0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Bedrijfscatering laten verzorgen op locatie?

In een bedrijfshal

Een bedrijfsevent inclusief eten en drinken organiseren in een bedrijfshal? Wij toveren het om tot een prachtige locatie.

Buiten bij een bedrijfspand

Een bedrijfsterrein of een groot parkeerterrein wordt normaliter gebruikt voor praktische doeleinden. Wij maken er de perfecte feestlocatie van met heerlijk eten en drinken!

Op meerdere vestigingen

Een event met eten en drinken kan ook tegelijkertijd worden georganiseerd op meerdere vestigingen.

De beste catering

Verschillende locaties

 Het leveren van bedrijfscatering voor een bedrijfsevent of bedrijfsfeest kan op verschillende locaties. De verschillende opties beschrijven we hieronder.

Woodies catering in de Achterhoek
Cateringmogelijkheden bij een bedrijfsfeest


Catering in uw bedrijfshal

Heeft u wel eens nagedacht over de transformatie van een robuuste bedrijfshal tot een bruisende feestlocatie voor uw bedrijfsfeest? Woodies! Eten & drinken ziet de potentie van iedere bedrijfshal, om deze om te toveren in een locatie waar collega’s niet alleen samenkomen, maar waar ze samen feestvieren en lekker eten en drinken. Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten en events, weten we precies hoe we uw bedrijfshal kunnen aanpassen aan de sfeer van uw event. Dit gecombineerd met waar we ook goed in zijn; heerlijk eten en drinken.


Het gebruik van de eigen bedrijfshal als feestlocatie heeft diverse voordelen. Ten eerste, het is een vertrouwde omgeving voor uw personeel, wat een huiselijk gevoel kan geven. Ten tweede, logistiek gezien is het vaak eenvoudiger te organiseren, omdat u op uw eigen terrein bent. En ten derde, het biedt ons de kans om echt maatwerk te leveren dat aansluit bij uw bedrijfsidentiteit. Of het nu gaat om een uitgebreid buffet, een thematisch diner, of een live cooking event, onze horecaprofessionals maken van uw bedrijfshal een plek waar werk en plezier samensmelten. Wij kunnen voorzien in aankleding en alle benodigde faciliteiten.Catering bij uw bedrijf buiten

Misschien beschikt u over een ruim bedrijfsterrein of een groot parkeerterrein dat normaliter gebruikt wordt voor praktische doeleinden. Woodies! Eten en drinken ziet hier een perfecte gelegenheid voor een (outdoor) bedrijfsevenement. Wij brengen de sfeer van een festival naar uw bedrijf met tenten, foodtrucks, en live cooking stations die uw open ruimte omtoveren tot een culinaire ontdekkingsreis.

Stelt u zich eens voor: uw medewerkers en zakenrelaties die samenkomen in de openlucht, omringd door gezellige verlichting en een decor dat past bij uw bedrijfsimago. Onze horecaprofessionals serveren versbereide gerechtjes uit de foodtrucks, terwijl live muziek de sfeer compleet maakt. Van kleine fingerfood gerechtjes, loaded fries tot huisgemaakte salades met een twist, wij verzorgen een divers aanbod dat iedereen zal smaken.Indien gewenst nemen wij ook de logistieke planning op ons, van de opbouw van tenten tot de volledige aankleding, zodat u zich kunt concentreren op uw gasten. Een buitenevent bij uw bedrijf in combinatie met eten en drinken biedt een informele, maar toch exclusieve ervaring die perfect aansluit bij zowel feestelijke als netwerkgelegenheden.Bedrijfscatering op locatie met foodtrucks.

Bedrijfscatering op meerdere vestigingen

Het komt regelmatig voor dat een bedrijf verschillende vestigingen heeft, waarbij het samenbrengen van alle medewerkers op één plek een uitdaging kan zijn. Woodies! Eten en drinken specialiseert zich in het bieden van een oplossing voor dergelijke situaties door middel van bedrijfscatering op meerdere locaties tegelijkertijd.

Bij de organisatie van een dergelijk evenement, waarbij verschillende vestigingen van hetzelfde bedrijf tegelijkertijd een feest of event vieren, staan wij garant voor eenzelfde kwaliteit, ongeacht de verschillende locaties. Door onze uitgebreide ervaring en brede netwerk kunnen wij de logistieke uitdagingen die hierbij komen kijken, vlekkeloos managen.

We beginnen met een planning waarin uw wensen per vestiging worden opgenomen. Dit kan variëren van gesynchroniseerde live cooking events, waarbij op elk adres op hetzelfde moment dezelfde geurige gerechten worden bereid, tot een centraal gecoördineerd thema dat in elke vestiging wordt uitgerold.


Woodies! Eten en drinken is uw partner in het realiseren van een gedenkwaardig multi-locatie event, waarbij wij zorg dragen voor alle aspecten van de catering en organisatie. Zo kunt u zich richten op het versterken van de relaties met uw werknemers en relaties, terwijl wij de ambiance en de kwaliteit van het eten en drinken waarborgen. Uw bedrijfsevent wordt een weerspiegeling van uw organisatie, tot in de puntjes verzorgd, ongeacht de plek.

 

Ondanks de locatie is geen enkel bedrijf hetzelfde

Catering tijdens bedrijfsevents is niet louter eten serveren; het is een element dat bijdraagt aan de algehele ervaring van uw event. Woodies! Eten en drinken begrijpt dat geen enkel bedrijf hetzelfde is en dat ieder feest een unieke aanpak vereist. Naast events zijn natuurlijke ook kleinere concepten mogelijk. Bent u op zoek naar een ludieke foodtruck om de pauze op te leuken of juist een compleet verzorgde lunch voor een belangrijke vergadering? Voor elke gelegenheid creëren wij een passend food & drink concept. Bent u klaar om samen met ons een onvergetelijk evenement te organiseren? Neem contact op en ontdek wat wij voor uw bedrijfsfeest kunnen betekenen.Wilt u meer informatie?

Of heeft u speciale wensen of hulp nodig?
Wij helpen u graag!

0315 239 746 

info@woodiesetenendrinken.nl