Lunch bestellen

Toont alle 7 resultaten

Lunch bestellen

Lunch bestellen?

Wil jij een lunch bestellen voor een bedrijfsevenement, bijeenkomst of een speciale gelegenheid? Woodies verzorgt verschillende lunch arrangementen op locatie. Je kunt een lunch bestellen vanaf 15 personen. Een lunch bestellen voor een hele grote groep? Er zit geen maximum aan het aantal personen, waarvoor je een lunch kunt bestellen. Woodies Eten en Drinken heeft veel ervaring met het verzorgen van lunch bijeenkomsten voor de grootste bedrijven uit Gelderland.

Een smaakvolle lunch bestel je bij Woodies Eten en Drinken! Van een super uitgebreide luxe lunch met bijzondere pastasalades en seizoensgroenten, tot een basislunch met heerlijk belegde broodjes. Bij Woodies kun jij een lunch bestellen dat passend is bij jouw bedrijfsuitje, tuinfeest of familiedag!

De diverse lunchmogelijkheden bestaan uit belegde broodjes die eventueel zijn aangevuld met verschillende (lichte) warme of koude gerechten en salades. Dit verpakt in diverse arrangementen met prijzen variërend van € 7.50 tot € 22,50 per persoon.

Lunchpakket bestellen

Een compleet lunchpakket bestellen, om jouw mee te geven aan jouw gasten? Wij verpakken het lunchpakket netjes in een papieren zakje. Hierin zitten verschillende broodjes, een energiereep, fruit en een pakje drinken.

Unieke lunch met snack

Wil je een bijzondere lunch bestellen met een aantal lekkere snacks? Wat dacht je dan van een tosti en kroketten proeverij? Deze unieke lunch wordt geserveerd op mooie proeverij planken. Iedereen kan naar wens zijn favoriete tosti of kroket kiezen, van standaard ham/kaas naar unieke keuzes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pulled pork kroket of een tosti met gerookte zalm, kappertjes, roomkaas en rode ui.

Luxe lunch bestellen?

Wil je een luxe lunch bestellen voor een groot gezelschap, waarbij er een zeer ruime keus aan verschillende lunchgerechten aangeboden wordt? Hiervoor hebben wij verschillende luxe lunch arrangementen samengesteld. Denk hierbij aan veel verschillende soorten belegde broodjes, sappen, soepen, salades, koude en warme gerechten. Bekijk hieronder de verschillende opties voor een luxe lunch op locatie.

Lunchpakket “Super uitgebreid”

Lunchbuffet “Broodjes lunch”

Lunchbuffet “Luxe Lunch”

Lunchbuffet “Super luxe”

Vegetarische of veganistische lunch bestellen?

Wil jij een (deels) vegetarische of veganistische lunch bestellen? Hiervoor bieden wij ook de lekkerste gerechten aan. Bekijk hiervoor de pagina over veganistische catering.

Lunch bestellen in Doetinchem (omgeving)?

Woodies is gelegen in Braamt, vlakbij Doetinchem. Wij verzorgen lunch voor grote groepen in de omgeving van Doetinchem – Achterhoek – Gelderland.

Veelgestelde vragen over lunch bestellen

Voor hoeveel personen kan ik lunch bestellen?

Wij verzorgen lunch voor groepen vanaf 15 personen. Er zit geen maximum aantal aan de groepsgrootte. Woodies Eten en Drinken heeft ervaring met het verzorgen van lunch voor de grootste bedrijven uit Gelderland. Zoek je een betrouwbare partner voor het verzorgen van jouw (bedrijfs)lunch op locatie? Kies dan met een gerust hart voor Woodies.

Hebben jullie ook vegetarische lunch mogelijkheden?

Wij hebben zowel vegetarische als veganistische lunch mogelijkheden. Je kunt hierbij kiezen voor een volledige vegetarische of veganistische lunch, maar ook een combinatie van vegetarische/veganistische en andere lunch arrangementen.

Kan ik ook een lunchpakket bestellen?

Ja je kunt ook een lunchpakket bestellen. Dit is erg handig wanneer je jouw gasten een lunchpakket wil meegeven tijdens een bedrijfsevent, of wanneer er geen ruimte is, om de lunch op de locatie te nuttigen.

Nieuwe

Website

12-06-2023

Maandag 12 juni zal onze nieuwe website online komen. Dit kan betekenen dat de website die dag in mindere mate bereikbaar is.

Wij zijn die dag uiteraard wel gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Zowel via de mail info@woodiesetenendrinken.nl als via de telefoon op 0315 239 746.

Nieuwe

Website

12-06-2023

Maandag 12 juni zal onze nieuwe website online komen. Dit kan betekenen dat de website die dag in mindere mate bereikbaar is.

Wij zijn die dag uiteraard wel gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Zowel via de mail info@woodiesetenendrinken.nl als via de telefoon op 0315 239 746.