Dessertbuffet bestellen

Klik op het arrangement om het arrangement in zijn volledigheid te bekijken

Dessertbuffet bestellen 1
Vers schepijs uit de ijswagen
 • Heerlijk vers
 • Italiaanse kwaliteit
 • Veel smaken
 • Met diverse toppings
Dessertbuffet bestellen 2
Proeverij van Lekkernij
 • Grand dessert!
 • Diverse soorten lekkers
 • Voor de echte zoetekauw
Dessertbuffet bestellen 3
Dessert buffet ‘IJskoud’
 • Cheesecake met liquor 43 saus
 • Hangop met rood fruit compote
 • Brownie met caramelsaus
 • Tiramisu
Zakelijke markt doelgroepen.

Dessertbuffet bestellen


Dessertbuffet bestellen voor jouw bedrijfsevenement, familiebijeenkomst, verjaardagsfeest of voor een andere speciale gelegenheid? Woodies Eten en Drinken biedt de lekkerste dessertbuffetten voor kleine en (hele) grote groepen. Je kunt een dessertbuffet apart bestellen, maar je kunt het natuurlijk ook combineren met een van onze andere buffetmogelijkheden. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

Vers schepijs uit de ijswagen

Vers schepijs uit de ijswagen op jouw bedrijfsfeest, speciale gelegenheid of evenement? Vanaf 30 personen komen wij bij jou op locatie op het lekkerste Italiaanse schepijs te serveren aan jouw bezoekers. Wij bieden veel verschillende smaken met diverse toppings. Een ijswagen op locatie? Wij vertellen je er graag meer over. Neem contact op.

Omelet Sibérienne IJstaart

Omelet Sibérienne is een echte eyecatcher ijstaart. De ijstaart bestaat uit cake, ijs en is gebrûleerd met eiwitschuim. Heerlijk om te bestellen als toevoeging op jouw dessertbuffet.

Dessertbuffet “ijskoud”

Het dessertbuffet “IJskoud” bestaat uit de lekkerste dessert gerechten. Denk hierbij aan een Oreo cheesecake met Licor 43, een lolly van karamel zeezout, hangop met verse aardbeien en panna cotta.

kleine hapjes als menu bruiloftcatering

Proeverij van lekkernij

De proeverij van Lekkernij is de topper onder de desserts. Je krijgt hierbij allerlei verschillende glaasjes en bakjes met verschillende soorten mousse, bavaroise, parfait, panna cotta en vers fruit.

Desserts combineren

Bovenstaande dessertbuffetten zijn natuurlijk ook heerlijk met elkaar te combineren. Wil je een combinatie van deze desserts of wil je jouw dessertbuffet helemaal zelf samenstellen? Neem dan contact op, zodat wij jouw ideale dessertbuffet kunnen samenstellen.

Lees de review van Papierfabriek Doetinchem:

Op het bedrijf of onze unieke locatie

“Het was super geregeld. We zouden zelf moeten bakken maar door de weersomstandigheden werd dat voor ons gedaan. Ook onze vegetariërswaren super tevreden over het eten. (Zoveel gerechten hebben ze bij een ander bedrijfsfeest nog niet gehad). Wij komen zeker terug voor een feestje. (Dan misschien in de zomer) ;-).”

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl