0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Muziek en entertainment tijdens uw bedrijfsfeest of event

Catering

Wij verzorgen de catering, eten & drinken voor bedrijfsfeesten en evenementen in de omgeving van Gelderland.

Muziek

Met diverse contacten in de muziek zorgen wij voor een perfecte avond met muzikale invulling. Van DJ tot singer-songwriter.

Entertainment

Op zoek naar leuke entertainment voor tijdens uw bedrijfsevent of feest? Wij kunnen het regelen! Van goochelaar tot spreker.

Naast catering ook muziek en entertainment

Bij Woodies! Eten & drinken zorgen we niet allen voor de catering, maar ook voor een compleet pakket aan muziek en entertainment voor uw bedrijfsfeest of evenement. Wij begrijpen dat het succes van een evenement niet alleen afhangt van het eten, maar ook van de sfeer en beleving. Daarom bieden wij een gevarieerd aanbod aan muzikale talenten en entertainers die uw evenement onvergetelijk zullen maken. Van sfeervolle achtergrondmuziek tot interactief amusement, Woodies! Eten & drinken zorgt voor de perfecte sfeer bij elk bedrijfsfeest.

 

De beste catering

Van DJ tot singer-songwriter

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor muziek en entertainment.

Feestavond bij een bedrijfsfeest

Muziek tijdens uw bedrijfsfeest

Bij Woodies! Eten & drinken begrijpen we dat muziek een belangrijk onderdeel is van elk succesvol bedrijfsfeest of evenement. Het is de muziek die de sfeer zet, mensen bij elkaar brengt en een onvergetelijke ervaring creëert. Daarom hebben wij een uitgebreid netwerk van muzikale talenten en artiesten, voornamelijk uit Gelderland en de Achterhoek, die uw bedrijfsfeest of event kunnen laten opfleuren met hun optredens.


DJ voor een energieke dansavond

Een DJ kan de perfecte sfeer creëren voor uw bedrijfsfeest. Of u nu op zoek bent naar achtergrondmuziek tijdens het diner of een energieke dansavond wilt organiseren, onze DJ's zijn veelzijdig en kunnen zich aanpassen aan de sfeer en voorkeuren van uw evenement. Van de nieuwste hits tot klassieke meezingers, onze DJ's zorgen voor een naadloze muzikale ervaring die aansluit bij uw evenement en gasten.

DJ tijdens een bedrijfsfeest of bedrijfsevenement
Zakelijke markt doelgroepen.

Dé specialist in het verzorgen van bedrijfsfeesten inclusief catering.

Wij hebben veel ervaring met het organiseren van feesten en events voor grote bedrijven. Bekijk hieronder een greep van bedrijven die u al voor gingen.

Singer-Songwriter voor een persoonlijke touch

Voor een meer intieme en persoonlijke touch kan een singer-songwriter de ideale keuze zijn. Deze artiesten brengen met hun stem en gitaar een unieke sfeer, perfect voor kleinere bijeenkomsten of als achtergrondmuziek tijdens een receptie, diner of laagdrempelig event met knapperend vuurtje in de buitenlucht. Hun repertoire varieert van melodieuze nummers tot meer upbeat songs, afgestemd op de sfeer van uw evenement.


Gitarist voor een ontspannen sfeer

Een solo gitarist kan een subtiele maar sfeervolle achtergrond creëren voor uw bedrijfsfeest. Met een breed scala aan genres, van klassiek tot pop en jazz, kan een gitarist zorgen voor een ontspannen en aangename sfeer. Dit is ideaal voor evenementen waarbij muziek een belangrijke maar niet overheersende rol speelt.


Zangduo tijdens uw bedrijfsfeest

Voor een dynamische en veelzijdige muzikale act is een zangduo een uitstekende keuze. Een combinatie van harmonieuze zang en instrumentale begeleiding zorgt voor een gezellige ervaring. Of het nu gaat om rustige ballades of energieke nummers, een zangduo kan een breed spectrum aan muzikale stijlen verzorgen, aangepast aan de sfeer van uw evenement. Ook kunnen zij nummers spelen die vanuit het publiek worden aangedragen.

 

singer-songwriter tijdens een bedrijfsevenement

Entertainment tijdens uw bedrijfsfeest

Bij Woodies! Eten & drinken begrijpen we dat entertainment een cruciale rol speelt in het succes van uw bedrijfsfeest of evenement. Naast het verzorgen van catering, kunnen wij ook een breed scala aan entertainmentopties bieden. Onze contacten binnen de entertainmentindustrie, vooral in de regio Gelderland/Achterhoek, stellen ons in staat om een divers aanbod aan amusement en vermaak te bieden. Of u nu op zoek bent naar een avond vol plezier en interactie of naar een meer ingetogen en informatief evenement, wij hebben de middelen en de kennis om het te realiseren.

 

Gastspreker als inspirerende invulling

Een goede spreker kan een educatieve en inspirerende rol vervullen aan uw evenement. Wij hebben contact met een reeks van professionele sprekers die ervaring hebben met een verscheidenheid aan onderwerpen, van bedrijfsstrategie en motivatie tot persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Een spreker kan een specifiek thema behandelen dat relevant is voor uw bedrijf of industrie, of een meer algemene inspirerende lezing geven. Onze sprekers zijn ervaren in het boeien van hun publiek en kunnen een waardevolle bijdrage leveren aan uw evenement. Kennen wij niet direct een spreker die aansluit bij uw event? Dan vragen we rond in ons netwerk en weten we zeker dat we met een mooi voorstel kunnen komen!

 

Event spreker tijdens bedrijfsfeest

Algemene Google waardering: 4.7 van 5. Bekijk hier alle google reviews

Muziek en entertainment tijdens een bedrijfsfeest 14

Begeleidde spelshows voor plezier en teambuilding

Een begeleide spelshow is een fantastische manier om uw gasten te vermaken en tegelijkertijd teambuilding te bevorderen. Onze spelshows variëren van quizzen en raadsels tot creatieve uitdagingen en alles daartussenin. Professionele spelleiders zorgen voor een vlotte en boeiende ervaring, waarbij deelnemers worden uitgedaagd en vermaakt. Deze spelshows kunnen worden aangepast aan het thema van uw evenement of aan specifieke doelstellingen van uw bedrijf. Het is een manier om doormiddel van een activiteit het ijs te breken en een interactieve sfeer te creëren.


Goochelaars voor een vleugje verbazing

Een goochelaar kan een vleugje verbazing toevoegen aan uw bedrijfsfeest. Onze goochelaars zijn meesters in zowel close-up magie als grotere podiumacts, waardoor uw gasten versteld zullen staan. Deze vorm van entertainment is niet alleen vermakelijk, maar zorgt ook voor gespreksstof en een blijvende herinnering. Of het nu gaat om een rondlopende goochelaar die kleine groepjes entertaint of een centrale show die iedereen bijwoont, magie werkt altijd als een uitstekende ijsbreker en stimuleert de interactie tussen uw gasten.

 

 

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl