Proeverijen

Toont alle 3 resultaten

Proeverijen

De proeverij buffetten bij Woodies Eten en Drinken bestaan uit verschillende kleine gerechtjes die ook wel “bites” worden genoemd. Dit is onderverdeeld in drie arrangementen van tussen de € 22,50 en € 27,50 p.p.

Proeverij catering

De verschillende Bites die Woodies verwerkt in de proeverijen bestaant uit vlees, vis en vegetarische gerechtjes. Enkele voorbeeldgerechten zijn:

  • Tunnbröd met carpaccio, oude kaas, sla en truffelmayonaise
  • Tartaar van verse tonijn, dilleschuim en ingelegde komkommer
  • Reuze champignon met geitenkaas, amandel en zontomaat
  • Spareribs gemarineerd in Licor 43
  • Gele curry met kokos, courgette en ui
  • Lolly van kipdij met spinazie en parmaham
  • Kalfstartaar met rosbief van tonijn, gefrituurde kappertjes en rode ui

Proeverij bestellen

Een proeverij bij Woodies Eten en Drinken is anders dan een “standaard” buffet of barbecue. Een mooie samenstelling van kleine gerechten kan al snel een luxe tintje geven aan jouw bedrijfsdag, familieweekend, of tuinfeest. Woodies is gevestigd in Braamt (nabij Doetinchem) en biedt proeverij catering aan in heel de Achterhoek en Gelderland. De proeverijen zijn te bestellen vanaf 15 personen tot 1000 personen plus! Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen over een proeverij op locatie

Mijn gasten hebben verschillende allergieën, is dat een probleem?

Bij het bestellen van een proeverij bij Woodies Eten en Drinken kun je tot een week van te voren de definitieve aantallen, dieetwensen én allergieën doorgeven. Indien dit tijdig wordt doorgegeven, kan er altijd rekening mee gehouden worden!

Proeverijen zijn kleine gerechtjes, hebben mijn gasten wel genoeg?

Als het juiste aantal gasten bij ons bekend is zorgen wij er altijd voor dat er genoeg eten geserveerd wordt. De proeverijen bestaan uit kleine gerechten, maar dat betekent niet dat er ook maar één keer opgeschept kan worden.

Er zit een gerecht bij de proeverij die ik niet lekker vind, kan ik dit nog aanpassen?

Het is altijd mogelijk om de samenstelling van de arrangementen van Woodies eten en Drinken aan te passen. Mocht er een gerecht tussen staan die je niet lekker lijkt? Dan maakt Woodies een voorstel met een mooi alternatief!