Zakelijke markt doelgroepen.

Catering in Didam laten bezorgen?

Op zoek naar een cateraar in de omgeving van Didam? Woodies! Eten & Drinken verzorgt verschillende soorten catering in Didam voor groepen van vijftien tot duizend + personen! Met meer dan 50 verschillende cateringarrangementen en concepten is Woodies! Eten & Drinken dé cateraar in Didam en omgeving!

Van food arrangement tot compleet verzorgd evenement

Wij bieden food arrangementen aan voor groepen vanaf 15 personen. Dit kan zijn voor een vriendengroep, bedrijfsgroep, vereniging of buurt, Woodies! Eten & Drinken regelt het! Wij werken met verse producten, waarbij we samenwerken met zo veel mogelijk lokale bedrijven uit de Achterhoek en Liemers. Bent u niet op zoek naar de goedkoopste cateraar, maar wilt u verrassende gerechten, gemaakt door de goede koks? Dan kunnen wij u van dienst zijn!


Wij vinden het geweldig, om met u mee te denken. Wij beschikken over enorm veel materiaal, om op locatie een uniek sfeertje neer te zetten! Denk hierbij aan stoelen, banken, foodtrucks, trouwprieel, bijzondere verlichting, zitzakken, hooibalen en nog veel meer! Ook hebben we vaste partners die we kunnen benaderen voor entertainment en muziek. Bijvoorbeeld een platenbus met 90’s muziek, een akoestisch zangduo, een circusplein voor de kinderen of een portrettekenaar. Van een kleinschalige BBQ tot een volledig georganiseerd bedrijfsevenement en alles daar tussenin. Voor elke gelegenheid die te maken heeft met lekker eten, drinken en een gezellige sfeer ben je bij Woodies! Eten & Drinken aan het juiste adres!

Dé cateraar in Didam en omstreken!

Woodies! Eten & Drinken is al meer dan 10 jaar actief in Didam en andere plaatsen in de regio met diverse soorten cateringarrangementen voor allerlei soorten groepen. Wij hebben ons bedrijf gevestigd in Doetinchem waar we een grote keuken in gebruik hebben. Vanuit deze keuken verzorgen onze koks alle cateringopdrachten in Gelderland. Daarnaast beheren wij een eigen restaurant op de outdoorlocatie van Markant Outdoorcentrum. Bent u met een groep op zoek naar een mooie locatie waar u heerlijk kunt eten, drinken of borrelen langs de waterkant? Dan willen wij u hier graag ontvangen! Dit kunt u eventueel combineren met een leuke groepsactiviteit of overnachting!

Bedrijfscatering Didam

Wij verzorgen de catering voor zowel grote als kleine bedrijven in Didam en omstreken! Voor deze bedrijven leveren we eten, drinken en aankleding voor speciale gelegenheden, zoals een bedrijfsuitje op een externe locatie of een personeelsfeest. Bij catering voor bedrijven denkt u al snel aan onze verschillende BBQ arrangementen of buffetten.


Wilt u écht indruk maken op uw collega’s of personeel tijdens een diner? Dan hebben we ook prachtige kleine gerechtjes bij onze proeverijen, gezonde en unieke vegan arrangementen en live cooking mogelijkheden. Bij dit laatste zullen de koks het eten live voor uw gasten klaarmaken.Naast enkel een diner hebben we ook meer dan genoeg mogelijkheden voor een ontbijt, lunch of brunch. Naast het verzorgen van catering, verzorgen we ook complete events met aankleding, zitplekken, muziek en entertainment! Neem bij interesse gerust contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden voor bedrijfscatering in Didam!

kleine hapjes als menu bruiloftcatering

Bruiloft catering in Didam

Bruiloft catering laten verzorgen in Didam of omgeving? Wij denken graag mee voor een geweldig resultaat. Bruiloften zijn voor ons één van de leukste aangelegenheden, waarbij we meestal flink mogen uitpakken met bijzondere gerechten, om uw bruiloftsgasten een onvergetelijk diner voor te schotelen. Kleine culinaire gerechten op mooi servies, gevolgd door gesuikerde sweet tables gevuld met ijs en zoete heerlijkheden. Daar worden wij nou vrolijk van! Naast het diner en het eten kunnen wij u ook helpen, om een bruiloft geheel te verzorgen. Hierbij kunt u denken aan:


 • Faciliteiten die verzorgt moeten worden om de bruiloft heen. Denk hierbij aan stoelen, een trouwprieel, toiletvoorzieningen en een stretchtent
 • Het zoeken naar de beste weddingplanners
 • Sfeer en muziek
 • Het verzorgen van de drank
 • Het personaliseren van een bruiloft

Viert u een bruiloft in Didam of omgeving en bent u op zoek naar een cateraar met de juiste kennis en ervaring? Neem dan contact met ons op!

Uitvaart catering in Didam

De catering voor een uitvaart kan enorm verschillen, bijvoorbeeld een condoleance met een uitgebreide koffietafel en sandwiches. Maar een condoleance kan ook een luxe diner zijn met bijpassende wijnen. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van de wensen van de overledene en/of nabestaanden. Wij gaan hierover graag in gesprek om te achterhalen wat het best passende concept is en aan de hand daarvan maken wij een mooi voorstel!

Naast eten en drinken kunnen wij ook assisteren bij de ”look & feel” van de uitvaart. Zo helpen wij om uw dierbare te begeleiden in de stijl die gewenst is. Hierbij kunt u denken aan een knapperend vuurtje, fotoschermen en passende tafels en stoelen. Wij bieden een team van betrokken medewerkers, die de etiquette kennen die u bij een uitvaart mag verwachten. Uitvaart catering verzorgen wij in Didam en de directe omgeving!

Bedrijfscatering op locatie met foodtrucks.
Zakelijke markt doelgroepen.

Foodtruck huren in Didam

De laatste jaren zijn foodtruck concepten enorm populair geworden. Het sfeertje dat bij foodtrucks hoort is laagdrempelig, gezellig en natuurlijk voorzien van heerlijk eten. Vaak in de vorm van kleine gerechtjes, die uitgeserveerd worden vanuit de foodtrucks.


Wilt u een foodtruck huren in Didam? Wij hebben diverse foodtrucks en verhuren dit als een compleet concept. Dit betekent inclusief menu en één of meerdere koks. Dit foodtruck concept kan op grote schaal zijn met bijvoorbeeld 9 verschillende foodtruck concepten op één groot bedrijfsevenement, maar dit kan ook kleinschalig met bijvoorbeeld één foodtruck concept tijdens een feestavond.


Bij Woodies! Eten & Drinken kunt u kiezen uit verschillende soorten foodtrucks, die wij allemaal in eigen beheer hebben. Wat wij leuk vinden aan onze foodtruckconcepten is, dat u zelf een eigen food-stijl kunt kiezen. Een foodtruck met lekkere Franse gerechten, een minibites foodtruck, een vegetarische foodtruck of een foodtruck met streekgerechten? Werkelijk alles is mogelijk! Daarnaast kunt u kiezen voor wat leuke kleinere concepten, zoals bijvoorbeeld een frietfiets en barista koffie foodcar.

Frietkraam huren in Didam

Wees eerlijk, af en toe is een vette hap gewoon de lekkerste optie. Of het nou tussendoor is of als afsluiting van de avond. Woodies! Eten & Drinken kan een frietkraam verzorgen voor iedere gelegenheid, met diverse snacks en inclusief boerenfriet. Dit is heerlijk voor bijvoorbeeld een feestavond, carnavalsweekend, of bedrijfsdag. Bel of mail ons voor de beschikbaarheid en prijzen!

BBQ Didam

Op zoek naar een volledig verzorgde BBQ in Didam? Wij leveren diverse barbecue arrangementen met gasbarbecues, vers vlees van de slager, vegetarische opties, verschillende koude salades en eigen gemaakte Woodies broden.


De opties zoals hierboven beschreven zijn exclusief kok(s), dit houdt in dat de groep zelf gaat grillen en het materiaal (gas barbecue, gasfles en schalen) later weer wordt opgehaald.Een andere vorm hiervan is live cooking, waarbij een bbq wordt afgenomen inclusief één of meerdere koks, die het eten ter plaatse voor juw gasten bereiden. Dit doen wij niet op gasbarbecues maar met bijzondere bbq concepten Denk hierbij aan vuurschalenbarbecues, orfy’s en Amerikaanse smokers, waaruit heerlijk eten bereid wordt met een perfecte garing. Perfect om een feestavond of bedrijfsdag een bijzonder en smaakvol tintje te geven.

kleine hapjes als menu bruiloftcatering

Buffet bestellen Didam

Naast een barbecue kunt u uiteraard ook een buffet bestellen bij Woodies! Eten & Drinken. Hier heeft u de keuze uit allerlei soorten buffetten in Didam en omgeving. Veel gekozen opties zijn: een Italiaans buffet, een biologisch buffet, een bites buffet, Amerikaans buffet en een Gelders buffet.


Wij serveren onze buffetten met verse producten en ingrediënten afkomstig van zo veel mogelijk lokale leveranciers en bedrijven. De Achterhoek is onze regio en dit willen we graag vertegenwoordigen!

Kerstdiner bestellen Didam

Ook al gaat het maar om enkele dagen per jaar, wij pakken jaarlijks groots uit met kerst waardoor jij een heerlijk kerstdiner kan bestellen in de omgeving van Didam! Enkele voorbeeld gerechten zijn:


 • Wildstoofschotel met 3 soorten wortel, sjalotten en appel.
 • Huisgerookt hert met gemarineerde paddenstoelen en gekarameliseerde ananas.
 • Flinterdun gesneden carpaccio van tonijn crème.
 • Witvis met verse basilicum , cherrytomaattapenade en mozzarella.
 • Rouleaux van wildzwijn met een saus van oesterzwammen en tijm.
 • Curry van zoete aardappel en pompoen.
 • Sukade van kalf met een jus van paddenstoelen en truffel.

Bestel uw kerstdiner voor uw familie, vriendengroep of voor op de zaak. geschikt voor groepen vanaf 15 en tot 1000 + personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bedrijfscatering op locatie met foodtrucks.
Zakelijke markt doelgroepen.

Catering Didam

De verschillende opties voor catering in Didam zijn groot zoals we hierboven hebben beschreven. Van foodtrucks tot kerstdiners en van buffetten tot live cooking. Toch hebben we nog niet alles benoemd, enkele catering mogelijkheden die wij nog meer aanbieden in Didam zijn:


 • Hapjes bestellen in Didam
 • Brunch bestellen Didam
 • Lunch bestellen Didam

Veelgestelde vragen over catering in Didam

Voor hoeveel personen en tot hoeveel personen kunnen wij catering bestellen in Didam?

Wij kunnen catering leveren vanaf 15 personen tot meer dan duizend personen. Bij live cooking inclusief koks rekenen wij een minimum van 30 personen.

Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen en allergieën?

Wij vinden dit erg belangrijk en houden altijd rekening met dieetwensen en allergieën. Na de bestelling kunt u tot een week van te voren bij ons het definitieve aantal personen doorgeven. Tot deze tijd kunt u ook dieetwensen en allergieën doorgeven. Wij houden hier ten alle tijden rekening mee.

Leveren jullie ook catering buiten Didam?

Uiteraard kunt u ook catering bestellen buiten Didam. In basis zien wij de gehele Achterhoek en Liemers als ons werkgebied met Didam als onderdeel hiervan.

Rekenen jullie ook vervoerskosten bij catering in Didam?

Wij rekenen geen vervoerskosten, u kunt de prijs P.P. aanhouden, die wij communiceren op onze website of aangeven in een offerte.

Kan ik ook afwijken van de standaard arrangementen bij catering in Didam?

Dit kan zeker, wij communiceren op onze website allerlei verschillende arrangementen inclusief de prijs. Mochten hier gerechten tussen zitten, die u wilt veranderen (bijvoorbeeld een vlees optie veranderen in een vegetarische optie) dan kan dit geregeld worden.

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl