0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Paasbrunch Achterhoek 2024

Paasbrunch arrangementen te reserveren voor thuis én op locatie.

Vier Pasen met een heerlijke brunch van Woodies Eten & drinken

Pasen is de perfecte tijd om samen te komen en te genieten van heerlijk eten en drinken. Bij Woodies! begrijpen we dit als geen ander en daarom hebben we speciaal voor deze gelegenheid twee exclusieve paasbrunch-arrangementen samengesteld. Of u nu de voorkeur geeft aan een sfeervolle brunch op één van onze prachtige locaties, of het gemak van een luxe brunch bij u thuis, wij zorgen voor een onvergetelijke paaservaring. Ontdek de opties en laat ons u helpen om van Pasen 2024 een speciale gelegenheid te maken!

Op deze unieke plek kan het allemaal!

Paasbrunch bestellen in de Achterhoek

Algemene Google waardering: 4.7 van 5

Paasbrunch arrangementen

Paasbrunch Achterhoek 2024 2
Pasen thuis
  • Soepen
  • Koude gerechten
  • Warme gerechten
  • Dessert

27,50

Paasbrunch Achterhoek 2024 3
Pasen op locatie
  • Diverse broodjes
  • Salades
  • Roerei
  • Oreo Cheesecake

37,50

catering bedrijfsfeest diner

Paasbrunch op locatie

Vier Pasen dit jaar op een bijzondere manier bij Woodies! Eten & Drinken. Onze paasbrunch op locatie is de perfecte manier om samen met familie en vrienden te genieten van de lente. Gelegen op twee prachtige locaties - Noaberz Dinxperlo en de Georgiuskerk Terborg - bieden we een ervaring die alle zintuigen prikkelt. Laat u verrassen door onze foodstands, waar u een verscheidenheid aan gerechten kunt proeven, zoals een smaakvolle soep van lente-ui of onze heerlijke huisgemaakte pulled pork. Geniet van live muziek en een gezellige sfeer, terwijl de kinderen zich vermaken in onze speciaal ingerichte speelhoek. Onze paasbrunch is een feest voor jong en oud!

Paasbrunch bestellen voor thuis

Beleeft u Pasen liever thuis? Geen probleem! Met de paasbrunch van Woodies! Eten & Drinken haalt u de feestelijkheid in huis. Onze speciaal samengestelde brunch-proeverij, inclusief zowel koude als warme gerechten, is eenvoudig thuis te serveren. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke sandwich met carpaccio of onze unieke kipspiesjes met hoisinsaus. U ontvangt alle gerechten koud, compleet met duidelijke opwarminstructies, zodat u in een handomdraai een perfecte paasbrunch op tafel heeft. Kies voor gemak en kwaliteit, kies voor een paasbrunch van Woodies! thuis.

paasbrunch gerecht

Catering in de Achterhoek en omgeving


Bij Woodies! Eten & Drinken, gevestigd in het hart van de Achterhoek, streven we ernaar om elke gelegenheid bijzonder te maken. Hoewel onze paasbrunch een seizoenshoogtepunt is, bieden wij het hele jaar door een uitgebreid scala aan cateringopties voor elke gebeurtenis. Of het nu gaat om een bedrijfsbarbecue, een tuinfeest met buffet of een compleet verzorgde bruiloft, Woodies! Eten & drinken staat klaar om uw evenement onvergetelijk te maken.


In de prachtige regio van de Achterhoek en daarbuiten staan wij bekend om onze flexibiliteit, creativiteit en persoonlijke benadering. Ons team van professionele koks en event professionals werkt nauw samen met u om een op maat gemaakte ervaring te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

woodies catering buffet

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig?
Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl