen de catering te verzorgen op locatie.

bedrijfscatering-met-foodtruck
catering in zutphen - bedrijfscatering-diner-luxe

Dé specialist in grote groepen bedrijfscatering in Gelderland

Woodies heeft veel ervaring met bedrijfscatering voor grote groepen. De grootste bedrijven uit de regio kiezen voor Woodies eten & drinken voor een zorgeloze catering. Bekijk hieronder een greep van bedrijven die je al voor gingen.

Van bedrijfscatering naar bedrijfsevent met activiteiten?

Wil je de catering liever niet bij jouw eigen bedrijfslocatie organiseren, maar liever bij ons op locatie? Restaurant Woodies is gelegen op het terrein van Markant outdoorcentrum in Braamt – dichtbij Doetinchem. 

Hier kun je terecht voor jouw bedrijfsevent met een grote groep. Hiervoor zijn verschillende arrangementen beschikbaar. Combineer het eten en drinken bijvoorbeeld met outdoor activiteiten op het eigen terrein.

bedrijfsevent-feest

Lees de review van Papierfabriek Doetinchem:

“Het was super geregeld. We zouden zelf moeten bakken maar door de weersomstandigheden werd dat voor ons gedaan. Ook onze vegetariërswaren super tevreden over het eten. (Zoveel gerechten hebben ze bij een ander bedrijfsfeest nog niet gehad). Wij komen zeker terug voor een feestje. (Dan misschien in de zomer).;-).”

Bedrijfscatering personaliseren

Een persoonlijke twist geven aan jouw bedrijfscatering op locatie? Hiermee geef je een extra dimensie aan jouw gelegenheid, waardoor gasten zich het nog lang zullen herinneren. Denk hierbij aan:

  • Viltjes met logo, foto van jubilaris of in de themastijl
  • Aankleding in bedrijfskleuren
  • Photobooth: funfoto’s in stijl met logo
  • Bierflesjes met aangepaste etiketten
  • Glazen met logo
  • Themakleding met logo
  • Vlaggen
  • Afscheidspresentje in stijl
  • Overlevingspakket voor morgen

Wij denken graag met je mee voor een persoonlijke tint.

bedrijfsfeest-personaliseren

Veelgestelde vragen

Tot hoeveel personen kan ik bedrijfscatering bestellen?

Woodies is een cateraar met ervaring in bedrijfscatering voor de grootste bedrijven. Het is mogelijk om catering te bestellen tot 25.000 personen.

Wat is een bedrijfsevent

Met een bedrijfsevent of bedrijfsevenement nodigt het bedrijf al haar medewerkers en/of relaties uit voor een speciale gelegenheid. Dit kan een bedrijfsfeest, kerstborrel of meeting zijn. Hulp nodig bij het organiseren? Woodies is jouw ideale partner voor bedrijfsevents.

Voor welke gelegenheden is een bedrijfscatering geschikt?

Een catering bestellen voor jouw bedrijf kan voor veel gelegenheden de ideale uitkomst zijn. Denk hierbij aan: kerstborrel, vakantieborrel, bedrijfsfestival, relatiedagen, open dagen, jubilarissen en themafeesten.

Is de catering geschikt voor mensen met allergieën en diëten?

Geef bij de cateringaanvraag altijd even aan of er mensen met allergieën bij het gezelschap zitten. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het bereiden van gerechten voor mensen met allergieën of diëten.

Kunnen jullie ook een Vegetarische bedrijfscatering aanbieden?

Wij hebben een groot aanbod vegetarische opties. Je kunt zowel voor een gehele vegetarische catering, als voor een deels vegetarische catering kiezen.

Wat kost een bedrijfscatering?

De prijs van de catering is afhankelijk het aantal personen, het soort gerechten en de extra opties die worden gekozen.

luxe-bedrijfscatering

Woodies, specialist in catering voor bedrijven

Wil je meer informatie over een bedrijfscatering op locatieof de mogelijkheden bespreken voor een bedrijfsevent? Neem geheel vrijblijvend contact op. Wij adviseren je graag over de catering voor jouw bedrijf.

Bekijk hier verschillende cateringopties.

Nieuwe

Website

12-06-2023

Maandag 12 juni zal onze nieuwe website online komen. Dit kan betekenen dat de website die dag in mindere mate bereikbaar is.

Wij zijn die dag uiteraard wel gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Zowel via de mail info@woodiesetenendrinken.nl als via de telefoon op 0315 239 746.