Prijsbepaling van bedrijfscatering

Kosten voor bedrijfscatering zijn zeer uiteenlopend


De kosten voor bedrijfscatering zijn zeer divers. Dit komt doordat de vraag naar bedrijfscatering bij Woodies! Eten & drinken niet in één concept uit te drukken is. De ene partij wilt graag een bedrijfslunch laten cateren voor 50 personen. Een ander wilt een bedrijfsfeest in hun bedrijfshal inclusief eten, drinken en aankleding. Hieronder beschrijven we hoe de prijs voor bedrijfscatering tot stand komt.

Op deze unieke plek kan het allemaal!

Buffetopstelling bij bedrijf

Waardering: 4.7 van 5. Bekijk hier al onze Google reviews.

Enkele cateringarrangementen van Woodies! Eten en drinken

Hoe worden de kosten van een bedrijfsfeest bepaald? 2
Bites buffet ‘Chef’s special’
 • Kalfssukade met een jus van zwarte knoflook en truffel
 • Gamba’s met een pittige geroosterde paprikasaus
 • Buikspek met een ketjap-sesamsaus
 • Diverse garnituren

32,50

Hoe worden de kosten van een bedrijfsfeest bepaald? 3
Lunchbuffet ‘Luxe lunch’
 • Tomatensoep met verse basilicum en gehaktballetjes
 • Div. soorten zachte en harde broodjes
 • Div. warme gerechten
 • Div. salades

19,50

Catering live cooking
Vuurschalen arrangement
 • Black Angus burger met cheddar
 • Worstjes met peper en cheddar
 • Huisgemaakte spareribs
 • Diverse soorten gegrilde groenten

32,50

Prijs per persoon

Ten eerste wordt er (bijna) altijd uitgegaan van een prijs per persoon. Het eten en drinken plus eventuele bijkomende kostenposten zoals tenten, aankleding en entertainment wordt gedeeld door het aantal verwachte bezoekers waardoor er één p.p wordt aangehouden. Ook wordt vaak de p.p prijs van het eten en drinken aangehouden, en worden de bijkomsnede kosteposten los op een offerte gezet. Dan is het eten en drinken bijvoorbeeld € 45,00 p.p., een sing & songwriter kost € 500,00 en de inhuur van een tent en podia kost € 1500,00. Dit even ter illustratie.


Budgettering bedrijf

Wij zien vaak dat een bedrijf een prijs p.p in gedachten heeft. Als dit het geval is dan kunnen wij vervolgens kijken wat we kunnen aangeven op basis van de p.p en de wensen en behoeften van de klant. Door de vele food en drink concepten die wij aanbieden kunnen wij bijna altijd wel een passend voorstel maken.


Wij organiseren jaarlijks meer dan


0

Bedrijfsfeesten en events

0

bruiloften

0

Buurtfeesten

0

Particulieren catering

Professionele chefkok bij uw bedrijf?

Staffelkorting

Bij grote aantallen werken wij soms met een staffelkorting. Dan is de prijs p.p. bij 400 personen of meer € 50,00 p.p. , bij 500 personen of meer € 48,00 p.p. en bij 600 personen of meer € 46,00 p.p. Dit ter illustratie. Hoe meer mensen wij kunnen bedienen, moe meer schaalvoordelen wij hebben in het maken en inkopen van het eten, waardoor er iets korting gegeven kan worden.


Prijs voor dranken op afkoop of drank op nacalculatie 

De prijs per persoon is voor een groot deel afhankelijk van de drankjes en hoe dit is ingeregeld. Dit heeft twee mogelijkheden:


 1. Drankjes op nacalculatie. Hierbij worden de drankjes los aangeslagen. U betaalt dus achteraf alleen voor de drankjes die zijn genuttigd.
 2. Drankenpakket. Hierbij wordt de drank afgekocht, je bepaalt dan een bepaald bedrag per persoon voor een X aantal uur drankafname. Normaalgesproken geldt dit dan voor bier, wijn en fris,


De keuze voor drank op nacalculatie of drankenpakket is afhankelijk van de groep en de groepsgrootte. Komen veel mensen met de auto en wordt er waarschijnlijk niet veel gedronken? Dan is het verstandig om de drankjes op nacalculatie te zetten. Is het dichtbij, komen veel mensen op de fiets en wordt er naar waarschijnlijkheid veel gedronken. Kies dan voor een drankenpakket. 

bedrijfsevent-feest

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl