3-gangen bites buffet

47,50

Voorgerechten

  • Flinterdun gesneden runderlende met geroosterde pompoen, gegrilde Amsterdamse ui, geschaafde pecorino en 5-spiced mayonaise
  • Tataki van tonijn omhult met sesam, een krokantje van wasabi, ingelegde komkommer en een sojavinaigrette
  • Dry aged rode biet met rosé gebakken eend, macaron van oude kaas en stroop van ahornsiroop
  • Geitenkaastruffel met cranberries, pecan, gegrilde cougette en kweepeer gelei
  • Steak tartaar met eigeel, blimi, meloes uitjes, kruidenolie en krokante filo
  • Diverse soorten brood met huisgemaakte dipjes

Hoofdgerechten (worden warm aangeleverd)

  • Zalm in een korst van groene kruiden met gewokte prei
  • Stoofpannetje met kip, tomaat, mozzarella en verse basilicum
  • Hertensukade in een saus van appelstroop, ontbijtkoek en pruimen
  • Jack Daniëls Honey ribvingers van de Green Egg
  • Gratin van zoete aardappel en pastinaak met vadouvan
  • Portobello gevuld met een truffelrisotto

Dessert

  • Huisgemaakte brownie, mousse van stoofpeer, karamel van likeur 43 en crème van witte chocolade

  • 3 gangen menu met 13 kleine gerechtjes, o.a:
  • Tataki van tonijn omhult met sesam
  • Runderlende met geroosterde pompoen
  • Jack Daniëls Honey ribvingers
  • Portobello gevuld met een truffelrisotto
  • Huisgemaakte brownie met stofpeer mousse