0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Aankleding en faciliteiten voor catering tijdens uw bedrijfevent

Gethematiseerde aankleding

De aankleding van uw event en feest kan geheel in thema. Van een Oktoberfest tot een bruisende beachparty.

Tafel, stoelen en aankleding

Alles kan geregeld worden om uw collega's en/of zakenrelaties een fantastische avond te bezorgen. Inclusief heerlijk eten en drinken.

Licht en geluid

Goede verlichting kan de sfeer maken of breken en is cruciaal voor het creëren van de juiste ambiance. Dit samen met een goed geluidinstalatie zorgt voor het perfecte plaatje.

De beste catering

Meer dan eten en drinken tijdens uw event!

Wij leveren naast het eten en drinken ook de aankleding en overige faciliteiten voor bedrijfsfeesten en events. Hieronder beschrijven we de meest voorkomende opties.


Cateringmogelijkheden bij een bedrijfsfeest
Buffetopstelling bij bedrijf

Tafels

De keuze voor tafels tijdens uw bedrijfsevent of bedrijfsfeest is meer dan alleen een praktische overweging; het is een essentieel onderdeel van de ambiance die u wilt creëren. Bij Woodies! Eten & Drinken begrijpen we dat elke gelegenheid uniek is en bieden daarom een diversiteit aan tafelstijlen aan, van klassieke ronde tafels tot lange bankettafels. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de tafels te stylen met tafelkleden en tafelrunners die passen bij uw bedrijfskleuren of het thema van het feest.


Stoelen

Het comfort van uw gasten is belangrijk, en dat begint met de juiste stoelen. Van luxe gestoffeerde stoelen tot strakke designstoelen en alles daartussenin. Ongeacht de stijl die u kiest, wij zorgen ervoor dat er passende stoelen bijgezet worden. Dit in een passend geheel dat uw bedrijfsevent naar een hoger niveau zal tillen, uiteraard gecombineerd met heerlijk eten en drinken.


Buffettafels

De buffettafels zijn de podiums waarop onze gerechten gepresenteerd worden. Ze moeten niet alleen functioneel zijn, maar ook de kwaliteit en stijl van de bedrijfscatering uitdragen. Wij hebben hierin verschillende opties en hebben voor elke situatie een passend design.Licht en geluid

Een goede verlichting kan de sfeer maken of breken en is cruciaal voor het creëren van de juiste ambiance. Of u nu kiest voor subtiele verlichting om een intieme sfeer te creëren of voor dynamische lichtshows die energie toevoegen aan een feestavond, wij hebben de expertise in huis. We bieden een breed scala aan verlichtingsopties, inclusief LED-verlichting, spotlights en sfeerverlichting. Wat betreft geluid, of het nu gaat om achtergrondmuziek tijdens het diner of een complete geluidsinstallatie voor speeches en presentaties, wij zorgen voor een helder geluid van de hoogste kwaliteit.


Podia

Een podium is vaak het hart van het event, waar de belangrijkste momenten zich afspelen. Het moet daarom de juiste grootte en hoogte hebben en op een strategische plek worden geplaatst. Of u nu een podium nodig heeft voor een band, een DJ, sprekers of een awarduitreiking, wij zorgen voor een stabiele en passende opstelling. We houden hierbij rekening met zichtlijnen, akoestiek en de algehele inrichting van de ruimte, zodat uw personeel en relaties een uitstekende ervaring heeft.


Tenten

Voor evenementen die buiten plaatsvinden of een overloop naar buiten hebben, bieden tenten niet alleen beschutting maar ook een unieke sfeer. Van stretchtenten tot grote feesttenten, we hebben een breed assortiment om uit te kiezen. Onze tenten kunnen volledig worden aangepast met vloeren, verwarming en verlichting om te voldoen aan de behoeften van uw evenement, ongeacht de weersomstandigheden. Met de juiste tent creëren we een feestelijke en beschutte omgeving die uw gasten uitnodigt tot samenkomen en vieren.

Aankleding en faciliteiten voor bedrijfscatering tijdens een event 1

Gethematiseerde aankleding

Wanneer u kiest voor een themafeest, is de aankleding het element dat uw visie tot leven brengt. Bij Woodies! Eten & Drinken specialiseren we ons in het creëren van een authentieke sfeer die uw thema ademt. Of u nu gaat voor een galadiner, een Oktoberfest of een bruisende beachparty, wij zetten uw idee om in realiteit en zorgen voor heerlijk eten en drinken. Wij denken met u mee en leveren creatieve ideeën voor de decoratie van de ruimte: van specifieke tafeldecoraties en passende achtergronden tot menukaarten en naamkaartjes die het thema ondersteunen.


Servies

Een gedekte tafel is als een canvas voor de gerechten die wij serveren. Bij Woodies! Eten en Drinken begrijpen we dat het servies een belangrijke rol speelt in de eetervaring van uw gasten. Wij bieden daarom een passende serviesstijl Elk serviesstuk, van borden en kommen tot bestek en glaswerk, wordt uitgekozen om aan te sluiten bij de stijl en het thema van uw evenement.


Met Woodies! Eten & Drinken als uw partner in aankleding en catering, bent u verzekerd van een bedrijfsevent of bedrijfsfeest dat in alle facetten voldoet aan uw wensen. Elk detail, van de keuze van de tafels tot de verlichting van de tenten, wordt met zorg uitgekozen en vakkundig uitgevoerd, zodat u en uw gasten een onvergetelijke ervaring zullen hebben.

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl