Brunch bestellen

Klik op het arrangement om het arrangement in zijn volledigheid te bekijken

Brunch bestellen 1
Mondgevoel
  • Diverse belegde broodjes
  • Sandwiches en wrapjes
  • Uitgebreide warme gerechtjes
  • Diverse goed gevulde glaasjes
Brunch bestellen 2
Lekker Relax
  • Voor ieder wat wils
  • Diverse broodjes
  • Diverse warme gerechtjes
  • Diverse koude gerechtjes
Brunch bestellen 3

Bedrijfsevenementen

Wil jij een brunch bestellen voor een bedrijfsevenement, bijeenkomst of een speciale gelegenheid? Woodies verzorgt verschillende brunch arrangementen op locatie. Je kunt een brunch bestellen vanaf 15 personen. Een brunch bestellen voor een hele grote groep? Ook dan ben je bij Woodies aan het juiste adres. Er zit geen maximum aan het aantal personen, waarvoor je een brunch kunt bestellen. Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van brunch bijeenkomsten voor de grootste bedrijven uit Gelderland.

Een smaakvolle brunch bestel je bij Woodies Eten en Drinken! Van een super uitgebreide luxe brunch met bijzondere pastasalades en seizoensgroenten, tot een basis brunch met heerlijk belegde broodjes. Bekijk voor nog meer Brunch ideeën ook eens de lunchmogelijkheden.  

Bij Woodies kun jij een brunch bestellen die precies past bij jouw bedrijfsuitje, tuinfeest of familiedag! 

De diverse mogelijkheden om te brunchen, bestaan uit belegde broodjes in combinatie met verschillende (lichte) warme of koude gerechten en salades. Dit verpakt in diverse arrangementen met prijzen variërend van € 19,50 tot € 23,50 per persoon.

Uitgelichte brunch arrangementen

Brunch “Lekker relax”

De Brunch “lekker relax” bestaat uit heerlijk gevulde glaasjes met bijvoorbeeld tomaat en mozzarella en een garnalensalade. Daarnaast bestaat deze brunch uit de lekkerste mini broodjes, sandwiches en broodrolletjes. Deze verschillende broodjes zijn onder andere belegd met carpaccio, brie met vijgencompôte, gerookte zalm en diverse hamsoorten.

Naast broodjes en de heerlijk gevulde glaasjes, bestaat deze brunch ook uit een Italiaanse pastasalade, een lekker soepje, een quiche van vergeten groenten, bladerdeeghapjes en roerei met bospaddenstoelen.

Brunch “Mondgevoel”

De Brunch “mondgevoel” is een complete brunch met goed gevulde glaasjes, uitgebreide warme gerechtjes, diverse belegde broodjes, Sandwiches en kleine wraps.

De gevulde glaasjes voor de brunch bestaan uit gemarineerde rivierkreeftjes en pastasalade. Daarnaast geniet je onder andere van rauwe ham met meloen, tomaat met mozzarella, carpaccio met parmezaanse kaas en huisgemaakte pesto en een salade van Elstar en witlof met gerookte ham.

De verschillende broodjes, sandwiches en broodrolletjes zijn belegd met gerookte zalm, Pastrami, rosbief en brie met vijgencompôte. Naast deze koude brunch gerechten ontvang je ook heerlijke warme gerechtjes. Denk hierbij aan een lekker soepje, een quiche van vergeten groenten, bladerdeeg hapjes, een mini kipspies, gemarineerde scampi en een gehaktballetje in tomatensaus met verse basilicum.

Brunch bestellen?

Bovenstaande brunch arrangementen zijn de meest bestelde brunches door gasten van Woodies Eten en Drinken. Heb jij andere wensen voor jouw brunch? Laat het ons weten, zodat wij met je mee kunnen denken.

Vegetarische of veganistische brunch bestellen?

Wil jij een (deels) vegetarische of veganistische bunch bestellen? Hiervoor bieden wij ook de lekkerste gerechten aan. Bekijk hiervoor de pagina over veganistische catering.

kleine hapjes als menu bruiloftcatering

Brunch bestellen in Doetinchem (omgeving)?

Woodies is gelegen in Braamt, vlakbij Doetinchem. Wij verzorgen brunch voor grote groepen in de omgeving van Doetinchem – Achterhoek – Gelderland.

Veelgestelde vragen over Brunch bestellen

Voor hoeveel personen kan ik brunch bestellen?

Wij verzorgen brunch voor groepen vanaf 15 personen. Er zit geen maximum aantal aan de groepsgrootte. Woodies Eten en Drinken heeft ervaring met het verzorgen van brunch voor de grootste bedrijven uit Gelderland. Zoek je een betrouwbare partner voor het verzorgen van jouw (bedrijfs)brunch op locatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Hebben jullie ook vegetarische brunchmogelijkheden?

Wij hebben zowel vegetarische als veganistische brunch mogelijkheden. Je kunt hierbij kiezen voor een volledige vegetarische of veganistische brunch, maar ook een combinatie van vegetarische/veganistische en andere brunch arrangementen.


Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl