0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Unieke festivalsfeer


Festival bruiloft

Vrolijke kleuren, lampionnen, grappige festival borden, “Rollende keukens” gekleurde zitzakken, een knus prieeltje en loungesets. Wij zorgen voor een perfecte festival bruiloft bij jou of bij ons op locatie! 

bruiloft-festivalsfeer- catering in didam

Onze sterkste punten op een rijtje

Greenkey goud! Het restaurant heeft een organische bouwstijl en

is geheel met ecologisch verantwoorde materialen gebouwd.

Vers en live bereid! Wij maken zo veel mogelijk gebruik van producten uit de omgeving, die wij vers voor jullie bereiden, op onze vele manieren van live cooking .

Ons team! Met tal van vaste professionals, die de kneepjes van het vak kennen, kunnen wij jouw gelegenheid net even wat extra aandacht geven!

Trends! Wij proberen zo veel mogelijk te vernieuwen en met de trends mee te gaan…….. eten en drinken is beleving! Zo hebben wij een aantal foodtrucks, Orfy’s, smokers, een braai, steenoven maar ook ijsbelevings platen…… voor elke gelegenheid een unieke ervaring.

Een onvergetelijke festival bruiloft in de Achterhoek

Wij beheren een prachtige bruiloftlocatie in Braamt (Gelderland), verscholen tussen de rand van het Bergherbos en recreatiegebied Stroombroek. Op deze locatie aan het water worden jaarlijks meerdere festivals georganiseerd zoals Warm Winterlicht en Foodtruckfestival Achterhoek. Hierdoor zijn wij specialist in het creëren van een laagdrempelige “festivalsfeer”, die zo gewenst is bij een festivalbruiloft

bruiloft-catering-bestellen
foodtrucks-bedrijfsfeest - catering didam

Bruiloft locatie

De bruiloftlocatie is gelegen op het terrein van Markant Outdoorcentrum. Hier hebben wij een uniek restaurant staan, die geheel ecologisch is gebouwd. Het festivalterrein heeft een mooie doorkijk naar het water en is gelegen naast een klein strandje. Dit terrein is aangekleed met lampionnen, hangmatten, stretchtenten knusse zithoekjes en kampvuurplekken.

Verder is het omringd met strobalen en zijn er (naar wens) diverse foodtrucks of food points ingericht met heerlijke gerechten. Kortom; dé plek voor jouw festivalbruiloft.

 Festival bruiloft bij jou op locatie

Natuurlijk is onze locatie niet de enigste plek waar je een onvergetelijke festival bruiloft kan organiseren. Ken jij een prachtige tuin of idyllische boomgaard? Neem dan gerust contact op, om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben de contacten om aan werkelijk alle benodigdheden te komen! Van photo booth tot bruiloft stoel.

Daarnaast kunnen wij uiteraard voorzien in diverse live cooking mogelijkheden en foodtrucks met gerechten uit allerlei windstreken!

festival-op-locatie

Festival Bruiloft organiseren | Eten en drinken

Misschien wel het allerbelangrijkste van een festivalbruiloft is het eten en drinken, het is niet voor niks dat de sfeer vaak wordt vergeleken met een foodtruckfestival. Hoe het eten en drinken wordt ingevuld kan op allerlei verschillende manieren, maar het moge duidelijk zijn dat dit bijzondere concepten zijn en geen standaard beenham buffet. Tijdens festivalbruiloften maken wij veel gebruik van diverse foodtrucks, een moderne keuken, diverse live cooking mogelijkheden of een combinatie hiertussen.

Bij live cooking staat een kok diverse gerechten te bereiden, dit vanuit bijvoorbeeld een vuurschalen barbecue, amerikaanse smoker of steenoven. Eten uit foodtrucks worden dagvers klaargemaakt en vanuit de foodtruck geserveerd. Op onze eigen locatie kan er ook “gewoon” uitgeserveerd worden en wordt het eten in onze eigen keuken bereid. 


Het drinken wordt uitgestald in kleurrijke kruiwagens of een speciaal ingerichte bakfiets, dit gevuld met chrushed ice en gekoelde dranken. Ook een cocktailbar, speciaalbierbar, waterbuffetje (met diverse smaken) of wijnproeverij kan neergezet worden.


Hoe de inhoud van het eten en drinken er uit kan komen te zien gebeurt geheel in overleg. Wij stellen een mooi pakket samen en vervolgens kijken we of dit aansluit bij de wensen. Zo niet dan passen we het aan.Festivalbruiloft | Styling en aankleding

In de eerste alinea is al beschreven welke aankleding wij voornamelijk gebruiken op onze eigen locatie. Echter is dit uiteraard nog helemaal aan te passen naar jouw eigen smaak. Van vintage tot super strak, in overleg gaan we op zoek naar de stijl en smaak die bij jullie past. Een polaroid camera voor de gekste foto’s en bewegwijzering op pallets. Vlaggenlijnen, kaarsen en bloemen; jullie ‘festivalgevoel’ komt steeds dichterbij! Zelfs met de dresscode kan hier op ingespeeld worden. Waar de festivalbruiloft ook gaat plaatsvinden, laat je door ons gerust informeren en inspireren voor de styling en aankleding!

festival-bruiloft-aankleding
festival-muziek-entertainment

Festival Bruiloft | Muziek en entertainment

Bij een festival Bruiloft hoort muziek en entertainment. Een zangduo op een oude Amerikaanse bus, een gitarist bij het kampvuur, een spetterende live-band, een silent disco, een steltloper die goodies uitdeelt of een tafelgoochelaar tijdens het eten? Wij hebben diverse artiesten in ons bestand die te boeken zijn voor locaties door heel Nederland! Op onze eigen locatie is livemuziek buiten toegestaan tot 22:00 uur. Daarna

Neem contact op

Meer informatie over het organiseren van jouw perfecte Festival Bruiloft? Neem contact op. Wij vertellen je er graag meer over.

Nieuwe

Website

12-06-2023

Maandag 12 juni zal onze nieuwe website online komen. Dit kan betekenen dat de website die dag in mindere mate bereikbaar is.

Wij zijn die dag uiteraard wel gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Zowel via de mail info@woodiesetenendrinken.nl als via de telefoon op 0315 239 746.