Wildproeverij

64,50

Wildproeverij op locatie

  • Georgius kerk Terborg 18, 19 en 20 oktober 18:00 uur
  • Kasteel Slangenburg Doetinchem 25, 26 en 27 oktober 18:00 uur

Voorgerechten shared dining

  • Carpaccio van hert met stroop van aceto balsamico / pittige oude geitenkaas / ingelegde vijgen / salade van wilde spinazie.
  • Op de huid gebakken duivenborst / spitskool / pure chocolade / gekonfijte Granny Smith.
  • Witlof salade / Bowland kaas / geroosterde pompoen / cashewnoten / rucola / frisse dressing van granaatappel
  • Pastrami van gans / piccalilly / Amsterdamse ui / kwartelei / ingelegde puntpaprika
  • Coppa van wildzwijn / bloedsinaasappel / geroosterde winterpeen / roggebrood kruim
  • Rosé gebakken eend / geroosterde venkel / dressing van grapefruit

Soepen shared dining

  • Wildbouillon / julienne van fijne groenten / bosui / uitgebakken wildzwijn spekjes
  • Uiensoep / Madeira / zuurdesem croutons / oude kaas

Hoofdgerechten live cooking

  • Roodpootpatrijs / veenbessenmosterdjus
  • Burgertje van wild / kweepeer / gruyère / gekonfijte rode ui
  • Hazenpeper / zilveruien / wortel / champignons
  • Wildzwijn wangetjes / saus van appelstroop / ontbijtkoek / pruimen
  • Wild zwijn medaillons / saus van rode port en truffel
  • Rolleaux van parelhoen / kruidige roomkaas vulling / omwikkeld met zolderspek
  • Hertenbiefstukjes / bospaddenstoelen / zwarte knoflookboter

Bijgerechten

  • Puree van spruiten / oude kaas / spekjes
  • Gratin van pastinaak
  • Huisgemaakte rode kool
  • Quiche van winterse groenten / notenkaas / vadouvan

Dessert shared dining

  • Appel-peer crumble / karamel bavaroise / vanille-kaneel schuim
  • Panna cotta van yoghurt / rood fruit compote / kletskop van munt
  • Snickers dessert / donkere chocolade mousse / witte chocolade mousse / brownie / pinda / cocoshot

Afsluitend

Uitgebreide kaastafel met diverse soorten dips, vijgenbrood en geroosterde noten

Heerlijke shared dining gerechten met o.a:

  • Op de huid gebakken duivenborst
  • Coppa van wildzwijn
  • Uiensoep
  • Rolleaux van parelhoen
  • Gratin van pastinaak
  • Appel-peer crumble