Kerstdiner bestellen

Toont alle 4 resultaten

Kerstdiner bestellen

Overheerlijk Kerstdiner bestellen?

Kerst is hét moment van het jaar, om heerlijk en uitgebreid te dineren met jouw bedrijf, familie of vrienden. Bij Woodies Eten en Drinken, één van de beste cateringbedrijven van Gelderland, kun je het allerlekkerste kerstdiner bestellen!

Kerstdiner bestellen 2022

In 2022 bestel je bij Woodies Eten en Drinken de lekkerste kerstdiners. Dit kan op jouw eigen locatie bezorgd worden. Daarnaast kun je ook van een Kerstdiner genieten op de locatie van Woodies in Braamt. In Braamt kan een kerstdiner voor grote groepen uitgebreid worden naar een avondvullend Kerstconcept. Met ontvangst met koffie en glühwein, knapperende kampvuurtjes, een gezellige gitarist, live entertainment en natuurlijk een heerlijk Kerstdiner! Benieuwd naar onze locatie? Kom gerust eens langs of neem contact met ons op!

Kerstbuffet aan huis

Woodies Eten en Drinken is gevestigd in Doetinchem en levert Kerstbuffetten en Kerstdiners aan huis in heel de Achterhoek en andere delen van Gelderland. Dit zijn unieke buffetten met tapashapjes, borrelplanken en/of heerlijke gerechten met wild en wintergroenten.

Woodies levert dit voor groepen vanaf 15 personen en tot 1000 personen of meer. Dus wil jij jouw medewerkers in de watten leggen met een uitgebreid kerstbuffet? Of nodig jij jouw hele vriendengroep met aanhang uit voor een onvergetelijke kerstavond? Bestel dan je kerstbuffet aan huis bij Woodies Eten en Drinken!

Luxe Kerstdiner bestellen

Woodies kan jouw Kerstdiner verzorgen voor zowel grote als kleine groepen. Hierin proberen wij ons te onderscheiden van andere cateraars en horecabedrijven door kwalitatieve goede buffetten aan te leveren (ongeacht de grootte van de groep). Dus ook voor een luxe kerstdiner zijn er voldoende opties. Hierin vind je geen standaard stamppot of erwtensoep met rookworst of gebakken beenham met mosterdsaus.

Voorbeeld gerechten die je hierin wel vindt zijn:

  • Aardappelsalade van truffel-aardappel met winterbieslook 
  • Ribeye met kruidensaus en rucolasalade afgegarneerd met oude kaas 
  • Lasagne met wintergroenten en notenkaas
  • Runderstoofschotel in bokbier afgebonden met ontbijtkoek
  • Varkenslende ingestreken met grove mosterd geserveerd in eigen jus 
  • Romige wildsoep met pulled wildzwijn