0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Catering Dranken bij een bedrijfsfeest

Alcoholische dranken

Tijdens een bedrijfsfeest kan een lekker biertje en wijntje niet ontbreken. Zeker niet in de Achterhoek!

Cocktails

Maak er een feest van met lekkere cocktails. Zowel met als zonder alcohol.

Koffie en fris

Uiteraard zijn er ook genoeg mogelijkheden voor frisdranken. Ook kunnen Koffie en thee niet ontbreken voor bijvoorbeeld een ontvangst of afsluiting!

De beste catering

Van standaard dranken tot bijzondere shotjes..


Bedienend personeel met drankjes
De mogelijkheden voor dranken tijdens een bedrijfsfeest 1

Standaard alcoholische dranken


Bij Woodies! Eten & Drinken begrijpen we dat bier en wijn horen bij zakelijke evenementen en bedrijfsfeesten. Zeker in de Achterhoek en omgeving! Daarom bieden we een uitgebreide selectie van kwaliteitswijnen en bieren aan. Van bekende merken tot ambachtelijke lokale brouwerijen.


Voor de wijnliefhebbers hebben we een divers assortiment dat varieert van frisse witte wijnen tot robuuste rode wijnen en sprankelende champagnes, zorgvuldig geselecteerd om aan de uiteenlopende smaken van uw gasten te voldoen. Wij nemen graag de taak op ons om een voorstel te maken met een mooie selectie van dranken. Heeft u speciale wensen? Laat het dan gerust weten, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden!

Waardering: 4.7 van 5. Bekijk hier al onze Google reviews.

Bijzondere drankmomenten

Het is altijd leuk om drinken op een bijzondere manier te presenteren. Hieronder leest u een aantal voorbeelden van de mogelijkheden die wij bieden:


  • Speciaalbieren gepresenteerd in kleurrijke kruiwagens gevuld met crushed ice 
  • Een speciaal ingerichte bakfiets met crushed ice en gezonde smoothies
  • Een toastmoment met champagne bij de start van een feest
  • Een volledig ingerichte cocktailbar met verschillende cocktails of mocktails
  • Een waterbuffetje met diverse smaken vers fruitwater op kleurrijke water taps
  • Een “barista koffie foodtruck”


Wilt u ook iets speciaals voor tijdens uw bedrijfsfeest? Neem dan contact met ons op!

 

Dranken van woodies voor bij een bedrijfsfeest
De mogelijkheden voor dranken tijdens een bedrijfsfeest 2

Cocktails & Alcoholvrije Cocktails

Cocktails & Alcoholvrije Cocktails Voor een extra sprankelende ervaring biedt Woodies een cocktailbar, waar onze bartenders heerlijke klassieke cocktails serveren. Te denken aan tijdloze favorieten zoals Mojito's en Margarita's. Ook bieden wij alcoholvrije cocktails aan, zodat iedereen, ongeacht hun drinkvoorkeur, kan genieten van een feestelijk en smaakvol drankje.

Onze cocktailbars kunnen volledig worden aangepast aan uw wensen en het thema van uw bedrijfsfeest. Daarnaast kunnen wij meedenken met thema-gerelateerde cocktails die aansluiten bij uw bedrijfsfeest.

Frisdranken

Bij Woodies! Eten en Drinken is er een ruime keuze aan frisdranken beschikbaar om te garanderen dat er voor ieder wat wils is. Van klassieke frisdranken zoals cola en fanta tot meer ambachtelijke opties zoals huisgemaakte ijsthee, fruitwater en verse vruchtensappen, wij bieden een breed scala aan niet-alcoholische dranken. Het is belangrijk dat alle gasten, inclusief degenen die geen alcohol drinken, kunnen genieten van een verfrissende en smakelijke drankoptie.


Koffie en Thee

Koffie en thee kunnen niet ontbreken tijdens een bedrijfsdag. Bijvoorbeeld voor na het eten of voor tijdens het ontvangst. Wij kunnen mooie koffietafels neerzetten waarbij gasten het zelf in kunnen schenken. Maar we kunnen de koffie en thee ook uitserveren. Uiteraard kan dit vergezeld worden met lekkere zoetigheden zoals brownies of een high tea.

  

De mogelijkheden voor dranken tijdens een bedrijfsfeest 3

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl