0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Jullie perfecte dag?


Bruiloft catering

Compleet ontzorgd op jullie perfecte dag? Bij Woodies eten en drinken heb je alles onder 1 dak!


Natuurlijk kunnen wij jullie perfecte dag invullen met eten en drinken, compleet naar wens en op maat samengesteld.

Maar door de ervaring van de afgelopen 9 jaar weten wij ook waar je de beste bruidstaart besteld, de mooiste bloemstylist vind en de leukste gadgets vind voor jouw trouwdag!

Onze sterkste punten op een rijtje

Greenkey goud! Het restaurant heeft een organische bouwstijl en

is geheel met ecologisch verantwoorde materialen gebouwd.

Vers en live bereid! Wij maken zo veel mogelijk gebruik van producten uit de omgeving, die wij vers voor jullie bereiden op onze vele manieren van live cooking .

Ons team! Met tal van vaste professionals, die de kneepjes van het vak kennen, kunnen wij uw gelegenheid net even wat extra aandacht geven!

Trends! Wij proberen zo veel mogelijk te vernieuwen en met de trends mee te gaan….. eten en drinken is beleving! Zo hebben wij een aantal foodtrucks, Orfy's, smokers, een braai, steenoven, maar ook ijsbelevings platen, voor elke gelegenheid een unieke ervaring.

Huwelijkscatering

Willen jullie een foodtruck? Of liever een 5-gangen dîner? Samen met jullie kijken we naar de perfecte invulling. Van smokers tot steenovens, van kreeft tot streetfood, van ijswagen tot aan sweettabel. Voor jullie perfecte dag hebben wij vast wel een oplossing en de foodinvulling die bij jullie past.

Drankencatering en bediening

Om jullie dag onvergetelijk te maken zorgen onze professionele medewerkers er voor dat het glas nooit leeg is! Van cocktailbar tot gin-tonic bakfiets, van speciaal bier tot waterbuffet ,van barista tot wiskey proeverij……. in overleg kan er heel veel!

Muziek en entertainment

Een unieke trouwamtenaar ? Een bekende Nederlander? Of gewoon een lekkere sing-en song writer langs het kampvuur? Een complete band of een dj? In ons bestand hebben we tal van mogelijkheden om jullie dag nog beter te maken. Een tafelgoochelaar of kindervermaak, Steltlopers of een vuurshow….. samen kijken we naar jullie perfecte plaatje!

Inrichting en styling

Met tal van lokale partners kunnen we jullie adviseren waar je het beste welke tent, toilet of stoel vandaan kunt halen. Op zoek naar het perfecte prieeltje? We hebben bijna overal wel een adresje voor. Van toilet tot barkruk, van sisha lounge tot fotobooth .


Ook werken wij samen met een aantal weddingplanners en stylisten,puur voor bruiloften! Zo zijn wij vaste partner van Weddingplanner van het Jaar Nailia met haar bedrijf Best Day Ever is zij al jaren toonaangevend in de bruiloft scene.


Personaliseren van jouw bruiloft?

Jullie eigen speciaal biertje of shotje? Bruiloft games met bijvoorbeeld mega 4-op- een-rij met jullie foto's ? Ballonnen met jullie initialen of een compleet ingerichte foto of video booth?


Samen met jullie gaan we kijken of we jullie dag nog specialer kunnen maken!