Vaderdag 2024


Vaderdag arrangementen voor elk moment van de dag

Eten bestellen voor Vaderdag

Vaderdag is de dag om de stoerste mannen in het zonnetje te zetten. En hoe kan dat nou beter dan met lekker vlees en een kouwe gouwe. Lekker samen genieten!

Goed om te weten voordat je besteld:

  • Afhalen in Doetinchem (Havenstraat 61).
  • Wij bezorgen in een straal van 25 km rondom Doetinchem voor €15,-
  • Bezorg en afhaaltijden zijn nader overeen te komen.
  • Geen minimale afname nodig.
  • O.b.v. volledige aanbetaling.
  • Wij leveren alleen het eten aan. Overige benodigdheden zijn eventueel bij te huren.

Bekijk hieronder de verschillende Vaderdag arrangementen

Eten bestellen Vaderdag 1

Algemene Google waardering: 4.7 van 5. Bekijk hier alle reviews.

Vaderdag arrangementen

spareribs proeverij
Spareribs proeverij

69,50

pulled pork box
Pulled pork box

59,50

eten bestellen vaderdag
Bier en mega-burger box

49,50

Vaderdag arrangementen: Afhalen en bezorgen in de Achterhoek

IIn het kloppende hart van de Achterhoek zet Woodies! Eten & Drinken zich in om van elke gebeurtenis iets unieks te maken. We bieden niet alleen speciale Vaderdag arrangementen, maar hebben ook het hele jaar door een breed aanbod van cateringopties voor elk type evenement. Of u nu een bedrijfs-BBQ plant, een tuinfeest met een heerlijk buffet wilt organiseren of een volledig verzorgde bruiloft voor ogen hebt, Woodies! Eten & drinken is uw partner om elk event memorabel te maken.

Geroemd om onze flexibiliteit, creatieve aanpak en persoonlijke service, maken we in de Achterhoek en ver daarbuiten elk evenement speciaal. Ons team van deskundige koks en evenementenspecialisten werkt nauw met u samen om een ervaring op maat te leveren die naadloos aansluit bij uw specifieke wensen en vereisten.

pulled pork box

Verrassen tijdens Vaderdag


Vaderdag is de ideale gelegenheid om de vaders in ons leven te eren. Dit jaar maakt Woodies! Eten & Drinken het mogelijk om dat op een bijzondere manier te doen met onze zorgvuldig samengestelde Vaderdag arrangementen. Verras ook uw vader met een culinair avontuur dat ze zich zullen herinneren.


Wij regelen alles voor u, zodat u moeiteloos een onvergetelijke dag kunt plannen. Plaats eenvoudig uw bestelling en maak van Vaderdag een moment om samen te zijn en te genieten van wat werkelijk belangrijk is: familie, gezelligheid en natuurlijk heerlijk eten. Zo vieren we dat in de Achterhoek!

spareribs proeverij

Lees de review van VB-Airsuspension

Wat een fijne organisatie!

Ons 30-jarig jubileum stond bij ons voor de deur en uiteraard wilden wij dit groots aanpakken. We organiseerden een tweedaags evenement – één dag voor onze klanten, leveranciers en partners, één dag compleet toegankelijk voor geïnteresseerden door middel van een open dag (o.a. bestaande uit diverse activiteiten, rondleidingen binnen onze panden én een groot evenemententerrein naast ons pand, geheel verzorgd door… Woodies!)

Wat zijn wij blij dat we voor Woodies hebben gekozen – overal werd over nagedacht! Van een luxe, grote feesttent (o.a. geheel ingericht met bar, foodpoints en podium) tot aan diverse foodpoints buiten met een óneindig aanbod aan lekker eten en drinken – perfect verzorgd, smaakte heerlijk, alles liep op schema! Vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Al met al: Woodies heeft ons ontzettend fijn ‘ontzorgd’! Onze bezoekers én uiteraard wij zelf hebben ontzettend genoten van ons tweedaags evenement!

Namens VB-Airsuspension: nogmaals dank voor de goede zorgen!

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl