High / Tea / Beer / Wine catering

Bekijk alle arrangementen hieronder.

High / Tea / Beer / Wine 1
High Beer
 • Diverse bieren
 • Spareribs
 • Loempiaatjes pulled pork
 • Mini burgertjes
High / Tea / Beer / Wine 2
High Wine
 • Diverse soorten wijn
 • Gerechten en wijnen van het seizoen
 • Leuke middag of avond uit
 • Samengesteld door onze vinoloog
High / Tea / Beer / Wine 3
Munt
 • Diverse soorten gevulde macarons
 • Proeverij van Tony Chocolonely
 • Mini bladerdeeghapjes
 • Warme zoetigheden
High / Tea / Beer / Wine 4
Rooibos
 • Scone met clotted cream
 • Huisgemaakte brownie
 • Cheesecake met bosbessen
 • Sandwich met gerookte zalm
Zakelijke markt doelgroepen.

High tea catering bestellen

Een bijzondere high tea, high wine of high beer bestellen voor jouw speciale gelegenheid? Bij Woodies Eten en Drinken vind je de lekkerste high tea arrangementen. Wil jij een high tea catering bestellen in de buurt van Doetinchem (Achterhoek – Gelderland), bekijk dan deze bijzondere high tea mogelijkheden.

High tea catering

Een high tea catering bestaat uit de lekkerste zoetigheden en hartige hapjes. Een high tea hoeft natuurlijk niet persé met thee georganiseerd te worden. Steeds vaker krijgen wij het verzoek voor een high wine of een high beer. Hiervoor hebben wij dan ook twee arrangementen opgesteld.

High tea arrangementen

Wij hebben twee high tea arrangementen opgesteld. Dit zijn het Rooibos arrangement en het Munt arrangement. Het Rooibos arrangement bestaat onder andere uit Scone met clotted cream, huisgemaakte brownie, cheesecake met bosbessen en een sandwich met gerookte zalm. Bekijk hier het volledige Rooibos arrangement. Te bestellen vanaf 15 personen.

Het Munt arrangement bestaat onder andere uit diverse soorten gevulde macarons, een proeverij van Tony Chocolonely, mini bladerdeeghapjes en warme zoetigheden. Bekijk hier het volledige Munt arrangement. Te bestellen vanaf 15 personen.

High Wine

Onze vinoloog heeft diverse soorten wijn voor jullie in petto. Afgestemd op het seizoen en passend bij verschillende warme en koude gerechtjes. In het voorjaar kun je bijvoorbeeld lekkere asperge gerechten verwachten. In het najaar kun je wild met paddenstoelen verwachten. In dit complete arrangement krijg je in circa drie uur 6 verschillende wijnen in combinatie met 6 verschillende gerechtjes. Bekijk hier meer over het high wine arrangement. Te bestellen vanaf 15 personen.

kleine hapjes als menu bruiloftcatering

High Beer

Samen met vier Achterhoekse brouwerijen hebben wij een 4-gangen bierproeverij opgesteld. Hierbij proef je verschillende IPA’s, witbieren, quadrupels, trippels en dubbel bieren. Bij deze bieren ontvang je lekkere bijpassende gerechten. Denk hierbij aan verschillende soorten bitterballen, huisgemaakt spareribs, loempia’s met pulled pork en mini hamburgers. Deze middag of avond wordt begeleid door een echte bierkenner. Bekijk hier meer over het high beer arrangement. Te bestellen vanaf 15 personen.

Veelgestelde vragen over high tea

Bieden jullie ook vegetarische high tea aan?

Ja. Wij hebben altijd een ruime keus aan vegetarische en veganistische high tea gerechtjes. Geef jouw wensen even door tijdens het bestellen. Weet je nog niet hoeveel vegetarische of veganistische gasten je krijgt? Tot een week van tevoren, kun je dit nog doorgeven.

Mijn gasten hebben verschillende allergieën, is dat een probleem?

Bij het bestellen van een high tea bij Woodies Eten en Drinken kun je tot een week van te voren de definitieve aantallen, dieetwensen én allergieën doorgeven. Indien dit tijdig wordt doorgegeven kan er altijd rekening mee gehouden worden!

Er zit een gerecht bij de high tea die ik niet lekker vind, kan ik dit nog aanpassen?

Het is altijd mogelijk om de samenstelling van de arrangementen van Woodies eten en Drinken aan te passen. Mocht er een gerecht tussen staan die je niet lekker lijkt? Dan maakt Woodies een voorstel met een mooi alternatief!

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl