0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Valentijnsdiner bestellen 2024

Vier de liefde met Woodies! Eten & drinken!

Valentijnsdag, een dag van liefde en samenzijn, biedt de perfecte gelegenheid om samen met een geliefde persoon uit jouw omgeving te genieten. Of het nu gaat om een romantische avond met je partner, een gezellig samenzijn met vrienden, of een liefdevolle maaltijd met familie, bij Woodies! Eten & Drinken begrijpen we dat lekker eten het hart sneller laat kloppen! Laat jezelf en je dierbaren in de watten leggen met een heerlijk diner, gekozen uit onze speciaal samengestelde Valentijnsarrangementen: een tapasplank of een shared dining 7-gangenmenu.

Op deze unieke plek kan het allemaal

diner voor valentijn

Algemene Google waardering: 4.7 van 5. Bekijk hier alle Google reviews

Valentijn arrangementen 2024

Valentijnsdiner bestellen 2
Shared Dining Valentijnsdag
  • Broodplankje
  • Tataki
  • Kalfscarpaccio
  • Soep

37,50

Valentijnsdiner bestellen 3
Tapasplank Valentijnsdag
  • Ribbetjes
  • Bonbon gerookte zalm
  • Aardappel tortilla
  • Beenham

29,50

ophalen of bezorgen woodies

Bestellen en bezorgen

Het bestellen van jouw Valentijnsdiner bij Woodies! Eten & Drinken is eenvoudig. Kies tussen de tapasplank of het shared dining menu en laat ons weten of je het wilt ophalen of laten bezorgen. Afhalen kan bij ons in Doetinchem, aan de sfeervolle Havenstraat 61, tussen 12:00 en 19:00 uur. Voor wie de voorkeur geeft aan levering aan huis, bieden wij bezorging aan binnen een straal van 25km rond Doetinchem voor een kleine vergoeding.

Tijdens Valentijn haal jij een restaurant-waardig diner in huis!


Valentijnsdag is de ideale gelegenheid om jezelf en je geliefden te trakteren op een bijzondere maaltijd, en wat is er nu fijner dan de luxe van een restaurantervaring in het comfort van je eigen huis? Met de valentijnsarrangementen van Woodies! Eten & Drinken haal je deze unieke ervaring rechtstreeks naar je eettafel. Onze zorgvuldig samengestelde tapasplank en het 7-gangen shared dining menu zijn samengesteld om jouw en je geliefde te verrassen en te verwennen met lekkere gerechten.Valentijnsdiner bestellen 4

Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig? Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl