Vegan Catering

Klik op het arrangement om het arrangement in zijn volledigheid te bekijken

Vegan Catering 1
Vegetarisch
 • Curry van flespompoen en basmatirijst
 • Bospaddenstoelen ravioli
 • Lasagne van gegrilde groentes
 • Gevulde paprika
Vegan Catering 2
Veganistisch
 • Linzensalade
 • Wraps van savooiekool
 • Curry van flespompoen en basmatirijst
 • Gevulde paprika
Zakelijke markt doelgroepen.

Vegan Catering

Woodies Eten en Drinken heeft een vegetarisch en een veganistisch buffet samengesteld, die je nergens anders gaat vinden! Gevuld met overheerlijke gerechten waar je van gaat watertanden!

Vegetarisch buffet | waarom?

De tijd dat vegetarische gerechten uit enkel salades bestonden is onderhand écht wel achterhaald. Er zijn tal van prachtige producten waar je heerlijke gerechten mee kunt maken, zonder vlees toe te voegen. Daarnaast zijn er ook steeds meer mensen die vegetarisch eten.


Als er een buffet of barbecue wordt besteld bij Woodies zijn er bijna altijd wel meerdere mensen die vegetarisch zijn. Hier worden dan vervolgens meerdere alternatieve vegetarische gerechtjes voor bereid. Woodies Eten en Drinken ziet de vraag naar vegetarische buffetten steeds meer toenemen. Want hoe leuk is het als iedereen op jouw feest, bedrijfsuitje of familiedag eens allemaal hetzelfde (vegetarisch) eet? Daarnaast is het ook een mooie manier om jouw gasten kennis te laten maken met vegetarisch en veganistisch eten. Een veel voorkomende opmerking die wij vaak horen aan het einde van de avond; ik had geen idee dat vegetarische gerechten zo smaakvol kunnen zijn!

Vegan catering | Wat voor een soort gerechten?

Veel mensen denken bij vegan eten enkel aan salades, maar zoals hierboven aangegeven is dit écht verleden tijd. De gerechten van Woodies zijn dan ook smaakvolle combinaties van verschillende vegetarische en veganistische producten en bijzondere kruiden. Enkele voorbeelden zijn:


 • In vadouvan gegaarde seizoensgroentes.
 • Gegrilde verse vijgen met Romaine sla.
 • Zoete aardappel en truffelsticks met veldsla, rode peper en kokosknoflookdip.
 • Wraps van savooiekool met div. groente.
 • Cruditeiten met quacamole, koriander, tomaat-tapenade en gepofte paprikasalsa.
 • Salade van borlottiebonen, met mais, gepofte tomaten en kokos.

Veganistische catering

Naast een vegetarisch buffet heeft Woodies ook één veganistisch buffet samengesteld. Dit bestaat dus uit gerechten waar helemaal geen dierlijke producten in zijn verwerkt zoals eieren, melk, kaas en honing.

kleine hapjes als menu bruiloftcatering

Veganistische catering | Reuze gezond

Vegan Catering is, naast erg lekker, natuurlijk ook super gezond! De gerechten bestaan uit peulvruchten, fruit. groentes, granen, rijst, bonen en noem maar op. Dit sluit mooi aan op het feit dat steeds meer mensen kiezen voor een bewuster eetpatroon en een gezonde leefstijl. Ook voor bedrijven die de gezondheid van personeel hoog in het vaandel heeft staan kan dit een mooie twist zijn aan het bedrijfsfeest!

Vegetarische cateraar

Woodies Eten en Drinken is gevestigd in Doetinchem en kan vegetarische en veganistische catering bezorgen in heel Gelderland en de Achterhoek! Deze buffetten zijn te bestellen vanaf 15 personen tot 1000 personen plus. Dit betekent dat het een overheerlijke toevoeging kan zijn voor jouw bedrijfsevenement, tuinfeest, verenigingsweekend of bruiloft. Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

Bedrijfscatering op locatie met foodtrucks.

Veelgestelde vragen over Veganistische/Vegetarische catering

Ik heb vegetarische gasten maar wil geen vegetarisch buffet voor iedereen, kan dat?

Dit is geen probleem. Je kunt gewoon één van de verschillende buffetten of barbecue arrangementen bestellen bij Woodies Eten en Drinken. Het aantal vegetarische gasten kun je tot een week van te voren doorgeven, vervolgens wordt hier een apart vegetarisch menu voor opgesteld.

Hoe reageren mijn gasten op een vegetarisch of veganistisch buffet?

We zullen er niet omheen draaien, een vegetarisch of veganistisch buffet wordt in eerste instantie, voor de start van de avond, vaak minder gewaardeerd dan een “normaal buffet” of een barbecue. Veel mensen zijn nou eenmaal vlees of vis gewend bij het diner. Wat wij bij Woodies zien is dat dit echter juist vaak zorgt voor een heel leuk verrassingseffect. Mensen krijgen gerechten voorgeschoteld die ze normaal niet snel zouden eten, en ze ontdekken smaken die ze niet eerder hebben geproefd. Iets dat altijd zorgt voor hele leuke reacties!

Hoe gaan jullie om met dieetwensen en allergieën bij de vegetarische catering?

Dieetwensen en allergieën kunnen tot een week van te voren aan ons doorgegeven worden. Dit wordt vervolgens gecommuniceerd naar de koks, zodat ze er rekening mee kunnen houden hierop de inkopen kunnen baseren.

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl