0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Dieetwensen en allergieën bij catering bedrijfsfeest

Allergieën

Wij gaan zeer deskundig om met allergieën en weten hoe belangrijk dit is. Zowel de veel voorkomende allergieën als individuele verzoeken.

Dieetwensen

Hebben uw gasten bepaalde dieetwensen zoals halal of veganistisch? Wij houden er rekening mee.

Het bijhouden bij grote groepen

Ga jij een bedrijfsfeest organiseren voor 400+ personen inclusief eten? Lees hieronder hoe je de dieetwensen en allergieën het best kunt bijhouden.

Wij gaan

Voor kleine en

(hele) grote groepen

Bij Woodies! Eten & Drinken begrijpen we dat elke gast uniek is. Daarom willen wij zo flexibel mogelijk omgaan met individuele dieetwensen en allergieën voor de catering tijdens een bedrijfsfeest. Ons ervaren keukenteam is uitstekend voorbereid op het voldoen aan de meest voorkomende dieetvereisten

Allergieën en dieetwensen

Waardering: 4.7 van 5. Bekijk hier alle google reviews

Cateringmogelijkheden bij een bedrijfsfeest

Ons ervaren keukenteam is uitstekend voorbereid op het voldoen aan de meest voorkomende dieetvereisten, waaronder:


  • Vegetarisch/Veganistisch: Een gevarieerd assortiment van creatieve en voedzame gerechten die vrij zijn van dierlijke producten.
  • Glutenvrij: Een zorgvuldige selectie van maaltijden bereid zonder glutenbevattende ingrediënten, ideaal voor gasten met coeliakie of glutenintolerantie.
  • Lactosevrij: Heerlijke opties zonder lactose, perfect voor diegenen met lactose-intolerantie.
  • Notenallergie: Een veilige keukenpraktijk om kruisbesmetting te voorkomen, essentieel voor gasten met een notenallergie.
  • Halal: Maaltijden bereid volgens halal-voorschriften, zodat iedereen zorgeloos kan genieten.


Wij staan altijd open om uw specifieke dieetwensen te bespreken. Mocht uw gasten specifieke allergie of dieetbeperking hebben die hier niet vermeld staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Woodies! Eten en Drinken is het ons doel om ervoor te zorgen dat elke gast een heerlijk en zorgeloos bedrijfsfeest heeft!

Het uitvragen van allergieën en dieetwensen

Na de accordering van de offerte is het duidelijk dat Woodies het eten en drinken voor uw bedrijfsfeest gaat verzorgen. Dit is voor ons ook het moment dat wij alvast gaan beginnen met de voorbereidingen zoals het inplannen van personeel en het eventueel inhuren van voorzieningen als tenten, inrichting etc. Ook een bedrijf kan starten met het inlichten van personeel met een safe the date, de perfecte gelegenheid om te vragen naar dieetwensen en allergieën!   


Het doorgeven van allergieën en dieetwensen

Wij hoeven niet dagelijks updates te krijgen over de huidige stand van zaken. Wel is het fijn om af en toe te vernemen hoeveel collega’s zich hebben opgegeven en wat de dieetwensen en allergieën zijn. De dieetwensen en allergieën kunnen tot maximaal een week van te voren aan ons doorgegeven worden!

Uitserveren van eten dieetwensen en allergieën
Bijhouden van dieetwensen en allergieën

Hoe verzamel ik de

dieetwensen en allergieën bij grote groepen?

Voor het beheren van inschrijvingen voor een bedrijfsfeest, inclusief het bijhouden van allergieën en dieetwensen, zijn er een aantal opties:


Gebruik van een Online Registratieplatform: Platforms zoals Eventbrite, Google Forms, of SurveyMonkey bieden gebruiksvriendelijke interfaces voor het verzamelen van inschrijvingen. Je kunt hier aangepaste vragen toevoegen voor dieetvoorkeuren en allergieën.

Excel of Google Spreadsheets: Dit zijn krachtige tools voor gegevensbeheer. Je kunt kolommen maken voor naam, contactgegevens, allergieën, en dieetwensen. Deze spreadsheets kunnen gemakkelijk worden bijgewerkt en gefilterd om specifieke informatie te vinden.

E-mail Registratie met een Standaardformulier: Als je geen platform of software wilt gebruiken, kun je een standaardformulier in een e-mail opstellen waarin je vraagt om de benodigde informatie, inclusief allergieën en dieetwensen.

CRM Systeem: Als je bedrijf een CRM-systeem gebruikt, kan dit mogelijk worden aangepast om registratiegegevens en dieetinformatie te beheren.

Zorg er bij elke methode voor dat je duidelijke instructies geeft over hoe deelnemers hun dieetwensen en allergie-informatie kunnen opgeven. Het is ook handig om een deadline voor de registratie in te stellen, zodat je voldoende tijd hebt om alles op tijd door te geven.

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig?
Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl