0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Aspergeproeverij 2024

Op twee locaties

Een verrassende aspergeproeverij

Het aspergeseizoen is aangebroken, een tijd waarin de natuur ons trakteert op haar meest vorstelijke groente: de asperge. Dit jaar belooft het een onvergetelijke ervaring te worden, gehouden op twee adembenemend mooie locaties in de Achterhoek:


  • De Georgius Kerk in Terborg: 17, 18 en 19 mei
  • Kasteel Slangenburg: 24, 25 en 26 meiOp deze unieke plek kan het allemaal!
Aspergeproeverij Achterhoek 1

Algemene Google waardering: 4.7 van 5

Bestel hieronder

Aspergeproeverij Achterhoek 3
Aspergeproeverij op locatie
  • 6 gangen menu
  • Lasagne van asperge
  • Kasteel Slangenburg
  • Kasteel de Kelder

69,95

catering bedrijfsfeest diner

Iconische locatie

Kasteel Slangenburg in Doetinchem biedt de perfecte achtergrond voor deze bijzondere avond. Terwijl de zon langzaam ondergaat en de avond valt, wordt u meegenomen op een culinair avontuur!
Een proeverij als geen ander

De aspergeproeverij van Woodies! is een heerlijk diner én een kans om samen te komen en te genieten in één van de twee locaties. Met een amuse om de smaakpapillen te wekken, gevolgd door een zesgangenmenu waarin asperges op allerlei manieren en met verschillende bereidingen worden gepresenteerd, staat u een avond vol culinaire verrassingen te wachten.


Onze chef-koks hebben met zorg en creativiteit een menu samengesteld dat de veelzijdigheid van asperges laat zien. Van de delicate combinatie van brioche met Pata Negra, asperge en truffel, tot de rijke smaken van lamsfilet begeleid door geroosterde asperge en zwarte knoflook.

Aspergeproeverij Achterhoek 4

Catering in de Achterhoek en omgeving


Bij Woodies! Eten & Drinken, gevestigd in het hart van de Achterhoek, streven we ernaar om elke gelegenheid bijzonder te maken. Hoewel onze aspergeproeverij een seizoenshoogtepunt is, bieden wij het hele jaar door een uitgebreid scala aan cateringopties voor elke gebeurtenis. Of het nu gaat om een bedrijfsbarbecue, een tuinfeest met buffet of een compleet verzorgde bruiloft, Woodies! Eten & drinken staat klaar om uw evenement onvergetelijk te maken.


In de prachtige regio van de Achterhoek en daarbuiten staan wij bekend om onze flexibiliteit, creativiteit en persoonlijke benadering. Ons team van professionele koks en event professionals werkt nauw samen met u om een op maat gemaakte ervaring te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

woodies catering buffet

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl