catering in arnhem
Catering in Arnhem

Catering in Arnhem bestellen

Op zoek naar een cateraar in Arnhem? Woodies eten en drinken levert allerlei soorten catering in Arnhem voor groepen van 15 tot 1000+ personen! Met meer dan 50 verschillende foodarrangementen en foodconcepten is Woodies dé cateraar in Arnhem en omgeving! In onderstaande tekst vertellen wij welke soorten catering wij aanbieden en wat wij voor jou kunnen betekenen!

Meer dan alleen catering!

Wij bieden foodarrangementen aan voor groepen vanaf 15 personen. Dit kan zijn voor een vriendengroep, bedrijfsgroep, vereniging of buurt, Woodies regelt het! Wij werken altijd met verse producten, waar we samenwerken met zo veel mogelijk partners uit de regio. Dus ben jij niet op zoek naar de goedkoopste catering partij, maar wil jij verrassende gerechten bereid door goede koks en tegen een schappelijke prijs? Dan kunnen wij jou hierbij helpen!

Wij vinden het super leuk, om met je mee te denken. Om dit te kunnen beschikken wij dan ook over enorm veel materiaal, om op een externe locatie een unieke sfeer neer te zetten! Bij materiaal kun je denken aan stoelen, banken, foodtrucks, trouwprieel, mooie verlichting, zitzakken, hooibalen en nog veel meer! Ook hebben we vaste samenwerkingspartners die we kunnen inhuren voor entertainment en muziek. Bijvoorbeeld een platenbus met 90’s muziek, een akoestisch zangduo, een circus area voor de kinderen of een portrettekenaar. Van een klein opgezette bbq tot een volledig georganiseerd bedrijfsevenement en alles daar tussenin. Voor iedere gelegenheid dat te maken heeft met lekker eten, drinken en een gezellige sfeer ben je bij Woodies aan het goede adres!

Dé cateraar in Arnhem en omstreken!

Woodies Eten en Drinken is al meer dan 10 jaar actief in heel Gelderland met allerlei soorten catering voor allerlei soorten (doel)groepen. Wij hebben ons bedrijf gevestigd in Doetinchem waar we een grote keuken in gebruik hebben. Vanuit hier verzorgen onze koks alle cateringopdrachten in Doetinchem, Arnhem en omstreken. Verder beheren wij een eigen restaurant op de outdoor locatie van Markant Outdoorcentrum. Dus ben jij met jouw groep op zoek naar een mooie locatie waar je heerlijk kunt eten, drinken of borrelen op het terras langs de waterkant? Dan willen wij jou hier graag ontvangen! Dit kun je eventueel combineren met een leuk groepsarrangement of overnachting! Verder op deze pagina beschrijven wij de verschillende cateringmogelijkheden in Arnhem.

Bedrijfscatering Arnhem

Wij verzorgen de catering in Arnhem en omstreken voor zowel grote als kleine bedrijven. Voor deze bedrijven leveren we het eten voor allerlei gelegenheden zoals een bedrijfsuitje op locatie of een bedrijfsfeest. Bij bedrijfscatering denk je al snel aan onze verschillende BBQ arrangementen of buffetten. Hier staan verschillende mogelijkheden voor een diner vanaf € 18,50 en oplopend tot € 30,00 + p.p. Wil jij écht uitpakken voor jouw collega’s of personeel tijdens een diner? Dan hebben we ook prachtige kleine gerechtjes bij onze proeverijen, gezonde en unieke vegan arrangementen, en live cooking mogelijkheden, waarbij onze koks het eten live

Uiteraard verzorgen wij niet alleen een diner en hebben we ook diverse mogelijkheden voor een ontbijt, lunch of brunch. En zoals eerder vermeld, kunnen we naast het eten ook een compleet event verzorgen met aankleding, zitplekken, muziek en entertainment! Neem bij interesse gerust contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden!

feestlocatie-woodies
Compleet verzorgde partijen voor grote groepen

Bruiloft catering in Arnhem

Bruiloft catering laten verzorgen in Arnhem of omgeving? Wij denken graag mee voor voor een geweldig resultaat. Bruiloften zijn voor ons één van de leukste aangelegenheden, waarbij we meestal flink mogen uitpakken met unieke gerechten, om jouw bruiloftsgasten te verrassen.

Kleine culinaire gerechten op mooi servies, gevolgd door gekleurde sweet tables gevuld met ijs en zoete heerlijkheden. Daar worden wij nou vrolijk van! Naast het diner en het eten kunnen wij jou ook helpen, om een bruiloft geheel te verzorgen. Hierbij kun je denken aan aan:

 • Het zoeken naar goede weddingplanners
 • De faciliteiten zoals bijvoorbeeld stoelen, een trouwprieel, toiletvoorzieningen en stretchtent
 • Mogelijkheden voor sfeer en muziek
 • Het verzorgen van de drank
 • Het personaliseren van een bruiloft
 • Het zoeken naar goede weddingplanners
 • Mogelijkheden voor sfeer en muziek
 • Het verzorgen van de drank
 • Het personaliseren van een bruiloft

Vier jij een bruiloft in Arnhemof omgeving en ben jij op zoek naar een cateraar met de juiste kennis en ervaring? Neem dan contact met ons op!

Foodtruck huren in Arnhem?

De laatste jaren zijn concepten met foodtrucks steeds populairder geworden. Het sfeertje dat hierbij hoort is laagdrempelig, gezellig en natuurlijk voorzien van heerlijk eten. Dit zien we meestal in de vorm van kleine gerechtjes die uitgeserveerd worden vanuit de foodtrucks.

Wil jij een foodtruck huren in arnhem? Wij hebben diverse foodtrucks en verhuren dit alleen als compleet concept.. Dit betekent inclusief menu en één of meerdere koks. Dit foodtruck concept kan op grote schaal opgezet worden met bijvoorbeeld 9 verschillende foodtruck concepten wat samenkomt op één groot bedrijfsevenement. Maar dit kan ook kleinschalig zijn zoals bijvoorbeeld één foodtruck concept tijdens een feestavond.

Bij Woodies kun je kiezen uit verschillende soorten foodtrucks. Al deze foodtrucks hebben we in eigen beheer. Het leuke aan deze foodtrucks is is, dat je zelf een eigen stijl kunt kiezen. Een foodtruck met lekkere Thaise gerechten, een minibites foodtruck, een vega foodtruck of een foodtruck met streekgerechten? Werkelijk alles is mogelijk! Ook kun je kiezen voor wat kleinschalige concepten, zoals bijvoorbeeld een frietfiets en barista koffie foodcar.

foodtrucks-bedrijfsfeest - catering didam
Foodtruck huren in

BBQ Catering in Arnhem

Op zoek naar een catering BBQ catering in Arnhem? Wij leveren verschillende barbecue arrangementen met gasbarbecues, kwalitatief vlees van de slager, vegetarische en veganistische opties, diverse koude salades en zelf ontwikkelde Woodies broden. Deze BBQ opties kun je bestellen van € 17,50 p.p tot € 25,50 p.p.

De barbecues zoals hierboven aangeduid zijn exclusief kok(s), dit houdt in dat jij zelf het vlees gaat grillen en het materiaal later weer wordt opgehaald. Een andere vorm hiervan is live cooking, waarbij een bbq wordt afgenomen inclusief één of meerdere koks, die het eten live voor jouw gasten klaarmaken. Dit doen wij niet op gasbarbecues maar met bijzondere barbecue concepten Denk hierbij aan vuurschalen, orfy’s en Amerikaanse smokers, van waaruit wij smaakvol eten bereiden met een perfecte garing. Perfect om een feestavond of bedrijfsdag een luxe en smaakvol tintje te geven.

Buffet bestellen Arnhem

Naast een bbq kun je natuurlijk ook een buffet bestellen bij ons. Hier heb je de keuze uit allerlei soorten buffetten in Arnhem en omgeving. De prijs van deze buffetten ligt tussen de € 19,50 p.p en € 29,50 p.p. Veel gekozen opties zijn: een Frans buffet, een biologisch buffet, een bites buffet, winters buffet en een Achterhoeks buffet.

De meeste van onze buffetten bestaan uit verse producten en ingrediënten afkomstig van zo veel mogelijk lokale leveranciers en (boeren) bedrijven. De Achterhoek is onze streek en dit willen we graag laten zien!

Uitvaart catering Arnhem

De catering voor een uitvaart kan enorm verschillen, bijvoorbeeld een condoleance met een uitgebreide koffietafel en sandwiches. Maar het is ook mogelijk, om een diner met bijpassende wijnen te serveren. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van de wensen van de overledene en/of nabestaanden. Wij gaan graag het gesprek aan om te bepalen wat het best passende concept is en aan de hand daarvan maken wij een uitgeschreven voorstel.

Naast eten en drinken kunnen wij ook helpen bij de ”look & feel” van de uitvaart. Zo helpen wij om jouw dierbare te begeleiden in de stijl die gewenst is. Hierbij kun je denken aan een knapperend vuurtje, fotoschermen, passende tafels en stoelen. Belangrijker nog is dat wij een team van betrokken medewerkers bieden, die de etiquette kennen die je bij een uitvaart kunt verwachten. Uitvaart catering verzorgen wij in Doetinchem en de directe omgeving!

Kerstdiner bestellen in Arnhem

Ookal duurt het slechts enkele dagen, wij pakken jaarlijks groots uit met kerst, waardoor jij een overheerlijk kerstdiner kan bestellen in en rondom Arnhem! Kies bijvoorbeeld uit:

 • Wildstoofschotel met 3 soorten wortel, sjalotten en appel.
 • Huisgerookt hert met gemarineerde paddenstoelen en gekarameliseerde ananas.
 • Bonbon van gerookte zalm, gevuld met een frisse salade van avocado, garnalen en coquille.
 • Salade van stoofpeer en ricotta met een krokantje van prosciutto en oude kaas.
 • Brownie met pompoen, frisse hangop en een crème van witte chocolade en baileys.
 • Curry van zoete aardappel en pompoen.
 • Sukade van kalf met een jus van paddenstoelen en truffel.

Bestel jouw kerstdiner voor jouw familie, vriendengroep of voor op de zaak. geschikt voor groepen vanaf 15 en tot 1000 + personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Catering Arnhem

De verscheidenheid aan opties voor catering in Arnhem is groot zoals we hierboven hebben beschreven. Van foodtrucks tot kerstdiners en van buffetten tot live cooking. Toch hebben we nog niet alles benoemd, enkele catering mogelijkheden die wij nog meer aanbieden in Arnhem zijn:

Veelgestelde vragen over Catering in Arnhem

Voor hoeveel personen en tot hoeveel personen kunnen wij catering bestellen in Arnhem?

Wij kunnen catering verzorgen vanaf 15 personen tot meer dan 1000 personen. Woodies Eten en Drinken is gespecialiseerd in het organiseren van volledige bedrijfsfeesten en events voor de grootste bedrijven.

Leveren jullie ook catering buiten Arnhem?

Wij verzorgen ook catering buiten Arnhem. Woodies Eten en Drinken organiseert catering en volledig georganiseerde feesten en partijen door heel Gelderland en op aanvraag ook daarbuiten.

Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen en allergieën?

Ja, wij kunnen hier altijd rekening mee houden. Je kunt tot een week van te voren bij ons het definitieve aantal personen doorgeven die van onze diensten gebruik gaan maken. Tot deze tijd kunt u ook dieetwensen en allergieën doorgeven. Dan houden wij hier ten alle tijden rekening mee.

Kan ik ook afwijken van de standaard arrangementen bij catering in Arnhem?

Dit kan zeker, wij communiceren op onze website allerlei verschillende arrangementen inclusief prijzen. Mochten hier gerechten tussen zitten die jij wilt veranderen (bijvoorbeeld een vlees optie veranderen in een vegetarische optie) dan kan dit geregeld worden.