0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Jullie perfecte dag?


Bruiloft catering

Compleet verzorgde bruiloft catering voor grote én kleine groepen. Van heerlijke catering arrangementen tot aan luxe gerechtjes vanuit diverse foodtrucks. Bij Woodies eten & drinken is alles mogelijk!

bruiloft-catering-achterhoek

Onze sterkste punten op een rijtje

Greenkey goud! Het restaurant heeft een organische bouwstijl en

is geheel met ecologisch verantwoorde materialen gebouwd.

Vers en live bereid! Wij maken zo veel mogelijk gebruik van producten uit de omgeving, die wij vers voor jullie bereiden op onze vele manieren van live cooking .

Ons team! Met tal van vaste professionals, die de kneepjes van het vak kennen, kunnen wij jouw gelegenheid net even wat extra aandacht geven!

Trends! Wij proberen zo veel mogelijk te vernieuwen en met de trends mee te gaan….. eten en drinken is beleving! Zo hebben wij een aantal foodtrucks, Orfy’s, smokers, een braai, steenoven, maar ook ijsbelevings platen, voor elke gelegenheid een unieke ervaring.

Catering op mijn eigen bruiloft locatie

Wij kunnen de gehele bruiloft catering verzorgen van A tot Z. Dit wordt geheel afgestemd op de wensen en behoeften van het toekomstige bruidspaar. Dit kunnen traditionele cateringarrangementen zijn, maar ook unieke foodtruck concepten. Denk hierbije denken aan stoere streetfood gerechten, grote amerikaanse smokers met vleesgerechten of steenovens met diverse pizza’s.

Ook kleine culinaire gerechtjes zijn mogelijke met kreeft, asperges en bijvoorbeeld steak tartaar, of bijzondere sweet-tables met ijstaarten en andere nagerechten. Kortom; wij passen ons assortiment aan op jouw specifieke wensen en budget!

catering-bruiloft

Compleet ontzorgd worden tijdens jouw bruiloft!

Naast de catering voor jouw bruiloft kunnen wij ook ondersteuning bieden in de hele organisatie van jouw trouwerij.

  • Verzorgen van de dranken. Om jullie dag onvergetelijk te maken zorgen onze professionele medewerkers ervoor dat het glas nooit leeg is! Van cocktailbar tot gin-tonic bakfiets, van speciaal bier tot waterbuffet ,van barista tot wiskey proeverij.
  • Sfeer en muziek. Een unieke trouwambtenaar of bekende Nederlander? Een gezellige sing-en song writer langs het kampvuur of complete band met live artiesten? Een tafelgoochelaar,  kindervermaak, steltlopers of een vuurshow? In ons bestand hebben we tal van mogelijkheden om jullie trouwdag naar een hoger niveau te tillen.Samen kijken we naar jullie perfecte plaatje! Naast mensen of artiesten die voor sfeer kunnen zorgen kunnen wij ook meedenken aan een leuke aankleding en belichting. Dit is bij een trouwerij minimaal even belangrijk!
  • De faciliteiten. Met tal van lokale partners kunnen we jullie adviseren waar je het beste een unieke stretchtent, toilet(unit) of trouwstoel vandaan kunt halen. Op zoek naar het perfecte prieeltje? We hebben bijna overal wel een adresje voor. Van barkruk tot shisha lounge tot fotobooth.
  • Weddingplanners. Ook werken wij samen met een aantal weddingplanners en stylisten, puur gespecialiseerd in bruiloften! Zo zijn wij vaste partner van “Weddingplanner van het Jaar” Nailia. Met haar bedrijf Best Day Ever is zij al jaren toonaangevend in de bruiloft scene.
  • Personaliseren van jouw bruiloft. Jullie eigen speciaalbiertje of shotje? Petit fours met jullie foto er op? Bruiloft games met mega 4-op- een-rij waarin jullie foto’s verwerkt zijn? Ballonnen met jullie initialen erin of een compleet ingerichte foto- of videobooth? Samen met jullie gaan we kijken of we jullie dag nog persoonlijker kunnen maken!


bruiloft-organiseren

Catering bruiloft bij ons op locatie

Zoals hierboven beschreven kunnen wij een bruiloft van A tot Z organiseren. Dit is ook mogelijk op onze eigen prachtige locatie in Braamt (Gelderland).


Hier kunnen wij een zogeheten festivalbruiloft organiseren. Een uniek concept met strobalen en kleedjes langs knapperende kampvuurtjes, live cooking vanuit diverse foodtrucks en live optredens van zangduo’s en gitaristen met een prachtig repertoire.

Veelgestelde vragen

Wat kost bruiloft catering?

Zoals hierboven aangegeven kan de catering geheel afgestemd worden op jouw specifieke wensen. Het is daarom niet te zeggen wat de catering precies kost. Dit kan verschillen tussen de € 15,00 en € 70,00 per persoon. Afhankelijk van het aantal gasten en wat je wilt afnemen (lunch, diner, dessert, dranken etc).

Voor hoeveel personen kan ik bruiloftcatering afnemen?

Wij houden bij onze catering doorgaans een minimum aantal aan van 20 personen. Verder is er in basis geen maximum aantal personen.

Kan er tijdens mijn bruiloft rekening worden gehouden met allergieën?

Wij kunnen altijd rekening houden met dieetwensen en allergieën, dit kan tot een week van te voren doorgegeven worden.

luxe-hapjes-bruiloft
bruiloft-catering-achterhoek

Contact opnemen?

Wil jij de mogelijkheden bespreken voor jouw droom bruiloft of een bruiloft catering bestellen? Neem contact op. Wij helpen je graag met het organiseren van jouw perfecte bruiloft.