0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Festival bruiloft

Vrolijke mensen, gezellige muziek, “rollende keukens”, zitzakken en kleurrijke lampionnen. Een festivalbruiloft is hét concept voor een onvergetelijke dag!

festival thema trouwen

Festivalbruiloft - De voordelen

Live cooking is ons ding! Het eten bereiden voor de ogen van jullie gasten. Sfeervol, gezellig, ambachtelijk en hét middel om een gezellige sfeer te creëren.


Het team. Onze horeca professionals geven net dat beetje extra aandacht voor jullie onvergetelijke festivalbruiloft.  


Bruiloft op locatie. Een leeg weiland of een tuin aan huis wordt omgetoverd tot een sprookjesachtige bruiloftslocatie.


Divers aanbod eten en drinken. Live cooking, een buffet of kleine foodtruckgerechtjes. Alles waar bruiloftsgasten van smullen.  


Maatwerk en trends. Wij maken een menu en advies op maat dat gekoppeld is aan de laatste trends. Een festivalbruiloft moet een beleving zijn! 

catering festival bruiloft
Festival Bruiloft 1

Even wegdromen...

Op een zonnige dag in juni loop je door een sprookjesachtige tuin die is ingericht voor jullie festivalbruiloft. Sfeervolle stretchtenten ingericht met dansvloer, een cocktailbar en kleurrijke kruiwagens gevuld met crushed ice en gekoelde dranken.


Foodtrucks met kleine streetfood gerechtjes, een zangduo met sfeervolle muziek, en een tafelgoochelaar die de daggasten vermaakt tijdens het eten. De DJ is al aan het opbouwen dus het duurt niet lang voordat de avondgasten komen. Dan is het tijd is voor een spetterende avondfeest! 

Festival bruiloft bij jullie op locatie

Een festivalbruiloft organiseren in een prachtige tuin of idyllische boomgaard? Samen gaan we op zoek naar jullie perfecte plaatje qua inrichting en uitstraling. Het enige wat we van jullie nodig hebben is een locatie.


Verder kunnen wij voorzien in diverse food- en drinkconcepten die passend zijn bij deze speciale dag. Ze zeggen immers niet voor niets; liefde gaat door de maag!

themafeest trouwen

Liefde gaat door de maag - Festivalbruiloft

Misschien wel het allerbelangrijkste bij een bruiloft; het eten en drinken. Dit is ook één van de redenen waarom het zo leuk is om bruiloften te organiseren. Dit geeft ons namelijk de mogelijkheid om uit te pakken met heerlijke culinaire verassingen!  


Tijdens festivalbruiloften maken wij veel gebruik van foodtrucks of foodpoints waar jullie langs kunnen lopen en heerlijke gerechtjes ontvangen. Dit vaak gecombineerd met koude en warme gerechten vanuit onze moderne keuken. Daarnaast is een festivalbruiloft een mooie gelegenheid voor live cooking. Hierbij staan koks achter grote vuurschalen of Amerikaanse smokers en wordt het eten terplekke bereid. 

huwelijksdiner

Drinken tijdens een festivalbruiloft

Het is altijd leuk om wat speciaals van het drinken te maken. Niet alleen de inhoud hiervan, maar ook de manier hoe het gepresenteerd wordt. Zomaar wat voorbeelden:


  • Speciaalbieren gepresenteerd in kleurrijke kruiwagens gevuld met crushed ice 
  • Een speciaal ingerichte bakfiets met crushed ice en gezonde smoothies
  • Een speciaal toastmoment met champagne
  • Een volledig ingerichte cocktailbar met verschillende cocktails of mocktails
  • Een waterbuffetje met diverse smaken vers fruitwater
Festival Bruiloft 2
tafelopstelling product van een goede planning bruiloft

Festivalbruiloft | Styling en aankleding

Styling en aankleding heeft alles te maken met de vraag; wat willen jullie uitstralen? Samen gaan we op zoek naar verschillende concepten die passen bij wat jullie voor ogen hebben. Vanuit hier maken we een opsomming van de verschillende mogelijkheden.  


Een polaroid camera voor de gekste foto’s, diverse lichtobjecten en bewegwijzering op pallets. Vlaggenlijnen, springkussens, kaarsen, lampionnen en bloemen; jullie ‘festivalgevoel’ komt steeds dichterbij! Ook met een dresscode kan een bepaald thema ondersteund worden.

Waar de bruiloft ook gaat plaatsvinden, wij denken graag met jullie mee!

Festivalbruiloft | Muziek en entertainment

Bij een festivalbruiloft hoort muziek en entertainment. Een zangduo op een oude Amerikaanse bus, een gitarist bij het kampvuur, een spetterende live-band, silent disco, een steltloper die goodies uitdeelt of een karikatuurtekenaar tijdens het eten. Wij hebben diverse artiesten in ons bestand die te boeken zijn voor locaties door heel Nederland! 

Jullie ideale festivalbruiloft

Er zijn diverse mogelijkheden in eten, drinken, aankleding, styling, muziek en entertainment. Uiteindelijk gaan we graag met jullie in gesprek om te achterhalen wat de wensen zijn. Op basis hiervan doen wij een voorstel waarin we de door jullie gewenste onderdelen laten terugkomen. Vanuit hier werken wij toe naar de ideale festivalbruiloft! 

Onze bruiloftslocatie in de Achterhoek

Wij maken gebruik van een prachtige bruiloftslocatie op het terrein van Markant Outdoorcentrum in Braamt (Gelderland). Hier zijn wij specialist in het creëren van een laagdrempelige “festivalsfeer”, die zo gewenst is bij een festivalbruiloft. Uiteraard gecombineerd met eten en drinken. Bekijk voor meer informatie en beschikbaarheid de website van Markant Outdoorcentrum

festival sfeer bruiloft

Woodies, specialist in catering voor bruiloften

Op een prachtige bruiloft locatie

Wil je meer informatie over een bruiloftscatering op locatie of de mogelijkheden bespreken voor een festival bruiloft? Neem geheel vrijblijvend contact op. Wij adviseren je graag over de catering voor jouw bruiloft.

aankleding trouwfeest

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl