Zakelijke markt doelgroepen.

De locatie

Het unieke restaurant Woodies is gelegen aan de plas van recreatiegebied stroombroek in Braamt, een uniek plekje met een relaxte sfeer midden in de natuur!

Het outdoorrestaurant, inclusief vergaderruimte, is prachtig gelegen aan het water en aan de voet van de heuvels van natuurgebied ‘Het Montferland’. De combinatie met het Outdoorcentrum, maakt het een bijzondere beleving om restaurant Woodies te bezoeken voor een buffet, feestavond, familie of zakelijke bijeenkomst. Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten op het comfortabele terras, met een prachtig uitzicht over het water. Het vele groen om je heen is ook zeer geschikt om kinderen buiten te laten spelen. Uiteraard allemaal te combineren met de vele activiteiten die Markant Outdoorcentrum je kan bieden.

Onze sterkste punten op een rijtje

Greenkey goud! Het restaurant heeft een organische bouwstijl en is geheel met ecologisch verantwoorde materialen gebouwd.


Vers en live bereidt! Wij maken zo veel mogelijk gebruik van producten uit de omgeving die wij vers voor jullie bereiden op onze vele manieren van live cooking .


Ons team! Met een tal van vaste professionals die de kneepjes van het vak kennen kunnen wij jouw gelegendheid net even wat extra aandacht geven!


Trends! Wij proberen zo veel mogelijk te vernieuwen en met de trends mee te gaan eten en drinken is beleving! Zo hebben wij een tal van foodtrucks, Orfy’s, smokers, een braai, steenoven maar ook ijsbelevings platen voor elke gelegenheid een unieke ervaring.


De locatie 1

Bruiloftlocatie

Trouwen in een ongedwongen sfeer of zelfs een echte festival-bruiloft. Onze locatie langs de oevers van recreatieplas Stroombroek brengt een onvergetelijke sfeer. De ceremonie op het strand, marshmallows langs het kampvuur en eten vanuit de rollende keukens. Een borrel in de loungesets of lekker met jou bruiloftsgasten onze unieke lovegames spelen.

kleine hapjes als menu bruiloftcatering

Feestlocatie

Iets te vieren? Deze binnen en buiten locatie is uniek in de regio voor jou onvergetelijke feest. Wat dacht je van livecooking, hapjes of natuurlijk een bourgondische bitterbal. Van Gin-tonic ontvangst tot Glühwein boven het kampvuur.

Bedrijfsuitjes / feest

Jouw eigen bedrijfsfestival? Of wat dacht je van een leuke activiteit met nadien een lekkere livecooking van een van onze koks? Van


sportdag tot relatiedag, wij heten je graag welkom op onze locatie, om samen naar de mogelijkheden te kijken die het dichts bij jouw wensen komen. Voor bijvoorbeeld jouw kerstborrel, vakantieborrel, jubilarisfeest, themafeest of zelfs jouw gepersonaliseerde opendag.

Bedrijfscatering op locatie met foodtrucks.
kleine hapjes als menu bruiloftcatering

Familiedag of vriendendag

Een actieve dag of gewoon lekker relaxed langs het water genieten van een hapjes of een drankje? Onze locatie is hier uitermate geschikt voor. Voor bijna ieder budget hebben wij een leuke invulling, zodat jij de perfecte familiedag of vriendag kunt organiseren.

Vergaderlocatie

Een unieke vergaderlocatie aan het zoeken? Nou gevonden! midden in de natuur in een sfeervolle vergaderruimte of in een boomgaard vergaderen. Vanaf 15 personen.

De locatie 1

Door heel Nederland bereikbaar

Op het bedrijf of onze unieke locatie

Consectetur adipiscing elit. Sed et pretium erat. Duis sit amet nibh risus. Integer eu turpis odio. Vivamus vel lorem vitae diam rhoncus ultricies. Curabitur orci sem, scelerisque non ornare in, vestibulum at risus. Etiam nec ultricies urna, vel tincidunt nunc. Duis quis eros non metus euismod malesuada et feugiat metus. Vestibulum egestas at quam nec hendrerit. In nec commodo felis.

Aliquam lacinia ligula. Sed et pretium erat. Duis sit amet nibh risus. Integer eu turpis odio. Vivamus vel lorem vitae diam rhoncus ultricies. Curabitur orci sem, scelerisque non ornare in, vestibulum at risus. Etiam nec ultricies urna, vel tincidunt nunc. Duis quis eros non metus euismod malesuada et feugiat metus. Vestibulum egestas at quam nec hendrerit. In nec feugiat mauris.

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl