Gelders buffet

27,50

Minimale afname 15 personen

Warme gerechten:

• Runderrollade met rozemarijn- knoflookjus
• Varkensoester met een saus van bieslook en paddenstoelen
• Spiesje van malse gemarineerde kip
• Beenham in een saus van mosterd en tijm
• Duo van vis met een groene kruidensaus
• Aardappel gratin overgoten met kaas
• Ratatouille van groenten van het seizoen

Koude gerechten:

• Vers afgebakken Mediteraans brood met kruidenboter, huisgemaakte knoflooksaus en verse groene pesto
• Salade met geitenkaas, uitgebakken spekjes en nootjes
• Garnalensalade met appel, bieslook en een kerrie dressing
• Salade met zoetzure komkommer, feta, rode ui, tomaat en kruidendressing
• Salade met witlof, ei en vers gegrilde tonijn
• Huisgemaakte aardappelsalade met uitgebakken bacon en jonge prei
• Gnocchi salade met groene asperges, gemarineerde kip en geroosterde peer
• Reuze carpaccio met pesto, rucola en oude kaas

  • Beenham
  • Vis met een groene kruidensaus
  • Aardappel gratin
  • Ratatouille