Dessertbuffet bestellen

Klik op het arrangement om het arrangement in zijn volledigheid te bekijken

Dessertbuffet bestellen 1
Vers schepijs uit de ijswagen
 • Heerlijk vers
 • Italiaanse kwaliteit
 • Veel smaken
 • Met diverse toppings
Dessertbuffet bestellen 2
Proeverij van Lekkernij
 • Grand dessert!
 • Diverse soorten lekkers
 • Voor de echte zoetekauw
Dessertbuffet bestellen 3
Dessert buffet ‘IJskoud’
 • Cheesecake met liquor 43 saus
 • Hangop met rood fruit compote
 • Brownie met caramelsaus
 • Tiramisu
Zakelijke markt doelgroepen.

Dessertbuffet bestellen


Dessertbuffet bestellen voor jouw bedrijfsevenement, familiebijeenkomst, verjaardagsfeest of voor een andere speciale gelegenheid? Woodies Eten en Drinken biedt de lekkerste dessertbuffetten voor kleine en (hele) grote groepen. Je kunt een dessertbuffet apart bestellen, maar je kunt het natuurlijk ook combineren met een van onze andere buffetmogelijkheden. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

Vers schepijs uit de ijswagen

Vers schepijs uit de ijswagen op jouw bedrijfsfeest, speciale gelegenheid of evenement? Vanaf 30 personen komen wij bij jou op locatie op het lekkerste Italiaanse schepijs te serveren aan jouw bezoekers. Wij bieden veel verschillende smaken met diverse toppings. Een ijswagen op locatie? Wij vertellen je er graag meer over. Neem contact op.

Omelet Sibérienne IJstaart

Omelet Sibérienne is een echte eyecatcher ijstaart. De ijstaart bestaat uit cake, ijs en is gebrûleerd met eiwitschuim. Heerlijk om te bestellen als toevoeging op jouw dessertbuffet.

Dessertbuffet “ijskoud”

Het dessertbuffet “IJskoud” bestaat uit de lekkerste dessert gerechten. Denk hierbij aan een Oreo cheesecake met Licor 43, een lolly van karamel zeezout, hangop met verse aardbeien en panna cotta.

kleine hapjes als menu bruiloftcatering

Proeverij van lekkernij

De proeverij van Lekkernij is de topper onder de desserts. Je krijgt hierbij allerlei verschillende glaasjes en bakjes met verschillende soorten mousse, bavaroise, parfait, panna cotta en vers fruit.

Desserts combineren

Bovenstaande dessertbuffetten zijn natuurlijk ook heerlijk met elkaar te combineren. Wil je een combinatie van deze desserts of wil je jouw dessertbuffet helemaal zelf samenstellen? Neem dan contact op, zodat wij jouw ideale dessertbuffet kunnen samenstellen.

Lees de review van VB-Airsuspension

Wat een fijne organisatie!

Ons 30-jarig jubileum stond bij ons voor de deur en uiteraard wilden wij dit groots aanpakken. We organiseerden een tweedaags evenement – één dag voor onze klanten, leveranciers en partners, één dag compleet toegankelijk voor geïnteresseerden door middel van een open dag (o.a. bestaande uit diverse activiteiten, rondleidingen binnen onze panden én een groot evenemententerrein naast ons pand, geheel verzorgd door… Woodies!)

Wat zijn wij blij dat we voor Woodies hebben gekozen – overal werd over nagedacht! Van een luxe, grote feesttent (o.a. geheel ingericht met bar, foodpoints en podium) tot aan diverse foodpoints buiten met een óneindig aanbod aan lekker eten en drinken – perfect verzorgd, smaakte heerlijk, alles liep op schema! Vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Al met al: Woodies heeft ons ontzettend fijn ‘ontzorgd’! Onze bezoekers én uiteraard wij zelf hebben ontzettend genoten van ons tweedaags evenement!

Namens VB-Airsuspension: nogmaals dank voor de goede zorgen!

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl