Hapjes Catering

Toont alle 6 resultaten

Hapjes catering bestellen

Hapjes catering bestellen voor jouw bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of andere speciale gelegenheid? Bij Woodies Eten en Drinken bestel je de lekkerste hapjes catering voor iedere gelegenheid.? Hierbij kun je kiezen uit verschillende arrangementen. Denk hierbij aan luxe hapjes, amuses, borrelplanken en de lekkerste klassieke hapjes. Feestelijk hapjes bestellen, warme hapjes bestellen, een koude hapjes schaal? Bij Woodies ben je aan het juiste adres.

Hapjes catering voor grote groepen

Bij Woodies bestel je jouw hapjes catering vanaf 50 tot 1000 plus personen. Wij hebben jarenlang ervaring met het verzorgen van (hapjes) catering voor de grootste bedrijven uit de Achterhoek (Gelderland).

Soorten hapjes catering

Met de hapjes catering van Woodies Eten en Drinken kun je altijd alle kanten op. Hiervoor hebben wij verschillende arrangementen opgesteld. Zo is er altijd voor ieder wat wils. Van eenvoudige hapjes tot culinaire amuses en van luxe hapjes tot de lekkerste borrelplanken. Klik hierboven op een hapjes arrangement of lees hieronder de beschrijving van de verschillende hapjes arrangementen. Heb je vragen? Neem contact op.

Standaard hapjes

Wanneer je de standaard hapjes besteld, dan kies je voor een echte klassieker. Denk hierbij aan een gevuld eitje, roggebrood met haring, een kaas stapeltaartje en een bolletje rundvleessalade. De standaard hapjes vallen vrijwel altijd bij iedereen in de smaak.

Luxe hapjes

Naast de standaard hapjes bieden wij natuurlijk ook luxe hapjes aan. De luxe hapjes catering bestaat uit een aantal heerlijk culinaire hoogstandjes. Denk hierbij aan gemarineerde gamba’s, een kwarteleitje met ossenworst en een tartaartje van tonijn.

Amuse lepels

Een veel gekozen toevoeging op de luxe hapjes zijn de Amuse lepels. Dit zijn kleine culinaire gerechtjes (net iets groter dan een hapje)  met de lekkerste seizoensproducten. De Amuse lepels worden in overleg en geheel naar jouw wens opgesteld. Heb je hier interesse in? Neem dan contact op, zodat wij de Amuse lepels in overleg kunnen samenstellen.

Borrelplank bestellen

Naast de verschillende soorten hapjes catering, bieden wij ook divers borrelplanken aan. Hierbij kun je kiezen uit 3 mogelijkheden: Borrelplank normaal, Borrelplank luxe en Borrelplank warm.

De Borrelplank normaal bestaat uit diverse soorten gedroogde worst, kaas, brood met kruidenboter, pesto en knoflooksaus en nacho’s met tomatensalsa. De borrelplank luxe bestaat uit gevulde wraps, gerookte eend met uiencompôte, gemarineerde gamba’s en gemarineerde champignons. De Borrelplank warm bestaat uit gehaktballetjes in stroganoffsaus, kipsaté-spiesjes, ribbetjes en kippenvleugeltjes.

Hapjes catering bestellen in Doetinchem

Woodies Eten en Drinken is gevestigd in Braamt, onder de rook van Doetinchem. Vanuit onze grote keuken verzorgen wij hapjes catering in de Achterhoek en andere delen van Gelderland.

Veelgestelde vragen over hapjes catering

Bieden jullie ook vegetarische hapjes catering aan?

Ja. Wij hebben altijd een ruime keus aan vegetarische en veganistische hapjes catering. Geef jouw wensen even door tijdens het bestellen. Weet je nog niet hoeveel vegetarische of veganistische gasten je krijgt? Tot een week van tevoren, kun je dit nog doorgeven.

Er zit een gerecht bij de proeverij die ik niet lekker vind, kan ik dit nog aanpassen?

Het is altijd mogelijk om de samenstelling van de arrangementen van Woodies eten en Drinken aan te passen. Mocht er een gerecht tussen staan die je niet lekker lijkt? Dan maakt Woodies een voorstel met een mooi alternatief!

Mijn gasten hebben verschillende allergieën, is dat een probleem?

Bij het bestellen van een proeverij bij Woodies Eten en Drinken kun je tot een week van te voren de definitieve aantallen, dieetwensen én allergieën doorgeven. Indien dit tijdig wordt doorgegeven kan er altijd rekening mee gehouden worden!

 

Nieuwe

Website

12-06-2023

Maandag 12 juni zal onze nieuwe website online komen. Dit kan betekenen dat de website die dag in mindere mate bereikbaar is.

Wij zijn die dag uiteraard wel gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Zowel via de mail info@woodiesetenendrinken.nl als via de telefoon op 0315 239 746.

Nieuwe

Website

12-06-2023

Maandag 12 juni zal onze nieuwe website online komen. Dit kan betekenen dat de website die dag in mindere mate bereikbaar is.

Wij zijn die dag uiteraard wel gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Zowel via de mail info@woodiesetenendrinken.nl als via de telefoon op 0315 239 746.