Buffet bestellen

Bekijk hieronder de verschillende buffetten.

Waardering: 4.7 van 5. Bekijk hier al onze google reviews.

Buffet bestellen 1
Sparerib buffet
  • Spareribs, gelakt met smokey –bbq saus
  • Spareribs traditioneel
  • Nog 2 soorten spareribs
  • Div. soorten koude sauzen
Buffet bestellen 2
Pasta buffet
  • Gnocchi salade
  • Penne salade
  • Farfalle
  • Carbonara saus 
  • 1
  • 2
Zakelijke markt doelgroepen.

Buffet bestellen?

Woodies Eten en Drinken heeft diverse buffet arrangementen, die perfect passen bij jouw bedrijfsevenement, familiebijeenkomst of verjaardagsfeest. Uiteenlopend van een beenhambuffet, frans buffet, tapasbuffet en alles daar tussenin. Woodies staat in de Achterhoek bekend om de originaliteit aan gerechten en bijzondere cateringmogelijkheden. Het laat zijn eigen ontwikkelde “buffet brood” dagelijks aanleveren door de plaatselijke bakker en werkt enkel met verse producten. Bekijk de diverse mogelijkheden en neem bij interesse gerust contact met ons op!


Wil je liever een Winterbuffet bestellen? Klik dan hier.

Buffet catering

Woodies levert buffet catering door heel Gelderland en heeft alle expertise om grote groepen van lekker eten te voorzien. Dit zonder dat het alleen om standaard buffet arrangementen gaat. Vaste klanten hierin zijn bijvoorbeeld Kaak Group, de Gemeente Doetinchem en Mainfreight. Groepen van 200, 500 of zelfs 1500 personen + zijn dus geen uitzondering!


Ben jij op zoek naar een buffet voor een kleiner groepje, dan is dat geen probleem. Woodies kan buffet catering bezorgen vanaf 20 personen!

Warm buffet bestellen

De buffet arrangementen van Woodies worden mooi opgemaakt en warm geleverd in chafing dishes. Op zoek naar een warm buffet met o.a varkensoester met een saus van bieslook en paddestoelen en een Runder rollade met rozemarijn- knoflookjus? Bekijk dan ons Gelders buffet! Toch liever een warm buffet bestellen met Lasagne met bospaddenstoelen, kaas en een Stoofschotel van lam met paprika en aardappel? Bekijk dan het biologisch buffet!

Koud buffet bestellen

Op deze pagina staan buffet arrangementen die warm worden aangeleverd zoals hierboven beschreven. Overal zitten diverse salades bij inbegrepen maar er staat geen koud buffet bij. Wil je specifiek een koud buffet bestellen? Bekijk dan onze pagina over Hapjes Catering. Hierin staan allerlei buffet arrangementen met heerlijke koude gerechten. Luxe hapjes, amuse lepels, borrelplanken en tapasgerechten, alles aanwezig om een heerlijk koud buffet te bestellen in “hapjes vorm”!

kleine hapjes als menu bruiloftcatering

Buffet bestellen voor thuis

Hierboven wordt veel gesproken over de mogelijkheid voor buffet catering voor grote groepen, maar ook als jij een buffet wilt bestellen voor thuis ben je bij Woodies Eten en Drinken aan het goede adres! Zowel bij buffet catering, hapjes catering én catering barbecue staan er tal van mogelijkheden om jouw tuinfeest, verjaardag vriendenuitje of familiedag een heerlijk randje te geven! Een buffet bestel je bij jou thuis vanaf 20 personen!

Veelgestelde vragen over buffet bestellen

Voor hoeveel personen kan ik een buffet bestellen?

Een buffet bestel je vanaf 20 personen. Woodies is gespecialiseerd in grote aantallen dus een maximum aantal bestaat eigenlijk niet.

Moet ik een buffet ergens laten bezorgen of hebben jullie ook een eigen locatie?

Woodies Eten en Drinken heeft ook een prachtige eigen horeca met uitzicht op het water gelegen op het terrein van Markant Outdoorcentrum. Zoek je dus een passende locatie voor een heerlijk buffet met eventueel een leuke activiteit hieraan gekoppeld? Neem dan contact met ons op!

Hoe weet ik dat ik voldoende eten bestel?

Hier kunnen wij vrij duidelijk in zijn, komt goed! Indien jij voor hetzelfde aantal personen een buffet bestelt als dat daadwerkelijk komt, dan zorgen wij voor voldoende eten. Woodies is een cateringbedrijf die uitgaat van “Achterhoekse porties” en dit is altijd ruim voldoende. Het spreekt voor zich dat dit niet geldt als er voor veel minder mensen is besteld als dat er daadwerkelijk zijn.

Hoe zit het met allergieën en dieetwensen als ik een buffet bestel?

Er kan altijd rekening gehouden worden met eventuele dieetwensen of allergieën. Hierin is het belangrijk dat dit tot een week van te voren definitief wordt doorgegeven. Een week is voldoende om hier rekening mee te houden betreft de inkopen en bereidingen van het eten.

Kan ik nog van aantal wisselen als ik een buffet bestel?

Bij het doen van de bestelling is het niet erg als jij het definitieve aantal personen nog niet weet. Dit kun je, samen met de dieetwensen en allergieën, tot een week van te voren doorgeven!

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl