0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Catering voor uw werknemers of collega's


Bedrijfscatering

Vers en kwalitatief goed eten, drinken, bediening en alle materialen die daar bij komen kijken ontzorgen u bij het organiseren van uw bedrijfsgelegenheid.


Welke gelegenheid u ook heeft, wij kunnen samen met u bijna altijd de passende oplossing vinden.

Onze sterkste punten op een rijtje

Greenkey goud! Het restaurant heeft een organische bouwstijl en

is geheel met ecologisch verantwoorde materialen gebouwd.

Vers en live bereid! Wij maken zo veel mogelijk gebruik van producten uit de omgeving, die wij vers voor jullie bereiden, op onze vele manieren van live cooking .

Ons team! Met tal van vaste professionals, die de kneepjes van het vak kennen, kunnen wij uw gelegenheid net even wat extra aandacht geven!

Trends! Wij proberen zo veel mogelijk te vernieuwen en met de trends mee te gaan…….. eten en drinken is beleving! Zo hebben wij een aantal foodtrucks, Orfy's, smokers, een braai, steenoven maar ook ijsbelevings platen…… voor elke gelegenheid een unieke ervaring.

Gelegenheden met uw personeel

Van kerstborrels tot jubilarissen, voor elke invulling kijken we samen naar het perfecte plaatje! Eten, drinken, maar ook aankleding, muzikanten of toiletwagens…. wij denken graag met u mee zodat uw personeel of collega deze dag niet snel zal vergeten.


Gelegenheden met relaties en genodigden

Wat dacht u van een eigen bedrijfsfestival? Een mooie relatiedag of een perfecte Open Dag. Eten, drinken, maar ook de keuze van presentatie en materiaal maken deze dag onvergetelijk. De juiste artiest of het perfecte lampje op uw nieuwe machine. Samen met jullie gaan we kijken hoe we jullie dag nog specialer kunnen maken. Wat dacht u van uw eigen speciaal bier als relatiegeschenk of een tent die matcht met uw bedrijfskleuren.

Opendagen

Een onvergetelijke dag organiseren, hier hoort natuurlijk een hapje en een drankje bij. Van foodtrucks tot koffie corner, van grote tot kleine aantallen, van een heel weekeind tot een aantal uren. In overleg kijken we naar jullie wensenplaatje, om een perfecte offerte neer te kunnen leggen.

Activiteiten

Op zoek naar een leuke activiteit voor uw personeel of collega. Van e-chopper tot aan boogschieten, van Ik Hou Van Holland tot escaperoom op locatie, van vr-dining tot aan kookworkshops. Samen kijken we naar de perfecte activiteit voor jullie gezelschap.


Complete dienstverlening in uw bedrijfsrestaurant

Ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes, maar ook de complete banqeuting…..hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Al jarenlang verzorgen wij een aantal bedrijfskantines in Gelderland. Gevarieerd en gezond eten. Samen met u kijken wij naar uw wensen en het juiste concept voor uw kantine of bedrijfsrestaurant.


Ook voor projecten binnen uw bedrijfsrestaurant kunt u bij ons terecht, de inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, het CO2-neutraal maken van uw restaurant of de laatste foodtrends