Ontdek de cateringarrangementen

Catering in Zutphen laten bezorgen?

Op zoek naar een cateraar in de omgeving van Zutphen? Woodies eten en drinken levert allerlei soorten catering in Zutphen voor groepen van 15 tot 1000+ personen! Met meer dan 60 verschillende food- arrangementen en concepten is Woodies dé cateraar in Zutphen en omstreken! Op deze pagina lichten wij toe welke soorten catering wij aanbieden en wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij denken mee in het totale plaatje

Wij bieden foodarrangementen aan voor groepen beginnend bij 15 personen. Dit kan zijn voor een vriendengroep, bedrijfsgroep, vereniging of buurt, Woodies regelt het! Wij werken met verse producten, waarbij we samenwerken met zo veel mogelijk partners uit de regio. Dus ben jij niet op zoek naar de goedkoopste catering partij, maar wil jij verrassende gerechten, bereid door goede koks en tegen een schappelijke prijs? Dan kunnen wij jou van dienst zijn!


Wij vinden het super leuk, om met je mee te denken. Hiervoor beschikken wij dan ook over enorm veel materiaal, om op locatie een unieke sfeer neer te zetten! Bij materiaal kun je denken aan stoelen, banken, foodtrucks, trouwprieel, bijzondere verlichting, hangmatten, hooibalen en nog veel meer! Ook hebben we vaste partners, die we kunnen benaderen voor entertainment en muziek. Bijvoorbeeld een platenbus met 90’s, een akoestisch zangduo, een circusterras voor de kinderen of een portrettekenaar. Van een kleinschalige barbecue tot een volledig georganiseerd bedrijfsevenement en alles daar tussenin. Voor elke gelegenheid dat te maken heeft met lekker eten, drinken en een gezellige sfeer ben je bij Woodies Eten en Drinken aan het goede adres!

Dé cateraar in Zutphen en omstreken!

Woodies is al meer dan 10 jaar actief in Zutphen en de Achterhoek met allerlei soorten catering voor allerlei soorten (doel)groepen. Wij hebben ons bedrijf gevestigd in Doetinchem waar we een grote keuken in gebruik hebben. Vanuit hier verzorgen onze koks alle cateringopdrachten in Zutphen en omstreken. Verder beheren wij een eigen restaurant op de outdoorlocatie van Markant Outdoorcentrum. Dus ben jij met jouw groep op zoek naar een mooie locatie waar je heerlijk kunt eten, drinken of borrelen op het terras langs de waterkant? Dan willen wij jou hier graag ontvangen! Dit eventueel gecombineerd met een leuk groepsarrangement of overnachting! Hieronder beschrijven wij de verschillende cateringmogelijkheden in Zutphen.

Bedrijfscatering Zutphen

Wij verzorgen de catering voor zowel grote als kleine bedrijven in Zutphen en omstreken! Hierbij leveren we het eten voor een bepaalde gelegenheid, zoals een bedrijfsuitje op een externe locatie of op een personeelsfeest. Bij bedrijfscatering denk je al snel aan onze verschillende BBQ arrangementen of buffetten. Op deze pagina’s staan diverse mogelijkheden voor heerlijke cateringmogelijkheden vanaf €18,50 en oplopend tot €30,00 + p.p. Wil jij écht indruk maken op jouw collega’s of personeel tijdens een diner? Dan bieden wij ook mooie kleine gerechtjes aan bij onze proeverijen, gezonde en unieke vegan arrangementen, en live cooking mogelijkheden, waarbij onze koks het eten live bereiden.

Uiteraard verzorgen wij niet alleen een diner en hebben we ook diverse mogelijkheden voor een ontbijt, lunch of brunch. En zoals al eerder op deze pagina te lezen was, kunnen we naast het eten ook een compleet evenement verzorgen met aankleding, zitplekken, muziek en entertainment! Neem bij interesse gerus contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden!

bruiloft-festivalsfeer- catering in didam

Bruiloft catering

Bruiloft catering laten verzorgen in Zutphen of omgeving? Hierbij denken we graag met je mee voor het beste resultaat. Bruiloftaanvragen zijn voor ons één van de leukste aangelegenheden, waarbij we meestal flink mogen uitpakken met unieke gerechten, om jouw bruiloftsgasten te verrassen. Kleine culinaire gerechten op mooi servies, afgewisseld met gekleurde sweet tables gevuld met ijs en zoete heerlijkheden. Daar worden wij nou vrolijk van! Wij kunnen jou ook helpen, om een bruiloft geheel te verzorgen. Hierbij kun je denken aan aan:

 1. Faciliteiten die verzorgt moeten worden om de bruiloft heen zoals bijvoorbeeld stoelen, trouwprieeltje, toiletwagens en stretchtent
 2. Het zoeken naar de beste weddingplanners
 3. Mogelijkheden voor sfeer en muziek
 4. Het verzorgen van de drank
 5. Het personaliseren van een bruiloft

Wil jij een bruiloft organiseren in Zutphen of omgeving en ben jij op zoek naar een cateraar met de juiste kennis en ervaring? Neem dan contact met ons op!

Uitvaart catering Zutphen

De catering voor een uitvaart kan enorm divers zijn, bijvoorbeeld een condoleance met een uitgebreide koffietafel en sandwiches. Maar het is ook mogelijk, om een diner met bijpassende wijnen te serveren. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van de wensen van de overledene en/of nabestaanden. Wij gaan graag het gesprek aan om te achterhalen wat het best passende concept is en aan de hand daarvan maken wij een uitgeschreven voorstel.


Naast het eten, kunnen wij ook helpen bij de aankleding van de uitvaart. Zo helpen wij om jouw dierbare te begeleiden in de stijl die gewenst is. Hierbij kun je denken aan een knapperend vuurtje, fotoschermen, passende tafels en stoelen. Wij bieden een team van betrokken medewerkers, die de etiquette kennen die bij een uitvaart horen. Uitvaart catering verzorgen wij in Zutphen en de directe omgeving!

Catering in Zutphen 1
Catering in Zutphen 2

Foodtruck huren in Zutphen

De catering voor een uitvaart kan enorm divers zijn, bijvoorbeeld een condoleance met een uitgebreide koffietafel en sandwiches. Maar het is ook mogelijk, om een diner met bijpassende wijnen te serveren. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van de wensen van de overledene en/of nabestaanden. Wij gaan graag het gesprek aan om te achterhalen wat het best passende concept is en aan de hand daarvan maken wij een uitgeschreven voorstel.


Naast het eten, kunnen wij ook helpen bij de aankleding van de uitvaart. Zo helpen wij om jouw dierbare te begeleiden in de stijl die gewenst is. Hierbij kun je denken aan een knapperend vuurtje, fotoschermen, passende tafels en stoelen. Wij bieden een team van betrokken medewerkers, die de etiquette kennen die bij een uitvaart horen. Uitvaart catering verzorgen wij in Zutphen en de directe omgeving!

Frietkraam huren in Zutphen

Laten we eerlijk zijn, soms is een vette snack gewoon de lekkerste optie. Of het nou tussendoor is of als afsluiting van een feest. Wij kunnen een frietkraam verzorgen voor iedere gelegenheid, met diverse snacks en inclusief boerenfriet. Dit is heerlijk voor bijvoorbeeld een feestje, carnavalsweekend, of bedrijfsdag. Neem contact met op voor de beschikbaarheid en prijzen!

Barbecue Zutphen

Op zoek naar een catering BBQ in Zutphen? Wij leveren verschillende barbecue arrangementen met gasbarbecues, vers vlees van de slager, vegetarische en veganistische opties, diverse koude salades en eigen gemaakte Woodies broden. Deze barbecue arrangementen zijn te bestellen variërend van € 17,50 p.p tot € 25,50 p.p.

De barbecues zoals hierboven uitgelegd zijn exclusief kok(s), dit betekent dat de groep zelf het vlees gaat grillen en het materiaal (gas barbecue, gasfles en schalen) later weer wordt opgehaald. Een ander barbecue concept die wij aanbieden is live cooking, waarbij een BBQ wordt afgenomen inclusief één of meerdere koks, die het eten ter plaatse voor jouw gasten bereiden. Dit doen wij niet op gasbarbecues maar met bijzondere barbecue concepten Denk hierbij aan vuurschalenbarbecues, orfy’s en Amerikaanse smokers, van waaruit wij smaakvol eten bereiden met een perfecte garing. Ideaal om een feestavond of bedrijfsdag een luxe en smaakvol tintje te geven.

kleine hapjes als menu bruiloftcatering

Buffet bestellen Zutphen

Naast een bbq kun je natuurlijk ook een buffet bestellen bij Woodies Eten en Drinken. Hierbij kun je kiezen uit allerlei verschillende buffetten in Zutphen en omgeving. De prijs van deze buffetten ligt tussen de € 19,50 p.p en € 29,50 p.p. Veel gekozen opties zijn: een Italiaans buffet, een biologisch buffet, een bites buffet, winters buffet en een Achterhoeks buffet.


De meeste van onze buffetten bestaan uit verse producten en ingrediënten van zo veel mogelijk lokale leveranciers en (boeren) bedrijven. De Achterhoek is onze streek en dit willen we graag laten zien!

Kerstdiner bestellen Zutphen

Ook al gaat het maar om enkele dagen per jaar, wij pakken elk jaar groots uit tijdens de kerstdagen waardoor jij een overheerlijk kerstdiner kan bestellen in en rondom Zutphen! Enkele voorbeeldgerechten zijn:


 • Wildstoofschotel met 3 soorten wortel, sjalotten en appel.
 • Spies van kip met een saus van zoete paprika en pecorino.
 • Bonbon van gerookte zalm, gevuld met een frisse salade van avocado, garnalen en coquille.
 • Salade van stoofpeer en ricotta met een krokantje van prosciutto en oude kaas.
 • Brownie met pompoen, frisse hangop en een crème van witte chocolade en baileys.
 • Curry van zoete aardappel en pompoen
 • .Sukade van kalf met een jus van paddenstoelen en truffel.

Bestel een kerstdiner voor jouw familie, vrienden of voor op de zaak. geschikt voor groepen vanaf 15 en tot 1000 + personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Catering in Zutphen 3
catering bestellen gelderland

Catering Zutphen

e verschillende opties voor catering in Zutphen zijn groot zoals we hierboven hebben beschreven. Van foodtrucks tot kerstdiners en van buffetten tot barbecues. Toch hebben we nog niet alles benoemd, enkele catering mogelijkheden die wij nog meer aanbieden in Zutphen zijn:


 • Hapjes bestellen in Zutphen
 • Brunch bestellen Zutphen
 • Lunch bestellen Zutphen

Veelgestelde vragen over Catering in Zutphen

Voor hoeveel personen en tot hoeveel personen kunnen wij catering bestellen in Zutphen?

Wij kunnen catering leveren vanaf 15 personen. Bij live cooking inclusief koks rekenen wij een minimum van 30 personen.

Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen en allergieën?

Wij vinden dit erg belangrijk en houden altijd rekening met dieetwensen en allergieën. Je kunt tot een week van te voren bij ons het definitieve aantal personen aan ons laten weten. Tot deze tijd ben je ook in de gelegenheid om dieetwensen en allergieën door te geven. Wij houden hier ten alle tijden rekening mee.

Leveren jullie ook catering buiten Zutphen?

Uiteraard kun je ook catering bestellen buiten Zutphen. In principe zien wij heel de Achterhoek als ons werkgebied met Zutphen als centrum.

Rekenen jullie ook vervoerskosten bij catering in Zutphen?

Wij rekenen geen vervoerskosten. Je kunt de prijs per persoon in combinatie met het aantal personen aanhouden als de totaalprijs. Deze prijzen staan in de offerte en op de website*

Kan ik ook afwijken van de standaard arrangementen bij catering in Zutphen?

Dit kan zeker, wij communiceren op onze website allerlei verschillende arrangementen inclusief de prijzen. Mochten hier gerechten tussen staan, die jij aangepast wilt hebben (bijvoorbeeld een visgerecht veranderen in een vegetarische optie) dan kan dit geregeld worden.

Door heel Nederland bereikbaar

Consectetur adipiscing elit. Sed et pretium erat. Duis sit amet nibh risus. Integer eu turpis odio. Vivamus vel lorem vitae diam rhoncus ultricies. Curabitur orci sem, scelerisque non ornare in, vestibulum at risus. Etiam nec ultricies urna, vel tincidunt nunc. Duis quis eros non metus euismod malesuada et feugiat metus. Vestibulum egestas at quam nec hendrerit. In nec commodo felis.

Aliquam lacinia ligula. Sed et pretium erat. Duis sit amet nibh risus. Integer eu turpis odio. Vivamus vel lorem vitae diam rhoncus ultricies. Curabitur orci sem, scelerisque non ornare in, vestibulum at risus. Etiam nec ultricies urna, vel tincidunt nunc. Duis quis eros non metus euismod malesuada et feugiat metus. Vestibulum egestas at quam nec hendrerit. In nec feugiat mauris.

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl