0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Onze locatie


Onze locatie

Het unieke restaurant Woodies gelegen aan de plas van recreatiegebied stroombroek in Braamt, een uniek plekje met een relaxte sfeer midden in de natuur!

Het outdoorrestaurant inclusief vergaderruimte is prachtig gelegen aan het water en aan de voet van de heuvels van natuurgebied ‘Het Montferland’. Door de combinatie met het Outdoorcentrum maakt het een bijzondere beleving om restaurant Woodies te bezoeken voor een buffet, feestavond, familie of zakelijke bijeenkomst. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten op onze comfortabele terras met een prachtig uitzicht over het water. Het vele groen om u heen is ook zeer geschikt om kinderen buiten te laten spelen. Uiteraard allemaal te combineren met de vele activiteiten die Markant Outdoorcentrum u kan bieden.

Onze sterkste punten op een rijtje

Greenkey goud! Het restaurant heeft een organische bouwstijl en

is geheel met ecologisch verantwoorde materialen gebouwd.

Vers en live bereidt! Wij maken zo veel mogelijk gebruik van producten uit de omgeving die wij vers voor jullie bereiden op onze vele manieren van live cooking .

Ons team! Met een tal van vaste professionals die de kneepjes van het vak kennen kunnen wij uw gelegendheid net even wat extra aandacht geven!

Trends! Wij proberen zo veel mogelijk te vernieuwen en met de trends mee te gaan eten en drinken is beleving! Zo hebben wij een tal van foodtrucks, Orfy's, smokers, een braai, steenoven maar ook ijsbelevings platen voor elke gelegenheid een unieke ervaring.

Bruiloften

Trouwen in een ongedwongen sfeer of zelfs een echte festival-bruiloft. Onze locatie langs de oevers van recreatieplas Stroombroek brengt een onvergetelijke sfeer. De ceremonie op het strand, marshmallows langs het kampvuur en eten vanuit de rollende keukens. Een borrel in de loungesets of lekker met jou bruiloftsgasten onze uniek lovegames spelen. In een persoonlijk gesprek maken wij graag jullie dag uniek!

Feesten

Iets te vieren? Deze binnen buiten locatie is uniek in de regio voor jou onvergetelijke feest. Wat dacht je van livecooking hapjes of natuurlijk een bourgondische bitterbal. Van Gin-tonic ontvangst tot Glühwein boven het kampvuur in een persoonlijk gesprek maken we graag jullie feestje onvergetelijk.

Bedrijfsuitjes / feest

Uw eigen bedrijfsfestival? Of wat dacht je van een leuke activiteit met nadien een lekkere livecooking van een van onze koks? Van

sportdag tot relatie dag, wij heten u graag welkom op onze locatie om samen naar de mogelijkheden te kijken die het dichts bij uw wensen komen. Voor bijvoorbeeld uw kerstborrel, vakantieborrel, jubilarisfeest, thema feest of zelfs uw gepersonaliseerde opendag.

Familie of vrienden dag

Een actieve dag of gewoon lekker relaxed langs het water genieten van een hapjes of een drankje? Onze locatie is hier uitermate geschikt voor. Voor bijna ieder budget hebben wij een leuke invulling.

Familie of vrienden dag

Een unieke vergader locatie aan het zoeken? Nou gevonden! midden in de natuur in een sfeervolle vergaderruimte of tussen de boomgaard vergaderen? Samen zetten wij uw wensen op een rijtje!