0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Catering voor uw bedrijfsfeest

Zakelijke markt doelgroepen.

Dé catering specialist voor een geslaagd bedrijfsfeest met catering

Woodies! Eten & Drinken is dé specialist in het organiseren van bedrijfsfeesten met catering op locatie. Gaat u een bedrijfsfeest organiseren? U heeft dan vast al gemerkt dat er veel bij komt kijken. Geen zorgen, wij helpen u met de organisatie van A tot Z. Zo bent u zeker van een geslaagd evenement.

Wij verzorgen eten, drinken, entertainment, aankleding, faciliteiten en eventueel ook nog de locatie.

Eten & Drinken verzorgen tijdens het bedrijfsfeest

De catering voor uw bedrijfsfeest gaat verder dan alleen het verzorgen van het eten & drinken. Toch zijn dit meestal toch de belangrijkste onderdelen voor een geslaagd feest. Wij bieden veel verschillende cateringconcepten aan voor bedrijfsfeesten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een barbecue catering met warm en koud buffet, frietwagen, meerdere foodtrucks of live cooking.

Zijn er binnen uw gezelschap mensen met een dieet of allergie? Geen enkel probleem, onze ervaren koks kunnen hier altijd rekening mee houden. Geef dit vooraf wel altijd even aan. Lees hier meer over hoe wij omgaan met diëten en allergieën.

Het verzorgen van catering voor een bedrijfsfeest kan bestaan uit ontbijt, lunch of diner. Organiseert u een bedrijfsdag of evenement met meerdere eetmomenten? Dan bieden wij hiervoor ook passende arrangementen aan. Dit alles wordt afgestemd op het desbetreffende moment van de dag in combinatie met de wensen voor foodtrucks, BBQ, live cooking en andere mogelijkheden.

catering tijdens bedrijfsfeest
festival-muziek-entertainment

Entertainment en muziek tijdens een bedrijfsfeest

Wanneer u een bedrijfsfeest organiseert, dan mag muziek en entertainment natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben een groot netwerk van artiesten en entertainers uit de Achterhoek. Voor ieder feest of event vinden wij het juiste vermaak. Wij adviseren u hier graag over, zodat de sfeer van de speciale gelegenheid helemaal compleet wordt gemaakt.

Bedrijfscatering – Sterke punten op een rijtje

Live cooking is ons ding! Het eten bereiden voor de ogen van uw gasten. Sfeervol, gezellig, ambachtelijk en hét middel om een gezellig sfeertje te creëren.


Het team. Onze horecaprofessionals geven net dat beetje extra aandacht voor uw bedrijfsfeest, buffet, bedrijfsdag of personeelslunch.  


Inclusief aankleding. Een lege bedrijfsruimte, bedrijfshal of parkeerterrein wordt omgetoverd tot een gezellige eventlocatie! Tenten, aankleding, stoelen en tafels. Wij regelen het! 


Divers aanbod. Van cateringarrangementen tot aan luxe foodtruck gerechtjes. Alles waar uw collega’s van smullen.  


Maatwerk en trends. Wij maken een advies op maat, gekoppeld aan de laatste trends. Eten en drinken moet een beleving zijn. 

bedrijfscatering-diner-luxe

De aankleding en faciliteiten voor het bedrijfsfeest op locatie

De mogelijkheden met betrekking tot aankleding van een bedrijfsfeest zijn bijna eindeloos. Van een Oktoberfest thema bedrijfsfeest tot een Beachparty en alles wat daar tussenin zit. Hiervoor regelen we de gewenste versieringen om in de juiste sferen te komen. Daarnaast verzorgen wij ook de tafels, stoelen, statafels, tenten, podia, licht en geluid. Alles uiteraard geheel afgestemd op uw wensen. Indien gewenst kunnen we ook het sanitair regelen.

De beste catering voor bedrijfsfeesten

Voor kleine en

(hele) grote bedrijven

Bedrijfsfeest op locatie

Een bedrijfsfeest op uw eigen locatie? Dit kan in een bedrijfshal, kantine, buiten op het terrein of op een andere plek rondom het bedrijf. Wij kunnen iedere ruimte omtoveren tot een geschikte locatie voor een bedrijfsevenement. Wilt u het bedrijfsfeest verspreiden over meerdere locaties of vestigingen? Dat behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

De kosten voor een bedrijfsfeest

Op het bedrijf of onze unieke locatie

Het zal u niet verassen dat de kosten voor een bedrijfsfeest zeer uiteenlopend zijn. De ene partij wil graag een bedrijfslunch laten cateren voor 50 personen. Een ander bedrijf wil een bedrijfsfeest in een bedrijfshal inclusief eten, drinken en aankleding. In de meeste gevallen gaan we uit van een prijs per persoon. Bij grote aantallen werken we soms met staffelkorting. Wat betreft prijzen voor dranken zijn er ook verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan drankjes op basis van nacalculatie, een drankenpakket of ook een prijs p.p. Op deze pagina geven we meer toelichting over de kosten voor een bedrijfsfeest.

Past een bedrijfsfeest laten organiseren door Woodies bij uw bedrijf?

Er zijn al veel verschillende soorten bedrijven en organisaties in, Doetinchem, overige delen van de Achterhoek en Gelderland, die een bedrijfsfeest of evenement hebben laten organiseren door Woodies! Eten & Drinken. Dit varieert van Mkb’ers, evenementorganisatoren, gemeenten tot de grootste bedrijven uit de regio. Bekijk hieronder een greep uit de bekende Achterhoekse bedrijven die u al voor gingen.

Bekijk hieronder enkele reviews

waardering: 4.7 van 5

Veelgestelde vragen over het organiseren van een bedrijfsfeest

Tot hoeveel personen organiseren jullie catering voor bedrijfsfeesten?

Woodies is een cateraar met ervaring in bedrijfscatering voor de grootste bedrijven. Het is mogelijk om catering te bestellen tot 25.000 personen.

Wat is een bedrijfsevent

Met een bedrijfsevent of bedrijfsevenement nodigt het bedrijf al haar medewerkers en/of relaties uit voor een speciale gelegenheid. Dit kan een bedrijfsfeest, kerstborrel of meeting zijn. Hulp nodig bij het organiseren? Woodies is jouw ideale partner voor bedrijfsevents.

Voor welke gelegenheden is een bedrijfscatering geschikt?

Een catering bestellen voor jouw bedrijf kan voor veel gelegenheden de ideale uitkomst zijn. Denk hierbij aan: kerstborrel, vakantieborrel, bedrijfsfestival, relatiedagen, open dagen, jubilarissen en themafeesten.

Is de catering geschikt voor mensen met allergieën en diëten?

Geef bij de cateringaanvraag altijd even aan of er mensen met allergieën bij het gezelschap zitten. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het bereiden van gerechten voor mensen met allergieën of diëten.

Kunnen jullie ook een Vegetarische bedrijfscatering aanbieden?

Wij hebben een groot aanbod vegetarische opties. Je kunt zowel voor een gehele vegetarische catering, als voor een deels vegetarische catering kiezen.

Wat kost een bedrijfscatering?

De prijs van de catering is afhankelijk het aantal personen, het soort gerechten en de extra opties die worden gekozen.

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl